Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

madarino, sa va traoasca micuta crestina! Cat despre sora....lasa draga, da-i niste linkuri de la OMS:)))
la ce restaurant ati facit botezul?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

rup tacerea sa va mai spun una alta despre noi si daca nu s-o trezi pitica mea, poate reusesc sa si raspund pe ici pe colo.
Pe scurt, vizita mamei mele a decurs exact asa cum ma asteptam, adica am fost mult mai ocupata ca inainte si abia azi am ajuns la zi cu cititul. Mama a facut mofturi, Bobo a facut mofturi si a trebuit sa impac si capra si varza plus dulceata mea de Degetzica.
Partea proasta a fost ca Bobo a fost racit vreo 2 sapt la rand si pana la urma a impartit virusii cu mine, ca sot bun ce este. Io am crezut ca e una bucata gripa ca am avut frisoane, bufeuri, dureri musculare si m-a mai durut si gatul. Bine ca s-a intamplat sapt trecuta cu mama la noi ca altfel nu stiu cum ma descurcam. Asa a dormit ea cu pitica mea si io m-am prezentat la alaptat si la baitza. Pentru ajutorul asta i-am iertat toate sfaturile si parerile ei repetate la nesfarsit si in diverse forme ca doar - doar o sa cedez eu. Noroc ca joia trecuta parca, intr-un moment de acalmie a auzit un doctor la TV (Adela Radulescu mi-a spus ca o chema)care a spus ca pt bb alaptat excusiv nu e nevoie de ceai sau alte chestii pana pe la 4 luni si asa am scapat de tocaneala ca stric copilu si ca-l las sa moara de sete. In fine, e mama si o recunosc in multe dintre povestirile voastre. Ma recunosc si pe mine cu crize de tzipat la ea de la hormoni. Vad ca pana acu nu s-a suparat, biata de ea, desi nu cred ca i-a fost usor ca io am o gura...
Ca sa sfarsesc episodu cu raceala, DD a avut grija si Degetzica e sanatoasa.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Sim, Carpatina, Prisi, multumesc.

Am incarcat cateva poze, pentru cine vrea si are timp sa se uite:
http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/sets/72157603106366078/

Ma duc sa fac niste inhalatii cu musetel, ca nu mai pot. Trebuie sa-mi revin pana diseara la baitza.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Ana super draguti copii .... sa iti traiasca micul crestin!!!

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Mandarinutza atat timp cat o alaptezi numai la san e ok.
nu e nevoie de nimic altceva, esti o fericitsa si toate cele care aveti laptic.

eu nu am avut deloc.
oare de ce?

nu stiu.cu tot galactogilu cu tot.
dar asta este ce sa mai zic.

au mai crescut si altii ca al meu.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ana,sa va traiasca micul crestin!Multa sanatate,sa-ti revii cat mai repede...Vazut poze faine de la botez,ce eleganta e Miruna!

Mandarinutza,sa va traiasca mica crestina!

Luy,sa-ti traiasca mamica!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Lume, lume iote ce palarie am!!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2956103260101620375GnOcyh

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mai fato ii pui sutienul copilului in cap??? Adevarul este ca pe moment nu mi-am dat seama...super tare

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Sim, Carpatina, Prisi, multumesc.

Am incarcat cateva poze, pentru cine vrea si are timp sa se uite:
http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/sets/72157603106366078/

Ma duc sa fac niste inhalatii cu musetel, ca nu mai pot. Trebuie sa-mi revin pana diseara la baitza.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

frumoase poze ana,sa iti traiasca micutzul crestin

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

S-a trezit pitica...
Sper sa revin curand

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, la restaurantul Sterling pe jl Calderon, langa Biserica Batistei - pe la Universitate. Tocmai am vazut linkul postat de Sim despre alaptat, dar cu sora mea e greu sa ma inteleg, ea e convinsa ca numai ea are dreptate.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandarinutza

Buna fetele!

Am trecut si noi cu bine de botez, Antonia a fost super cuminte, a scannit doar de 2 ori, cand a lasat-o nasa din brate, nu a plans deloc la baita in apa sfintita, cred ca i-a placut mult de parinte si in Biserica ca erau multe lumini, icoane, multa lume. Dupa botez a dormit vreo 4 ore, pana la :30 dupa care papat si am prezentat-o putin musafirilor si pe urma a dormit iar. Am ajuns acasa pe la 23, a dormit bine noaptea, si ieri a facut baita cu nasa, a fost cumintica. Noi suntem insa foarte obositi, am avut 65 de invitati si a trebuit sa ii intretinem. Masa la restaurant a fost super ok, tortul a fost apreciat de toti.Suntem multumiti ca am trecut cu bine de botez.

Asa, si ca tot vorbeati de diversificare, m-am certat cu sora mea din Franta, sa va spun ce imi spune sa ii dau coplului la 2 luni: apa, sucuri de fructe, lapte praf cu cereale, in conditiile in care copilul meu e alaptat exclusiv si a luat f bine in greutate. I-am explicat ca la noi diversificarea se face la 5-6 luni, si ca nu ma intereseaza sistemul francez, dar m-a tot pisat la cap ca ea a crescut 2 copii si ca stie mai bine, asa ca am cam pus-o la punct si sper sa nu mai bata la cap si de Craciun cand vine. Ea i-a alaptat pe ai ei 3 luni si imi zicea ca laptele de mama nu e suficient, de aceea trebuie sa dau copilului si o masa de lapte praf cu cereale, ca nu ii tine si de sete si saii dau apa. Dupa ce ca eram stresata cu botezul, m-a enervat tare rau.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

welcome in the club -

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput