***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Kid,

ma bucur ca sotul tau a reusit dar la mine chiar nu mai e nici o speranta

Pepsi

Motannel,

crede-ma ca am simtit ca innebunesc,pe bune,a fost un soc atat de mare pt mine ca am plans 3 zile,noroc ca Paty imi zambea tot timpul si m-am resemnat.Ca pot sa fac decat sa incerc sa mai fac rost macar cu Paty cand era mai mic

Tamaraspt,
nu conteaza cat m-ar costa sa fac rost de pozele mele din 2003 pana in 2007,iti dai seama?
Laptopul este un hp,a costat o groaza de bani si numai eu lucrez pe el,de cand nu mai merg la firma si stau cu Paty bagam poze,net,jocuri....cam astea.Asta le spuneam fetelor,am fost cu el la o firma f mare de IT de aici din Cta,mi-au tinut 2 zile laptopul la ei dar nu mi-au recuperat mare lucru,mie mi-a instalat alt windows si sotul i-a spus atunci respectivului sa stearga tot si sa-mi instaleze totul nou sa nu se mai blocheze.Cateva poze de la nunta surorei mele(pe care oricum le avea ea) si ceva poze cu capsunicii vostri mi-au recuperat si mi-au zis ca mai mult de atat nu o sa mai gaseasca nimeni,tu ce zici,crezi ca pot sa-mi mai fac sperante?

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

intru repede sa va spun ca va multumesc pt raspunsurile legate de mixer,nu stiu ce are asta micu ca m-a capiat de vreo 2 saptamani,nu mai doarme noaptea deloc bine,si-a schimbat complet programul,se trezeste gemand si dupa ce-l linistesc daca il pun inapoi in patut parca ia foc.Imi vreau inapoi bb meu cuminte!acum il tine frate-sau de vorba si de-aia va pot scrie ca altfel..cica noi mergem la gradi maine...ne facem de cap ca suntem singuri acasa.
Florentina Roman,la modelul ala ma gandisem si eu numai ca vreau sa te intreb daca 300 W sunt suficienti ca am vazut ca exista si de 450 si de 600 w si de aici trag concluzia ca cu cat e mai mare puterea cu atat face treaba mai buna.Daca zici ca e ok atunci stau linistita.
Mary_lou,asa am patit si noi sapt.trecuta,ne mergea greu calc si sotul a reinstalat sistemul din nou si ce crezi ca a facut?a sters din greseala D-ul unde aveam toate documentele mele,legi,planse de colorat pt copii,povesti,cantece,carti,etc,sa innebunesc nu alta dar raul s-a produs si nu am mai putut recupera nimic.Pe webshots aveam si eu modelele de gentute si tricotajele si am incercat sa le salvez in pc dar nici pe mine nu m-a lasat.Pupam si noi pe Paty cel frumos care induce lumea in eroare!(si noi facem la fel,il imbrac in roz...)am luat-o razna clar..
Motannel,felicitari...a inceput show-ul si la voi..sa te tii bine de acum incolo...
fetelor,sunt bogata,azi mi-a adus postarita banii de indemnizatie,eu am intrat in CIC din 20 august si am primit 1432 ron deci asta se da tot cu o luna in urma ca la alocatieah,sa nu uit ca tot intreba nu mai stiu cine daca se da si pt fractiune de luna,se da proportional cu zilele respective .
ali24,noi suntem concurenta ,asta ca sa stii cu cine te masori,ca intrebai la un moment dat cine era tot grasunel ca si voi.Noi facem 6 luni sapt viitoare si atunci ne cantarim la dispensar asa ca ,fii pe faza...
m-am intins cam mult,piticul deja maraie...va las,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Bogalina, multumesc! Sper sa trecem usurel peste perioada aceasta (care ma cam sperie)!

AM ADAUGAT FOTOGRAFII NOI - eram datoare cu abumele pe septembrie (l-am completat), pe octombrie, pe noiembrie si Botezul! Daca aveti putin timp poate ne admirati si pe noi!

Noapte buna tuturor! (fara treziri dese)

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si eu pe aici, intarziata...

Graviduta, multumesc mult pentru amabilitate (cu comanda la LR, in caz ca uitasei).Cum am vazut mesajul tau m-am si infipt pe site si am scos niste kestii, asa de incalzire, pana la trebile serioase de la reduceri. Noroc ca nu am apucat sa ti le trimit, ca acum am vazut jucarele asa ca refac lista

Ma bucur ca e toata lumea bine ( kay, lbelciug, andrada, didi si pepsi?? la tine voi sta treaba pana la urma, ai descoperit de la ce erau ptele?)

Si nu mai stau la discutii ca am vazut ce a patit Mary lou, asa ca ma apuc acum , in toiul noptii, sa copiez poze pe cd, asa, batraneste. Ca ma bate sotu la cap de 2 luni, sa luam cd-uri si sa copiem pozele, ca rezerva, sa nu patim ceva la pc... si o tot lalaiam. Asa ca acum 1 luna am luat un bax de cd-uri, dar ce credeti ca am copiat ceva pana acum.cred ca asta asteptam...un impuls la miezu' noptii, sa nu am cosmaruri.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Off, Mary_lou, imi pare rau pentru ce ai patit cu pozele.
Si eu trebuie neaparat sa ma apuc de scris cd-uri cu pozele dar nu in noaptea asta Ma duc la o pipa si sa citesc ca maine am seminar si iar nu am citit

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor noi mai avm foarte putin si scapam de raceala!Este destul de nasol.ma bucur ca MATEI de LIVIANA a trecut cu bin pest acesta incercare!V-am pupat noapte una!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mary_lou, imi pare tare rau pt ce-ai patit cu pozele!Si eu
sunt disperata sa ii fac lui David poze si cand plecam cu sotul pe undeva , la fel sa avem amintire!Si noi avem mii de poze, majorit salvate pe cd insa de vreo 3 luni n-am mai salvat nici noi!
trebuie sa incep actiunea asta si eu desi....cand am resetat calc nu mi-au bagat si Nero si nu stiu cum sa fac rost de el!
Pupici

Carmen_So, deci in mare am inteles cum e cu cerealele astea!Si eu ii fac fructele cu o mas-maxim 2 de cereale, sau cu branzica...numai ca seara tot simplu ii dau ca ink n-am ajuns sa-i iau o tetina mai buna pt cereale.Am de la chicco dar nu-i plac astea.Noi folosim Avent si treb de-astea sa-i iau!Mersik frumos!

Pepsi, m-ai facut tare curioasa cu prajitrura aia!Trebuie s-o fac zilele astea!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ce pauza totala az
Unde sunteti?

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Androix, eu m-am chinuit o saptamana cu Andrei. I-am dat acelasi lucru (mar cu biscuite) si faceam un adevarat show - ma strambam, ii faceam teatru de papusi, etc. Primele doua zile a fost si sotul si unul il tinea, celalalt se chinuia cu lingurita. Cand am ramas singura il mai pacaleam dandu-i biberonul de ceai, si exact cand i-l scoteam din gurita ii bagam lingurita. Si pana la urma am reusit. Acum mananca foarte bine cu lingurita, fara spectacol, dar numai mancaruri care-i plac.

ckristina, eu nu ii dau mancare la borcanele, dar cred ca o sa apelez la ele cand vom pleca la munte in iarna.

Ioana13, bine ai venit la noi! Sa-ti traiasca baietelul!Am vazut pozele.
Andrei avea la 5 luni 7.500 kg

ckristina, am vazut pozele de la baita. Ce-i mai placea in cada!

Didi, multa sanatate lui Robert!

Pepsi, ce tare ai fost cu visul cu hipotermia.
Ti-a iesit prajitura "inteligenta"? Pare tentanta, o sa incerc si eu.

Carmen_So, ai fost mortala cu vita aia care a murit de 2 ori!

Aoelu, Mary_lou, nasoala faza cu pozele. Mult succes cu diversificarea!
Imediat ce termin mesajul iti trec datele in listuta. Hei, esti sagetator, ca si mine!
Acum am vazut ca s-a ocupat Graviduta de datele tale.

poohy, si eu ma gandesc la Dianalaura, era mereu pe aici. Si Dideip, Pauly...

Motannel, felicitari pentru dintisor! Am vazut pozele cu grasuna dulcica!

Daca ati stii de cand ma chinui cu mesajul asta... l-am inceput la 7:30. Intre timp am hranit piticul, am facut pachet pt sot, am mancat si eu, iar am hranit pitikul...

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Sslutare!
Am mai scris un mesaj, dar l-am pierdut cand am dat refresh, sa ma invat minte sa le trimit imediat dupa ce le scriu!

Motanel, ti-am admirat minunea roz, mor dupa fetitele cu hainute roz, imi spunea mama ca-mi placea si cand eram mica.Felicitari ptr dintisor!

Bogalina, mixerul meu are cam 5 ani si-l folosesc si acum, dar am facut cu el doar piureuri ptr bb sau supele crema. Oricum nu e scump si si-a scos pana acum banii.

Mary lou, nasol cu pozele. Noi mai facem din cand in cand cate o selectie si mai scoatem si pe hartie, parca au alt farmec...

Mamicile care dau branzica la capsunici, cu ce o combinati? Eu i-am facut aseara cu cereale - orez si porumb cu banane de la Hero, dar nu i-a placut si mi s-a parut si mie cam innecacioasa...

Poze

Mergi la inceput