Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Andries, nu stiu...Sofia in prima luna sugea din ora in ora.
plus ca, o sa fiu directa, cred ca al tau urla de colici de la lapte praf.
eu as zice sa mai strangi din dinti nitel, asa am eu o presimtire, ca se va regla cu suptul.Tu nu vezi ce putin ia din biberon? dacai-ar fi foame ar rade tot, crede-ma....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabinutzo draga mea... esti tare dulce, dar ecuatia completa este urmatoarea: se da una mama cu anemie congenitala (am talasemie in forma clinica severa si cu hemoglobina 7 - 8g maxim) care a reusit sa conceapa si sa livreze un al doilea bb dismatur (adeca arata de 34 de saptamani si era la 39+) si care imediat dupa nastere a primit o transfuzie de sange taman pentru a trece cu bine peste operatie si apoi pentru a alapta piticania macar 10- 20 de zile (pentru imunoglobuline & stuff). Ei bine, sangele primit "ma tine" cam 30 de zile, maxim 40 de zile... dupa aia canci si laptele oricum se va opri si analizele mele oricum vor fi la padure...deci TREBUIE sa haleasca lapte praf nu exista alta cale decat lapte praf. Si asa hematologul meu are mari indoieli cu alaptatul ... crede ca nici nu trebuia sa ma apuc de alaptat pentru ca totusi am doi copii si trebuie sa fiu disponibila pentru amandoi. Nici nu stiu ce sa mai fac, as vrea sa continui alaptatul pana la 4 saptamani cand se termina si laptele de tranzitie, ca si ala mai contine substante importante pentru bb, dar nu stiu daca rezist...
Mey... sa fiti sanatoase ca e bunul cel mai de pret...
Andries
danielle02 spune:
AYUMI 
ALEXIA-CRISTINA de gema 
mami de luy 
ANDRI-GABRIEL de valentina_22 
sa traiasca micutii crestini,sa fie sanatosi si cuminti 
mai fetelor,nu mai vb. de zapada,imi vine sa plang asa dor imi e de casa
trebe sa bag actele ptr. pasaportul fetei dar nu stiu sigur de o sa reusim sa plecam acasa de craciun 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Sabina spune:
oooof.
nu stiu ce zic..poate sa schimbi laptele? alta marca adica?
oricum, poate sa intampla o minune si o sa ai analizele mai bune decat crezi....
si sofia a fost dismatura, exact aceeasi treaba,de fapt au avut la nastere si mirciulca si sofia aceeasi greutate. numa ca eu nu aveam probleme.(acu am citit ca dismaturi sunt aia sub 2500 , dar si a mea era insecta pana la 2 luni...)
sanatate! 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Andries spune:
Mie mi s-a spus ca este dismatur asimetric (small for gestational age) datorita faptului ca desi capul era aproape la dimensiui mormale, lungimea femurului si alte lungimi indicau varsta de 34 - 35 saptamani. Dismaturul trebuie hranit ca si prematurul pana ajunge la 3 kg. Apoi normal. De aia eu am insistat cu alaptatul pentru ca laptele de mama este cel mai bu aliment pentru astfel de copii, ajuta la maturizarea aparatului digestiv, plus sistem nervos, etc.
Oricum, apropos de conceptie la mine bb3 e exclus. Multumesc lui Dumnezeu ca i-am facut pe astia doi (contrar estimarilor mai multor mari medici care mi-au spus ca n-o sa reusesc sa am copii biologic ai mei) si ca nu m-am rablagit de tot. ![]()
Andries
carpatina spune:
Ana, ma bucur ca toate au iesit bine! Acum incearca sa te odihnesti.. ca sa poti iesi din crize

de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoianquote:
Originally posted by carpatina
Sim, nu pot sa nu-ti spun cat te admir.. cum il "lasi" tu pe tati sa se duca la petrecere/nunta si tu stai acasa cu bb si nu te superi. Eu nu stiu daca as fi reusit sa fiu atat de altruista..![]()
de Ioana (27.09.2007)
Pai nu prea aveam ce face. Sunt prieteni de-ai nostri si au fost la noi la nunta, au venit si la botez. Plus ca au mers si nasii nostri, deci chiar nu aveam pe unde sa intorc. Daca nu ploua, m-as fi dus si eu cu bebe o ora, doua.
Edit: iar petrecerea era in cinstea zilei de nastere a nasului, deci nici aici nu puteam sa spun nimic
Eh, atunci coboara mataluta de pe piedestal.. ca nu iti mai fac statuie
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Andriesule... aia cu sanatatea.. mare vorba. Sa fim toate sanatoase. 
de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
Ana
sa-ti traiasca micutul crestin si sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara, asteptam pozicile
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
slippers76 spune:
Sim, Carpatina, Prisi

, multumesc.
Am incarcat cateva poze, pentru cine vrea si are timp sa se uite:
http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/sets/72157603106366078/
Ma duc sa fac niste inhalatii cu musetel, ca nu mai pot. Trebuie sa-mi revin pana diseara la baitza.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
prisi spune:
Ana sanatate multa
, am vazut si pozele sunt super faine, ce bebe cuminte ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)