Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, am comandat fantezie la continut si ca ornament am ales modelul 6-cel alb cu trandafiri roz din primul catalogut aniversari, .

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, Manadinutza, sa va traisca!!!
Ana, sunt mai bine, m-au linistit fetele si oricum n-am incotro, decat sa sper ca nu-i nimic. Frumoase poze, frumosi copii!
Crishtina, deci nu suntem singurele cu asa program haotic. Sa inteleg ca la voi s-a reglat kk-ul de dimineata?
Sim, asa sa faci, sa-mi spui neaparat cum a iesit. O sa le comand pt. Craciun, multu inca o data!
Valentina, bine ne-ai regasit! A crescut foarte bine bb.
Bernix, eu tocmai mi-am comandat un wrap. Stiu ac se poate folosi inca de la nastere si l-as fi folosit, dar pana acum nu a fost solicitanta bb-lusa mea, asa ca nu i-am simtit nevoia.
Annisia, nu mai vorbi de funie in caza spanzuratului!
Andries, dupa ce ai scris cum stai cu sanatatea am inteles mai bine situatia ta, esti o curajoasa, bravo tie ca ai luptat ca sa ai doi copii. Cat despre alaptatul la san, bravo tie ca ai reusit deja atata timp, iar deaici mai departe sa nu-ti faci griji, laptele formula al zilelor noastre e excelent din cate am auzit, absolut comparabil laptelui de mama. De fapt stii si tu mai bine, ca deja ai un copilas care a crescut frumos si sanatos cu lapte praf. E adevarat, numai sanatatea conteaza pe lume, iar pt. copii cel mai important este sa ne aiba alaturi de ei vesele si sanatoase!
Carpatina, de ce nu-mi scrii ca nu-s gravida? Vezi ca sunt superstitioasa! Data trecuta cand am fost intr-o situatie de cumpana cu anticorpii aia anti B, imi amintesc de mesajele tale si ale Piciulikai. Atunci a fost totul bine, asa ca spune-mi si acum ca nu am de ce sa-mi fac griji....Dar tot ca atunci, cu convingere, da?

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput