Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
tomasa spune:
Sim, unde vrei sa comanzi calendarul? E o idee super.
Andries si eu cred la fel ca Sabina ca nu are sens sa mai insisti cu bibe-le. Eu cred ca tre' sa-i dai ce vrea el, cat de des si te reglezi tu cu lactatia pana la urma
Luy, am uitat sa-ti multumesc cu o mentiune speciala pt. ca ti-ai cautat monitorizarile vechi pt. mine. M-a linistit tare mult ce mi-ai scris cu endometrul.
, ai fost o scumpa! Si la multi ani mamei tale.
Aeperju, eu nu cred ca are cum sa fie de la lapticul de mama. I l-ai pus direct din san?
La multi ani sarbatoritilor zilei!
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
sim_stoian spune:
Tomasa, tocmai l-am comandat pe http://www.calendarultau.ro/. E fain ca au sediul pe Serban Voda, deci nu e departe si pot sa ma duc eu sa il iau ca sa mearga mai repede treaba.
Stefan a vorbit cu girafa pana a adormit, acum e cu girafa pe el si trage aghioase
Sa vad cat il tine. L-as scoate afara, dar bate vantul prea tare.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Sabina spune:
Tomasa, ce mai face Maria? ea ce program are?
Sim, f misto ideea de calendar.
as putea sa-mi fac si eu, numa sa am garantia ca nu-mi editeaza aia pozele, ca-i mananc.
dar cum sunt pasionata de foto, as putea sa fac niste cadouri originale pe sistemul asta:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
SIM,SUPER IDEE -un calendar ,puteam sa ma gandesc mult si bine...,deja imi si imaginez pagina de decembrie cu bb cu caciulita de mos craciun 
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
tomasa spune:
Sabina, ziua program de voie, suge haotic si din ora in ora uneori si mai rar alteori. Noroc ca nu petrece mult timp la san. Cea mai lunga pauza a fost la 5 ore (de 2 sau 3 ori s-a intamplat cred) si acum le regret, de cand am citit in ce mi-a scris Picea ca daca alaptezi la 4 ore ziua si 6 noaptea sigur nu ramai
. Noaptea suge cam asa, la 11 la 3 si la 6 dimineata, dureaza in jur de 15 min repriza de supt, apoi tot cam atat o tin ridicata pe umar pana da aerul si apoi o arunc in pat si eu in al meu si nani. Uneori dorm pe mine, stand in fund cu ea pe umar. Cele mai nasoale perioade sunt dimineata, cand se tot foieste si screme, fiindca vrea sa faca kk si, nu stiu de ce, kk-ul asta iese mai greu ca cel din timpul zilei. Si mai are pe ora 17 o perioada mai foita asa, in rest e cumintica rau. Nu pare sa aiba colici, am inceput si eu sa pap cam orice. Discreta, vorba ta. Galagia o face frate-su care are o energie si nu are spatiu sa si-o consume iar afara mai putin pe vremea asta. In schimb a luat mai prost sapt. trecuta, nu stiu de ce. Eu stiam ca in a doua luna in general se ia mai bine in greutate decat in prima, asa ar fi si normal. Nu inteleg de ce ar fi invers la noi...sau poate recupereaza sapt. asta.
Sim, merci frumos. Poate iti fur ideea!
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
gema spune:
Multumim Luy pentru urari, si va dorim si noi tuturor multa sanatate voua, dulceturilor si papanasilor.
Fetele care alaptati mancati ciorbite cu bors???????
Am incercat si eu cu Bors magic( stiu ca nu este chiar cel mai bun) si parca bebe nu a avut probleme.
Si mai dati-mi si mie idei de mancarici pentru ca sunt disperata cu mancarea asta de "regim".
parca Sim zicea sapt. trecuta ca mananca sarmale........nu fac rau???? Ma gandesc ca este si tocatura si varza, spune-mi Sim bebe Stefan suporta si sarmale??????
Mie imi este cam teama sa incep sa mananc mai de toate.......dar mor de pofta de salam de Sibiu, de sarmale de varza a la Cluj
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by gema
Fetele care alaptati mancati ciorbite cu bors???????
Am incercat si eu cu Bors magic( stiu ca nu este chiar cel mai bun) si parca bebe nu a avut probleme.
Si mai dati-mi si mie idei de mancarici pentru ca sunt disperata cu mancarea asta de "regim".
parca Sim zicea sapt. trecuta ca mananca sarmale........nu fac rau???? Ma gandesc ca este si tocatura si varza, spune-mi Sim bebe Stefan suporta si sarmale??????
Mie imi este cam teama sa incep sa mananc mai de toate.......dar mor de pofta de salam de Sibiu, de sarmale de varza a la Cluj
Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)
Saracul Stefan suporta tot ce mananc eu
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Sabina spune:
eu mananc acuma absolut orice, in afara de fasole si mazare.Am mancat si 3 sarmalute:)
beau cafea dimineata , mananc ciocolata(bine, la asta trebuie sa renunt din motive de balenoasa
), etcetc.
Hmmm, emma, tare nu-mi vine a crede ca e de la laptic de mama buba la ochi. dar cine stie?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
afibebe spune:
ne-a venit alocatia.400 de lei.pe sept si oct.
primii bani ai lui Cristisor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
carpatina spune:
La multi ani Ayumi!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai! 
de Ioana (27.09.2007)