Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Sabina spune:
Annisia, cam precoce Yannis![]()
Bernix, pai ati avut mare noroc ca nu s-a imbolnavit Degetica (iote alta care i-a furat mie nickul , hihihi
)
Luy, La multi ani mamei tale!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Lume, lume iote ce palarie am!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2956103260101620375GnOcyh
Micul Yannis creste marePozne
faina,faina,nu am ce zice
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
valentina_22 spune:
BIne v-am regasit!! V-am cautat ceva pana am dat de voi! Din cauza celor de la cablu nu am avut internet aproape o luna de zile, asa ca acum incerc sa recuperez.
Astazi implineste si puiul meu o luna , a luat un kg in greutate si 3 cm in plus fata de nastere(4700 g; 56 cm). La control a fost OK, iar med de fam mi-a recomandat sa-i fac masaj mai riguros - cum adica(ii fac masaj in fiecare seara inainte si dupa baita, dar cica il mangai). Ziua nu prea doarme, avem ceva colici pentru care ne tratam cu BOnisan, iar noaptea avem program 00.00,03.00,06.00. Greu pentru mamica dar asta este.
Noi botezul il facem in ianuarie, pentru ca am intrat in post si din cate stiu nu se fac botezuri in post. Cu acesta ocazie vreau sa va trimit toate urarile de bine mamicilor care si-au crestinat puiutii.
Fetita cea mare nu este geloasa deloc,se implica cu ajutorul mamicii in aproape toate activitatile ce tin ce bebe.
Cam astea au fost noutatile in ceea ce ne priveste pe noi, incercam sa mai aruncam si noi cate un ochi la paginile anterioare si revenim. Speram noi cat mai curand, pentru ca lumea sta la coada(din cauza internetului).
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
valentina_22 spune:
O intrebare pe scurt mamicilor care nu alapteaza. VOua la ce perioada de timp v-a venit prima menstruatie de dupa nastere?
Sunt intr-o mare dilema, la nici trei sapt dupa nastere m-am trezit cu musafirii la usa. Primele doua zile au fost cuminti de tot, dar incepand cu a treia zi si pana in prezent si-au aratat coltii. Vit K nu pot lua ca am facut soc anafilactic, si pana ajung la doc zilele astea nu stiu ce sa mai iau ptr a reduce fluxul. POate imi dati voi vreu sfat!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
Sabina spune:
valemntina, felicitari,a crescut super bb:)
se fac botezuri in post, bineinteles ca se fac.
Singura problema ar fi masa de dupa, de aia se fereste lumea de botez in post, ca nu se mananca de dulce, insaTtaina Botezului se savarseste oricand.
Noi il facem pe 16 decembrie (pt ca parintii mei vin abia pe 14)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Degetzica a supt un pic si a adormit asa ca pot relua.
Ma mir ca doarme azi la ora asta ca in ultimele zile n-a avut decat motaieli de 15-20 min si astea la mine pe piept. Si io racita cu fata intr-o masca chirurgicala.
Adimercedes, recunosc intocmai programul Lisei tale cu alint maxim la mami in brate. In ultimele 2 zile am reusit s-o pacalesc: o pun adormita pe un scutec incalzit pe calorifer si vad ca merge. Ma bucur tare ca dulceatza ta nu are infectie urinara!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
cecilia L spune:
Buna,
Am revenit si eu dupa absenta de cateva zile, nu am reusit sa recuperez decat ce ati scris vineri.
Vreau sa felicit si eu mamicile care au avut botezul puiutilor la acest sfarsit de saptamana, sa va traiasca micii crestini.
Sa va spun pe scurt despre botez, a fost super, mai putin vremea....
Bebe a fost cuminte, a plans cand l-a scos din apa, cred ca a luat putina apa in gurita, nas...nu stiu exact ca era tare suparat, dar s-a linistit imediat in brate la nasa, dar a inceput sa caute tatzi(ii dadusem sa pape la 14, iar botezul a fost la 14,45....fomist baiatul meu.In rest a fost cuminte, a fost alintat de toata lumea, a mai si dormit, dar cel mai important nu a plans, a recuperat acasa( ma refer la plans) abia am reusit sa-l linistesc, a fost deochiat sigur( nu prea credeam in astea, dar acum nu mai am indoieli). Dupa ce s-a linistit a dormit pana dimineata, si asa doarme de atunci, ma trezesc noaptea sa vad daca respira. Aseara a adormit pe la 12, a marait de foame pe la 6.30 dimineata, i-am bagat tatzi in gurita, era adormit, a papat si s-a mai trezit la 10.30, de fapt amandoi ne-am trezit atunci.
Revin, ma cheama datoria
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd?start=12
mandarinutza spune:
Sabina, tortul l-am comandat la Alice si a fost super!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bernix spune:
Ma gandesc din ce in ce mai serios sa folosesc un wrap, cel putin prin casa. Asa voi avera bratele libere si voi putea face una - alta.Metoda asta de a cara bb se poate aplica de la orice varsta sau trebuie asteptat pana mai creste copilasul? Si cam ce tip de tesatura ar trebui folosit?
Poze Bebe
bernix spune:
Feliocitari tuturor micilor crestini, tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor acestei zile!
Aceleasi urari si pentru toti sfintishorii de 8 nov, cu mare intarziere ce-i drept. Sper ca se accpta si asa.
Poze Bebe