*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok Madutza s-a notat. Suntem doua dupa 1 decembire.
Imi permit sa stabilesc regula dupa care se stabileste data, aceasta regula fiind cea a majoritatii. Adica cate vor inainte cate dupa si care sunt mai multe stabilesc data. Sper ca voi sa intelegeti mai bine ca mine ce am scris ca eu, va repet, sunt varza, am imbatranit, nu mai rezis la petreceri nocturne.

Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io ma bag si ianinte si dupa, deci data mi-e indiferenta. Dar pot spune cu siguranta daca vin in acea zi stabilita, ca depind doar de Adila.Si cum programul lui se dezvaluie in ziua cu pricina...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gabitaco, din cate stiu eu Coralia nu ne mai citeste de o buna bucata de vreme . O sa-i transmit si urarile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io vin si inainte si dupa....dar numai sa nu fie in we...ca am scoala

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetelor ,sint suparata rau ,rau ,tocmai s-a intors tati de la dr de familie ,a fost sa ia rezultatele analizelor lui Orlando ,au iesit prost ,Tgo-trasaminaze marit ,colesterol mic ,asta arata ca ceva e in neregula cu ficatul ,nu mai pot ,ne-au iesit prost astea si anul trecut cind am fost internati dar medicul respectiv mi-a zios ca sint marite pe fondul infectiei ,virozei pe care le avea si din cauza antibioticelor dar acum nu inteleg dc sint asa :((((((((((((((
Azi ma programez la pediatra noastra ,poate stie ce sa ne zivca mai exact sau ce alte investigatii sa facem

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

maria_alexia de aceea nici nu am deschis subiect separat. Mi se pare aiure sa urezi LMA cuiva despre care nu stii nimic.Mie mi-a fost tare draga si ma gandesc adesori la ea si la fetita ei.Imi aduc aminte cu placere si emotie de momentele petrecute impreuna la aspirante.Salut-o si din partea mea,.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, ma ignori cu raspunsul cu Polo-ul, vad! Fie-ti mila, te rog!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetelor,
va multumesc pt sfaturi si sustinere,sper sa scapam repede numai asta nu-mi lipsea acuma cand astept sa mi se comunice data examenului pt job si am si de invatat.

am avut o noapte relativ linistita(eu am dormit doar vreo 5 ore),s-a trezit Sorana doar pe la 2 noaptea avea febra ,i-am dat nurofen ,nu a mai varsat,tuseste(rar) si are ceva secretie in gat ,febra azi nu mai are.

mada,am luat homeogene insa am o problema...Sorana le mesteca ,oare e bine sau sa i le dizolv eu in apa?cum sa procedez?

madutza,imi pare rau ca nu v-au iesit bine analizele ,nu mai fi trista . am intrebat la farma de Tantum -verde si a zis ca nu e indicat copiilor asa mici ,mi-a fost jena sa-i cer prospect ,nu am luat .

avem multi sarbatoriti azi!!!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Noki si Madau daca va este indiferenta data aproximativa a intalnirii feminine, atunci va notez la optiunea majoritatii, pna acum formata din mine si Madutza, adica dupa 1 decembrie.In situatia in care optiunea se schimba, va voi notifica in prealabil, urmand a va manifesta optiunea inca o data.
Concluzia preliminara 1; Mihaeluta, Madutza, Noki si Madau- intalnire dupa 1 decembire.
Pasul II:astept si alte doritoare cu optiunea de data aproximativa (maxim pana pe 21 noiembrie=t1) , urmand ca dupa alegerea perioadei sa stabilim in timp scurt (2-3 zile de la t1, data exacta=t2);
Pasul III: ora si locul exact de intalnire ( in acelasi timp cu t2)
Pentru orice alte detalii, clarificari, modificari, imbunatatiri astept sugestii.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Madutza tin pumnii sa nu fie nimic naspa. la ce ora te duci la pediatra?da un semn cu rezultatele.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput