Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
Sabina spune:
Mandarino, care dintre ele?
http://www.cofetariaalice.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=10&option=com_phpshop&Itemid=1
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Am vazut ca ati discutat despre cum au crescut voinicii vostri. Sa va spun si io:
Degetzica avea sambata, 9 nov, la sfarsitul celei de-a 10 cea sapt de viata 4,4 kg si 56 cm. Asta inseamna ca a crescut 2,7 kg si 11 cm de la nastere. Toata lumea imi spune ca a crescut super bine si se minuneaza ca suge la san de la 1,7kg si trebuie sa recunosc ca asa este, insa cand vad pozele voastre cu bbi maricei si durdulii mi se pare tot o bucatzica de om.
Bine ca-i sanatoasa si ca recupereaza!
Calciu luam si noi (siropel de la Pharco), in prima luna 2 ml la 2 zile, acum ar vtrebui 3 ml la 2 zile, dar io ii cam dau 2,5 ml, fara sa pot explica de ce. Cred ca din comoditate nu reiau operatiunea pana la completarea cantitatzii.
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
bernix spune:
Am vazut poze cu o mulyzine de copii frumosi si va marturisesc ca mi-s dragi de parca ar fi toti ai mei.
Botezul noi il facem in februarie, la Breaza. Io vreau sa mai creasca un pic, acu mi se pare prea mica.
Poze Bebe
bernix spune:
Piciule, pup sa treaca repede criza asta de colecist. Cu odihna si hrana dietetica sper sa treci mai usor peste, desi bila pana nu-si face ea mendrele...
Tomasa, ma alatur si io corului de fete care incearca sa te linisteasca. E prea curand pt uterul tau.
Cu problema asta a ta m-ai facut sa ma simt f prost, ca io inca nu am ajuns la control (prima programare am ratat-o din lipsa de comunicxare cui Bobo si maine, cand ma programasem iar, nu e disponibil dom doctor) si sex a cam fost si fara nici un fel de griji, inconstienti ce suntem. Acu sincer nici nu-mi prea mai vine sa ma duc la control. Mi se pare ca a trecut prea mult timp si nu prea mai are nici un rost.
Lamentari de lenesa inconstienta ce sunt
Poze Bebe
bernix spune:
Vad ca sut singura pe-aici. Asa patesc mereu cand am limbaritza: ma lasatzi de izbeliste!
Poze Bebe
bernix spune:
Ma duc sa mananc o portzie de ciorba acu cat e liniste si aici si la mine in casa. Pup!
Poze Bebe
Sabina spune:
nu esti singurica, da io fac ordine , csa doarmne bb si sofia e plecata.deci ar trebui a tina ordinea vreo 2 ore:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Io m-am cam lenevit cat a fost mama la noi. Si sa stii ca si la noi tot cam atata tzine si n-avem galagie sa faca iures.
Poze Bebe
Annisia spune:
Mama, da ce motoras aveti la maini frate???? Eu m-am apucat sa sortez hainele bebelinului meu. Unele i-au ramas mici si deja au inceput sa sune dupa ele fetele care urmeaza sa nasca. Din astea mai mari are atat de multe, ca a trebuit sa le pun pe doua randuri in sifonier. Mai nasol e ca alea din spate nu se vad si cred ca o gramada nu va apuca sa le poarte... Daca n-au gura sa strige, cine sa le vada?
Pentru fetele care cautati fashuri de bibicuti... Aveau o gramada super tari la magazinul din Piata Moghioros. Preturile variau intre 180.ooo si 360.ooo maxim. Alea de gagicute erau belea, belea. Cand pot sa raman iar insarcinata????
Micul Yannis creste mare
Pozne
alehiam spune:
ma apuc de un nou capitol... ca vad ca nu mai e nici o alta fata si e iar limbarita la degetele.. sper numai sa nu se trezeasca bb
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)