Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

AYUMI LA MULTI ANI!!!

LA MULTI ANI!!!!!! si micilor piticonti ce implinesc azi o luna sau doua !!

Andries incearca cand ii este foame sa il pui in pat cu tine si sa ii b agi tzatza in gura si sa vezi ca adoarme asa. Incearca sa renunti la completare, pentru ca ii provoci disconfort din cauza gazelor lui bebe. Al meu cand ii dadeam completare, pe vremea cand aveam probleme cu lactatia papa cam 100-180ml, deci eu cred ca trebuie sa insisti
incearca sa iti faci timp pentru tine ca altfel iti iei campii! Eu am aproape 3 luni si simt ca nu mai pot.

Luy mamei tale!!!

Aeperju cum adica se umfla? Suna-ti medicul si spiune-i ce se intampla

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gema

Multumim Luy pentru urari, si va dorim si noi tuturor multa sanatate voua, dulceturilor si papanasilor.

Fetele care alaptati mancati ciorbite cu bors???????
Am incercat si eu cu Bors magic( stiu ca nu este chiar cel mai bun) si parca bebe nu a avut probleme.

Si mai dati-mi si mie idei de mancarici pentru ca sunt disperata cu mancarea asta de "regim".
parca Sim zicea sapt. trecuta ca mananca sarmale........nu fac rau???? Ma gandesc ca este si tocatura si varza, spune-mi Sim bebe Stefan suporta si sarmale??????
Mie imi este cam teama sa incep sa mananc mai de toate.......dar mor de pofta de salam de Sibiu, de sarmale de varza a la Cluj

Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)

si eu care vreau sa slabesc

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana , sa-ti traiasca micutul crestin!
Vazut pozici, placut!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai fetelor cu mame sfatoase... nu le mai luati la trei pazeste.. Sunt convinsa ca, la rece, si voi stiti ca intentiile lor sunt bune.. ca sfaturile lor vin din experienta acumulata in alte vremuri.. Eu inteleg ca deranjeaza tonul de "eu stiu mai bine decat tine"... dar nu uitati ca ele sunt mamele noastre. Sunt sigura ca va veni ziua in care sfatul pe care-l vom da copiilor nostrii va fi in neconcordanta cu realitatea lumii lor... si-atunci vor fi ei cei care vor tipa la noi... si-atunci o sa intelegem cat doare...

Recunosc ca poate situatia mea e putin altfel.. mama mea e voluntara in toate, si ma ajuta si ma sprijina... Dar filozofia vietii mele e sa incerc sa le arat alor mei ca sunt importanti pentru mine, ca-i pretuiesc si ca-i respect.. chiar daca avem abordari diferite..

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ana, ma dau in vant dupa Miruna ta..
I-a placut nasei cadoul?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, luatu la 3 pazeste io cred ca e mai mult de la hormoni si oboseala :)

Ana, sa-ti traiasca crestinul!
Sanatate!

Mandarinuta. ti-a trecut raceala?

ce-o mai face LiaB?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

LiaB ca LiaB, dar Iuli cu bebe Kosmas?? Myral, Nana, HaveF8 unde sunteti fetelor suratelor????

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Mai fetelor cu mame sfatoase... nu le mai luati la trei pazeste.. Sunt convinsa ca, la rece, si voi stiti ca intentiile lor sunt bune.. ca sfaturile lor vin din experienta acumulata in alte vremuri.. Eu inteleg ca deranjeaza tonul de "eu stiu mai bine decat tine"... dar nu uitati ca ele sunt mamele noastre. Sunt sigura ca va veni ziua in care sfatul pe care-l vom da copiilor nostrii va fi in neconcordanta cu realitatea lumii lor... si-atunci vor fi ei cei care vor tipa la noi... si-atunci o sa intelegem cat doare...

Recunosc ca poate situatia mea e putin altfel.. mama mea e voluntara in toate, si ma ajuta si ma sprijina... Dar filozofia vietii mele e sa incerc sa le arat alor mei ca sunt importanti pentru mine, ca-i pretuiesc si ca-i respect.. chiar daca avem abordari diferite..

de Ioana (27.09.2007)

poate ca ai dreptate...dar in conditiile in care ti se repeta de minim 20 ori pe zi acelasi lucru, cateva zile la rand si in plus se cearta xcu tine de ce nu procedezi la fel la ea, efectiv cedezi.... Eu una am clacat...ma facea sa plang in fiecare zi, imi scazuse lactatia si multe altele. Oricum dupa ultim,a mea iesire sta in banaca ei si ma lasa in pace sa imi cresc copilul cum cred eu. macar pana la urma a inteles

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Lume, lume iote ce palarie am!!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2956103260101620375GnOcyh

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna fetele!

Am trecut si noi cu bine de botez, Antonia a fost super cuminte, a scannit doar de 2 ori, cand a lasat-o nasa din brate, nu a plans deloc la baita in apa sfintita, cred ca i-a placut mult de parinte si in Biserica ca erau multe lumini, icoane, multa lume. Dupa botez a dormit vreo 4 ore, pana la :30 dupa care papat si am prezentat-o putin musafirilor si pe urma a dormit iar. Am ajuns acasa pe la 23, a dormit bine noaptea, si ieri a facut baita cu nasa, a fost cumintica. Noi suntem insa foarte obositi, am avut 65 de invitati si a trebuit sa ii intretinem. Masa la restaurant a fost super ok, tortul a fost apreciat de toti.Suntem multumiti ca am trecut cu bine de botez.

Asa, si ca tot vorbeati de diversificare, m-am certat cu sora mea din Franta, sa va spun ce imi spune sa ii dau coplului la 2 luni: apa, sucuri de fructe, lapte praf cu cereale, in conditiile in care copilul meu e alaptat exclusiv si a luat f bine in greutate. I-am explicat ca la noi diversificarea se face la 5-6 luni, si ca nu ma intereseaza sistemul francez, dar m-a tot pisat la cap ca ea a crescut 2 copii si ca stie mai bine, asa ca am cam pus-o la punct si sper sa nu mai bata la cap si de Craciun cand vine. Ea i-a alaptat pe ai ei 3 luni si imi zicea ca laptele de mama nu e suficient, de aceea trebuie sa dau copilului si o masa de lapte praf cu cereale, ca nu ii tine si de sete si saii dau apa. Dupa ce ca eram stresata cu botezul, m-a enervat tare rau.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput