***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)
Raspunsuri - Pagina 18
ckristina spune:
fetelor, am trait un cosmar

! mi a cazut bianca din pat;m am dus pana la bucatarie si poc.... doamne,am zis ca mor .... tipa mititica mea... am sunat dr si mi a zis ca atata timp cat reactioneaza la sunete, culori, jucarii sa nu mi fac griji. mi a zis ca i grav cand cade si nu plange si e absenta apoi.eu as vrea sa i fac totusi un control. ea acum nu are nimic(aparent);dupa 2 minute se juca cu mine; am si masat o usor pe cap si nu o doare, nu are vanataie;
aveti idee unde gasesc protectii de pat(ca garduletul....m am zapacit.... nici nu mai stiu cum se numesc...) ca ziua ea nu prea vrea sa stea in patuzul ei.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
petit_ange spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
In alta ordine de idei, ia uitati ce am mai dibuithttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7249349&SizeCode=00060&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
E super dragutza dar ce pacat ca nu mai au in stock decat marimi mici, 54 si 60...

Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
DidiAlex spune:
Salutare,
Pepsi, arata bine prajitura. io, cand am deschis link-ul am crezut ca vad prajitura ta
Multzam pt ea, cu toate ca imi tin colegu' la regim. E ceva de groaza, am terminat si cu sarcinile si el a ramas cu poftele.
La patinaj, Nr1 merge de luni, daca imi da avizul pediatra azi. ii inchiriez botine de piele, ma costa garantia lor 175E
plus chiria lor vreo 17 si cursul 30E cam 12*1h si 15'.
Il dau ca iarna fiind nu prea am cine stie ce activitati cu el si in plus in park nu gasesti UN copil, nu stiu unde-s toti copii. Si in plus, la sfarsitul lu ianuarie mergem la sky in austria si acolo il dau la scoala si cum aia e grea de te rupe, nu vreau sa imi faca figuri dupa prima zi. Macar sa se obisnuiasca putin cu gheata.
Liviana, aseara doar io cu nr1 am fost la circ de la 20-22,20 am ajuns pe la 23 acasa. cu inca 2 familii si copii. Nr 2 a stat acasa cu tati. I-am dat sa mance la 19 si sotzul l-a bagat in pat cu suzi.a mers :)
Cum se mai simte nr 1 al tau?
Dicristea, multzumim..tu esti o dragutza mereu 
Anca-Poohy si io zic ca fiecare are ritmul lui si in plus Manu e a ta 50% 50 % ii raman sotzului ![]()
Ai mei is niste caposi, amandoi si io is cu capu mik in comparatie cu altii. Nu si la propriu, ca-s capoasa dealtfel
Carmen, te-am intrebat pt ca ai un stil tare placut de a scrie si pe langa scriitoarea noastra cea iubita, mama de Dolo si juristele ne-ai salvat tu onoarea ca si io tot cu cifrele/fisele is.
Lulu26,
Mihamora
Kid,
Alina25,
Katthy ,
sa va traiasca comorile!!!!!!
La multe lunite Georgia de Androix. Felicitari pt big 6!!!! 
La multe lunite Maria Bucuria!!! hai las-o pe mama ta sa ne mai scrie un mesaj
mai era ceva de scris..am uita, ah da
1, fetelor sa nu patitzi ca mine. am salvat pozele pe DVD-uri si am prapadit DVD-urile.
2. Pitica te pregatesti de pary ???
3, nu stiu cine-I Florina21 dar cam deplasata remarca ta. Datorezi la cineav niste scuze.![]()
Edit: Multzam Vali5
petit_ange spune:
Ckristina, imi pare de ce s-a intamplat, dar bine ca e vioaie in continuare. Stai linistita. Nu stiu unde se gasesc protectii pt pat, dar eventual ai putea sa iei un tarc.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Madi spune:
quote:
Originally posted by Florentina Roman
Mamicile care dau branzica la capsunici, cu ce o combinati? Eu i-am facut aseara cu cereale - orez si porumb cu banane de la Hero, dar nu i-a placut si mi s-a parut si mie cam innecacioasa...
Florentina eu nu ii dau inca branzica, dar din ce am citit pe aici si prin carti, branzica iese cel mai bine combinata cu fructe proaspete.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by ckristina
fetelor, am trait un cosmar! mi a cazut bianca din pat;m am dus pana la bucatarie si poc.... doamne,am zis ca mor .... tipa mititica mea... am sunat dr si mi a zis ca atata timp cat reactioneaza la sunete, culori, jucarii sa nu mi fac griji. mi a zis ca i grav cand cade si nu plange si e absenta apoi.eu as vrea sa i fac totusi un control. ea acum nu are nimic(aparent);dupa 2 minute se juca cu mine; am si masat o usor pe cap si nu o doare, nu are vanataie;
aveti idee unde gasesc protectii de pat(ca garduletul....m am zapacit.... nici nu mai stiu cum se numesc...) ca ziua ea nu prea vrea sa stea in patuzul ei.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Ckristina de ce nu o lasi pe jos?! Pune-i o patura mai groasa sau o plapuma ceva si las-o sa se joace pe acolo, ca de acolo chiar nu are unde sa cada. Eu asa voi face cu Ana ca si ea a inceput sa umble ca rama prin pat si cam nu ma uit putin, cum a ajuns la marginea patului, cu capul in jos.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:

Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamora
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina25
Bianca Elena de Katthy
Maria Bucuria de Ralucami
Alice de AlexAlice
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Madi spune:
Motannel vazut poze cu Iubita ta...Preferata mea este "babuta" 
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Ioana13 spune:
Ce nazdravanii va mai fac bebeiii... azi mine nu mai sint bebei ci copilasi
.
Cea mai draguta faza din viata lui de la diversificare incoace a fost cind i-am dat primul pireu.. de piersici parca a fost... nu stia ce sa faca cu bucata aia din gurita... sa o dea afara(dar prea era buna), sa o suga (nu era ca lapticu)
.... imi pare rau ca nu am fost pe faza sa filmez...
despre brinza ce brinza dati la bebei? cea facuta cu calciu lactic? in lapte de vaca il faceti? eu inca nu am dat, cred ca la 6 luni fix voi da... ca laptele de vaca... stiti voi...
despre cazut din patcred ca 80 % din copii cad din pat... sa fim numai atenti sa nu aiba in ce sa dea cu capu... in covor nu e nimic...![]()
Vali tu ai baiat mareeee! cind l-ai pus in premergator?
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
Motannel spune:
Vali5, Florentina Roman, Madi, multumesc pentru ca v-ati facut timp sa-mi admirati iubita!

Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamora
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina25
Bianca Elena de Katthy
Maria Bucuria de Ralucami
Alice de AlexAlice 

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)

Alina si