*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 19
addya spune:
![]()
asa anda, ridica moralu fetelor!
iar bolnaviori pe la noi?
sa treaca mai repede!
eu iar apar k meteoru, scriu o mare placinta si dispar in ceata 1 luna...sper sa nu, am intrat in post, gata cu filmarile, gata cu nuntile, mai am vreo 2 botezuri ratacite dar alea sunt "prajitura" fata de ce nebunie a fost cu nuntile.
draga anda, te rog mumos nu te mai vaieta de boetul nostru, pt k fi-miu nu vorbeste nici atat. na! sic! e unul mai ermetic ca boetu! Ce zice conashu Razvan clar: mama, tata, caca. Si...nush exact ce e caca, in nici un caz nu e kkt.
. In rest pleoscaie la apa si/sau mancare.A, sa nu uit, mai zice trei (teeei)de fapt, care e chiar 3 si crrrrrr care e crocodilul. In rest, l-am inscris sa dea doctoratul in klingoniana cu dialecte. Mama, si are o logoree ceva de speriat, si se tine dupa mine, si povesteste si canta dar..... cand am sa reusesc sa traduc ceva va zic si voua.Ca sa nu-ti mai spun ca dac-l pun sa repete zice la fel, acelasi discurs, si se uita la mine cu privirea aia de "mami, esti cam tembela, ce n-ai priceput???" de nu stiu daca sa ma umfle rasul sau plansul.
Asa ca pana la "mami te ubec" mai am muuult de asteptat. Noroc ca e un mare pupacios si iubaret si compenseaza.
In rest noi suntem binisor, are o iritatie pe fata de la o porcarie de paturica polar, a dormit cu fata in ea si s-a trezit plin de bube,e pe trecute sper ca pana duminica la serbarea de ziua lui sa nu se mai vada. A, duminica ii iau si motzul![]()
Fi-miu face maine 2 ani si nu a facut macar un pipi la olitza. Sta pe ea, sta si pe reductor...degeaba. Cred ca se abtine sa nu le murdareasca.
Va pup pe toate si copii de 2 ori.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
anda77 spune:
"Lumea are voie sa aiba doua conturi ; unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu."
Florin Georgescu (fost ministru al finantelor)
"S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar"
Marian Vanghelie
"A garanta proprietatea inseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui "
Ion Iliescu
"Bancile sunt conduse de bancheri in toata lumea in afara de Cismigiu si Herastrau"
Bogdan Balthazar (director de banca)
"Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau"
Gigi Becali
"Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar"
Cornel Dinu (antrenor de fotbal)
"Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par"
Gigi Becali
"Familia e sfanta, pe cand patria....cum sa va spun patria e sacra"
Dumitru Dragomir (presedintele Ligii Profesioniste de fotbal)
"Destinul meu a fost marcat de soarta"
Dan Iosif copil al strazii apoi revolutionar, apoi consilierul lui Iliescu, in prezent parlamentar si om bogat)
"Omul este o persoana umana"
Gheorghe Hagi (fotbalist)
"Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor"
Gigi Becali
"Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in 1993"
Viorel Hrebenciuc (parlamentar P.S.D.)
"Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam"
Gigi Becali
"Eu sunt pe toate listele de corupti si arestati, dar nu am nicio greata"
Viorel Hrebenciuc
"Pe la voi prin Chisinau trece Volga , nu ? Cum ? Nu mai trece ?
Loredana Groza
"Sigur ca am auzit de El Nino. E numele unui cantaret de muzica latina , nu?
Loredana Groza
"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989"
Viorel Catarama
"La noi, sefii de partide sunt ca vacile in India "
Antonie Iorgovan
"Domnul Iorgovan e un fel de electron sarit de pe orbita"
Adrian Nastase
"Omar Hayssam apartine tarii, este un bun al intregului popor"
Adrian Nastase
"Am invatat putin limba braziliana!"
Loredana Groza
"M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa"
Gigi Becali
"Fiecare are gusturile lui in muzica.. N-are cum sa asculte toata lumea numai Schopenhauer"
Costi Ionita
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Soanso, sper ca nu e prea tarziu: daca are si stari de voma da-i mai bine ceva supozitor pentru febra (paracetamol, daca face peste 39 atunci novocalmin), Nurofenul s-ar putea sa-i faca mai rau la burtica.
Sanatete multa, sa aveti o noapte cat mai linistita si sa va faceti bine pana maine!
helep spune:
Salutam colectia.
Am reusit de am adunat si pus imperuna poze de la ziua Maiei. Pentru cei ce doresc sa ne vada, imi cer scuze ca n-am pus descrieri si nici n-am avut rabdare sa le pun intr-o oarecare ordine.
Am vazut pozele toate - superbe, am citit tot, dar n-am nici un 'input' de facut.
Eu sunt in continuare in cautarea job-ului ideal si in paralel am inceput sa lucrez la un dosar sa ma intorc la scoala
. Sa vedem care din variante se va concretiza...
Cel mai bun lucru ce se intampla in viata mea este insa faptul ca Maia a revenit la sentimente chiar f bune as putea spune, la adresa maica-mii si a matusa-mii. Asta ma ajuta sa-mi vad de miile de treburi in mult mai mutla liniste.
Sanatate multa copilutilor bolnaviori, iar celor sanatosi, le doresc sa ramana tot asa.
Madau - vad ca tot n-ai reusit sa-ti iei pachetelul. Te rog s-o anunti pe prietena mea daca mai esti interesata.
PS Monet daca vrei sa-ti revezi prieteni vechi (fam Dubovan) te invit sa vezi pozele (ei sunt nasii Maiei).
anda77 spune:
helep, foooarte eleganta sarbatorita, mi-a placut. iar tortul...tortul este cel mai frumos tort de copii pe care l-am vazut eu vreodata.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Helep mi-e si rusine de mine...ca n-am avut deloc timp sa ajung la ea, a fost Marius in concediu si am alergat ca nebunii dupa toate cele ptr casa. Saptamana asta ma duc sigur, am s-o sun. Scuzeeeeeee!!!!
Soanso sanatate, sa aveti o noapte cat mai linistita!
Miruna a invatat azi un nou cuvant "nimica" si-l repeta in mod obsesiv de 1 ora 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by mirib
Gabitaco cand am citit de omiduta am crezut ca ai fost la prima echo si am ratat eu marele anunt cu bb2.
Mirela si David - 23.12.2005

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
LMA 2 anisori - IULIA MARIA by Mirabilis
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
gabitaco spune:
LMA 2 anisori - Stefan Cristian by Dordia
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
gabitaco spune:
LMA 2 anisori - Bogdan Nicolae by Gandacel
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii