*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LMA 2 anisori - Andrei-Petru by Corap

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

si fiindca aseara ramasei fara baterii...iata restanta...
LMA 2 anisori - Razvan George by Addya

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...zi aniversara rau de tot!!!! mama, cat tort papam azi!!!

Asta ca tot ne-a nine-dispus Andache la prima ora a zilei cu bancurile si citatele ei!!!!!

Fug sa lansez tona de urari!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Helep, sa va traiasca ingerasul blond! Super pozele, adaug doar ca atatea jucarii cate a primit ea nu gasesti aici nici in cel mai bine aprovizionat magazin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mamaaaa...azi e ziua teroristilor..ma bag rapid la urari, acu' cat am inspiratie

Revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

neatza! azi e ziua gruparii teroriste de 14!

din pacate imi face forumul niste figuri...cand sa fac si eu urari, ma delogheaza . Nu stiu ce se intampla, abia am reusit sa-i urez lui ANdrei de Corap, apoi nu m-a mai lasat deloc! Aveti si voi astfel de probleme?

ANDA azi ai o zi buna, sa inteleg? A papat boetul bine?

APropo de papat: unul din avantajele cu bona acasa fata de cresa (desi eu raman fana a cresei) este ca l-a facut pe Che sa manance bine si acasa, in mediul lui. Aseara am trait si eu, pe propria piele, bucuria generatoare de plutire pe care ti-o da un copil care PAPA fara mofturi, adik chiar deschide gura si mai zice "mai vrei!". Doamne-ajuta sa-l tina!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mamamamama, ce tort a avut printesa blonda by Helep!!! Si ce toaleta si ce de jucarii si baloane. Frumoasa petrecere!

Am termina si io de urat!

---

M-am semesuit cu Lavi. Bad news. Nu s-au intors inca. Tatal ei a avut complicatii. Sa dea Domnul sa fie bine pana la urma. E tare amarata.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

mai fetelor...ar mai trebui deschis subiect pt Coralia 76, da ea nu a mai scri pe-ici nici un rand de cand a nascut... si nu mai stim nimic de ea. Cine vrea sa deschida subiect.
Eu ii urez aici micutei Andreea LA MULTI ANI!!!.Multa sanatate, fericire si noroc in viata.

Lavi...multa sanatate tatalui tau si tie puterea de a trece si peste aceste incercari, inevitabile, ale vietii.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie draga. Mama ce de sarbatoriti azi, daca reusesc sa ma trezesc incep sa fac urari, daca sunt incoerenta va rog sa ma scuzati dar am dormit doar 5 ore azi-noapte si sunt terminata.
Lavi sa dea Dumnezeu sa fie bine tatal tau.
Sanatate bolnaviorilor.
Intru-cat constat ca sunt blamata in continuare pentru o greseala facuta si asumata acum ceva vreme o sa incerc sa ma revansez. Propun o noua intalnire numai cu gagici fara plozi, dupa 1 decembrie. Spun 1 decembrie ca de la acea data imi intra sotul in concediu. Insa daca aceasta data vi se pare indepartata, nu se incadreaza in planificare bugetara a gagicilor doritoare, comunicati-mi si fac in asa fel sa o chem pe soacra-mea la apel. Doresc sa subliniez ca fac acest gest, de a o chema pe socra-mea la mine, motiv de crancena suferinta pentru mine si sotul meu, numai pentru ca in continuare ma simt in culpa fata de voi, si sunt convinsa ca numai o adanca si dureroasa penitenta imi va aduce iertarea vostra.
Acestea fiind spuse ma duc sa mai beau o gura de cafea si ma arunc cu avant in subiectele de urare.
Cu cainta in suflet,
a vostra vesnic indatorat moral,
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mihaelutat ,dupa 1 decembrie ma bag si eu ca pina atunci am o groaza de evenimente si nici n-o sa apuc sa ma odihnesc iar pe 30 e Sf Andrei ,pe 1 merg la un botez ,dupa sint free

A inceput sa-l mai lase tusea pe fi'miu ,tot homeopatele il fac bine ,nu i-am dat altceva si vad ca azi ,,o rupe'' deja si s-a rarit ,iuuuhuuu ,am scapat si de asta fara complicatii

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput