Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy, la multi ani pentru mama ta! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bine!

Sim, sunt sigura ca mama ta se va bucura de un asa cadou. Si mama a primit de ziua ei (la o saptamana de la nasterea Ioanei) o rama tripla cu poze cu trandafirasul. La multi ani in avans pentru dansa!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
noi am avut o noapte buna, bubulina a mancat regulamentar la 4 si la 7 ne-am jucat un pic , acum baga iar somnic, afara nu cred ca iesim ca e un vant nene si eu nu am nici un chef sa inghet asa ca m-am apucat de gospodareala, spalat rufe si gateala

Gema eu fac ciorbele cu bors magic si nu are bebe nik, iar in rest mananc de toate in afara de mazare, fasole, porumb si maioneza, am inceput sa mananc si muraturi si vad ca e ok

pupici si o zi buna

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Tomasa am zambit cand am vazut postul tau cu programul Mariei. Cum toata lumea de aici povestea de programe asa fixe ma gandeam ca ceva nu e in regula la noi. La noi(acu avem 2 luni) nu a dormit mai mult de 6 ore noaptea. Si ziua la fel...mancare des...acu mi se pare mie ca s'a mai reglat la 2 ore...Si cu kk de dimineata m'am distrat...exact asa era si la noi intr'un timp.

Sabina eu am facut mai demult un calendar din asta in photoshop. Si mi'a iesit f fain...apoi am printat la foto...legat cu arc din ala de plastic...si nu iti editeaza nimeni pozele Spor la facut daca ai timp bineinteles...

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Sim, nu pot sa nu-ti spun cat te admir.. cum il "lasi" tu pe tati sa se duca la petrecere/nunta si tu stai acasa cu bb si nu te superi. Eu nu stiu daca as fi reusit sa fiu atat de altruista..

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Cred ca am uitat sa zic.. si programul de diversificare al Tomasei se afla pe mailul comun, in folderul informatii utile.

Multumim Tomasa.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Sim, nu pot sa nu-ti spun cat te admir.. cum il "lasi" tu pe tati sa se duca la petrecere/nunta si tu stai acasa cu bb si nu te superi. Eu nu stiu daca as fi reusit sa fiu atat de altruista..

de Ioana (27.09.2007)

Pai nu prea aveam ce face. Sunt prieteni de-ai nostri si au fost la noi la nunta, au venit si la botez. Plus ca au mers si nasii nostri, deci chiar nu aveam pe unde sa intorc. Daca nu ploua, m-as fi dus si eu cu bebe o ora, doua.

Edit: iar petrecerea era in cinstea zilei de nastere a nasului, deci nici aici nu puteam sa spun nimic

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata pe la amiaza si de la noi.

Noi ne refacem dupa botez. Toate bune si frumoase, slujba frumoasa, bebe cuminte, petrecerea reusita. Doar ca mami e chiauna, cu o mega-criza de sinuzita reactivata si o mini-criza de bila sin cauza oboselii, iar tati cu vesnica criza de stomac. O sa incerc sa incarc niste poze, din aparatul meu, ca alea "artistice" nu le am inca.

La multi ani bebelusilor pe care ii sarbatorim astazi, la multi ani Ayumi si, din cate am inteles, mamei lui Luy.

Tomasa, sper ca esti mai bine cu moralul.

O sa incerc sa recuperez astazi cu cititul, ca vad ca aveti maaaare limbarita (sau va mananca buricele degetelor, nu stiu...)

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Tomasa, fura cu incredere ideea. Daca vrei, iti spun si cum a iesit dupa ce il iau.

Mergi la inceput

Ana, sa va traisca micutul crestin. Felicitari pt botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Ce m-ati amuzat cu sfaturile "din batrani". Eu nu accept nici o discutie, sunt foarte transanta, le-am zis ambelor mame ca prefer sa fie greseala mea daca fac ceva aiurea. Asa ca...Mama mea mai indrazneste sa mai zica una alta, dar cine o asculta? De exemplu azi venise cu ideea ca nu am voie sa scot copilul afara in frig, ca daca temperatura este sub 0 grade nu stiu ce pateste si ca a auzit asta la TV. Stie la asta cu TV si emisiunile mai plec urechea. Si i-am zis ca mie pediatra la Alex mi-a zis sa nu o scot sub -6 si ca oricum sunt copii nascuti in tari mult mai friguroase si nu sunt tinuti o viata in casa.

Gata, a venit sotiorul la culcare. Va pupic, noapte buna! Va scriu maine cand venim de la doctor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

nici eu nu accept si degeaba am luat taurul de coarne, ca mama tot continua cu sfaturile, ba chair am dat-o afara din acasa odata pentru efectiv m-a exasperat. Iar atunci eu nu eram de fata si s-au bazat ca o sa imi fie rusine si nu o sa tip de fata cu musafirii, ceea ce bineinteles am facut. Dar faptul este consumat....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput