Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by Val_

Biky toate jucariile alea sunt ale Caterinei?

Mi-am schimbat pediatra iar aceasta are o alta viziune asupra diversificarii. Mi-a recomandat ca pe langa legume, galbenus, carne si fructe sa ii introduc branzica, iaurt alb si cereale. O fi OK pentru un copil de 6 luni jumatate?

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

pai...daca sunt toanta...l-am trimis gol pe primul!!!

Jucariile sunt 90% ale Andrei...ca in 12 ani a tot primit!

Referitor la branza, iaurt si cereale, da-i fara probleme ca-i OK!
Eu i-am dat inainte de 6 luni (branza si iaurt) si cereale de la 4 1/2. Incepi cate putin si in diverse combinatii ca sa vezi cum pofteste Mariuca!
Pofta buna !

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

tocmai citesc cartea de care v-am zis e superrrrrrr
Cate lucruri poti afla despre mofturosii astaia mici......
o sa va scriu cateva chestii care mi se par ca au leg cu mofturosii nostrii.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by alexia3

VAZUT poze cu carina si andra...mandre fete are mama...si zici ca Andra numai vrea sa o ti de mana pe strada?!?!?!?! pai cred si eu...la cum arata mandra SIGUR are multi admiratori si numai cu mami de mana pe strada n-ar vrea sa fie vazuta...carina cu putin ajutor maimutaresc sta si in fundulet...deci o poti inscrie la cluq2b`esqqQQQ`AQ nu ma lasa bryan

http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Dai mielu' ca mi-ai botezat fata....daca nu.... il dai pe Bryan!
Multumesc de aprecieri... Andra a fost un copil foarte frumos de la nastere (iaca si io ca cioara).... Caterina are alte chestii deosebite!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

biky frumoase foc amandoua cucuietele tale, sa-ti traiasca

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna inca odata pe ziua de azi.

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni la ce intrebasem..nu conteaza.
Am reusit sa vad si eu poze cu comorile voastre si va felicit pe toate pt ce puiuti aveti.
In mod special as vrea sa le transmit mamicilor care isi fac probleme in legatura cu mincarea, dezvoltarea si alte si alte chestii legate de puiutii lor: Nu va ingrijorati si nu disperati! Cit timp sunt vioi si nu dau semne de boala...e ok. Nu va mai luati dupa ce scrie in carti. O sa vedeti ca daca cititi de exemplu despre luna a opta a bebelusului..nu tot ce scrie acolo e valabil ..dar puiul vostru sigur face chestii care sunt trecute la luna a noua si altele care sunt trecute la luna a saptea! Noi crestem oameni nu roboti! Si ce daca al meu nu face ce face al alteia? O sa mai stam de vorba peste citiva ani si al meu nici nu o sa ia note la fel de bune ca al nu stiu cui la matematica...in schimb o sa cistige turneul de tenis de masa pe tara! So....????
Fiti calme fetelor si nu intrati in panica. I've been there! E naspa!

Copilul meu maninca in momemtul de fata extrem de bine. Si au fost momente in care am crezut ca o iau razna ... si? Si nu am luat-o!

Mesele lui Tudor sunt in momentul de fata in felul urmator:
ora 4-5: 210 ml lapte cu o lingurita de cereale
ora 9-10: 100-120 gr fructe cu biscuiti sau fidea, orez sau gris cu lapte
ora 14: 300 gr ciorba si compot
ora 17.30- 18: 300 gr legume cu carnita si iaurt simplu sau cu biscuiti
ora 20 il mai apuca si mai baga uneori cam 100 gr ciorba fara legume, numai zeama si cu f putin miez de piine
ora 21.30 180 ml lapte cu o lingurita de cereale.

Eu cred ca maninca extrem de mult, dar nu sta locului o clipa. Nu merge in ca singurel si nici nu mi se pare ca da semne sa o faca prea repede, dar daca nu e nimeni care sa il sustina sa mearga in picioare atunci patruleaza de-a busilea peste tot, trage de tot ce nimereste se ridica oriunde simte ca are stabilitate, arunca tot ce prinde in miini, tiraste dupa el numai timpenii si niciodata nu sta intr-un loc.

Va doresc tuturor sa fiti calme si sa priviti viat in roz.

Si ca to voiam sa scriu si de dimineata..pt loradin: draga mea, sfaturile pe care ti le-au dat fetele sunt excelente. Sper ca dicsutia ta cu sotul sa dea roade. Eu insa iti sugerez cit mai diplomat cu putinta sa te descotorosesti de ea. E greu si sunt convinsa ca macar weekend-ul ati fi vrut sa il aveti pt voi..dar decit cu asa "ceva" in casa...mai bine lipsa. Iti doresc numai bine si ii transmit un pupic Anei.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

intrebare:
avem baietei decalotati in stup?...cum a decurs operatiunea?..reactii dupa au fost?

noi urmeaza sa mergem sapt viitoare candva

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

STEFANYAAAAAAAAAAA UNDEEEEE ESTIIII?????Cum te mai simti,dar carl?????sau esti ocupata cu mutatul???

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

cooluty..noi ar trebui sa facem decalotarea , dar nu vreau ...asa ca il curat eu la fiecare baie si, pana cum nu da semne ca ar avea vreo probleme, parca sunt ceva fete care au facut...asa ca ele iti pot spune...nu stiu...parca putina jene la primul pipi...si daca medicul este dragut si clientul este bun de carne...nu+l va durea prea rau...daca nu...oricum plange putin si uita repede...va pupam si sa fiti bine indiferent de deciyia luata

gabi 78 eu cumpar incaltaminte de la family&co...adica am de la Alexia...ca la cat de repede cres cei mici nu am cumparat pana acum nimic la Bryan...mai de la Alexia si de la nepotul din sua, ca soru-mea e bolnava de shoping...asa ca..traiasca sorela cu boala ei cu tot.

caterina ...m-am hotarat ...ti-l dau pe bryan pana la majorat si apoi il vreau inapoi...daca ti se pare mult atunci ..macar pana trece criza de 8 luni...poate in 2 trece mai usor...apoi il vreau inapoi...ca eu sunt soacra rea...sa sti.. (scuze pt botez...)

si eu pusesem o intreabare...fizioterapie cu bilet de trimitere...sau fara ...macar s-ami spuneti unde pot face...ca nu am timp nici sa dau telefoane la centrele med mai mari...
merg sa citesc povesti mandrei lune ca...mandrul soare doarme deja ...asa ca o culc si pe ea...si apoi pe sot ...si pe la miezul noptii poate ma linistesc si eu...haha...sotul inca nu a venit ...si fara el sunt mai operativa...
pa

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.
Desi nimeni nu a intrebat ce facem de 5 zile ne bagam si noi in seama sac .
Gabi eu am primit incaltari asa ca nu stiu preturile de nici unde.Pupam mancaciosul si pe mama luidragutza.

Loradin sper sa iesi cu bine din situatie.Eu nu il las cu soacra orice ar fi ..poate si pt ca nu ma vrut de nora si eu nu o vreau prea mult in preajma fiului meu.Pupici pt frumoasa Ana

Mihaelaaa felicitari, sarcina usoara si un bebe2 sanatos si papacios.

Arissa felicitari si pupici Mayei ca tare mai e isteata.

Alexia eu nu stiu pe unde poti face ca nu am avut nevoie si ..am lucrat in fizio terapie acum 13 ani la un spital de recuperare din judetul Arges.Cand mai crest eBryan iti recomand sa mergi 2 saptamani acolo si nu vei regreta.

Biky frumoasa rau fita aia mare si nici Caterina nu e mai prejos desi tu o cam pui in pozitia ratustei ..dar o sa vezi tu ce lebada iese si din ea.

Lilidana, Paxela, Elyanne..succes cu picii si cu crizele lor, respectiv muci si conjunctivite.Sanatate la tot familionul.

Val cand vii sa iei Medilaxul? Las-o pe Mariuca in pace..o sa pun un filmulet sa vezi in ce fel se deplaseaza fimiu..mori de ras nu alta..in timp ce altii mai mici merg frumos in 4 labe sau chiar in picioare..io ce sa-i fac..sa-l dau in strada?

Stefanyia ce faci??

Iuliana dea DD sa fie totul bine cu fata.Sa ne tzi la curent

Coolutz eu nu fac decalotarea..poate doar de va fi imperios necesar.Elyanne a facut la baieti.Doare la pipi vreo 2 zile sau ustura nu stiu exact..dar trece

Kmi sanatate la Timi.Imi pare rau sa aud ca ati ajuns in spital

Fetele intre doua conferinte mai bagati si voi ceva meniuri ca nu stiu ce sa mai fac.

Noapte buna.Poze proaspete, calde nu alta aici

Pentru cei care doresc sa ne mai vada.

Karla totu-i bine la voi cu bona?MAi baga un cuvant si aici.

Ce-o fi cu Ioanaradu ca paracnu mai veni la cafea..ca voi cam beati cafeau impreuna..totu ok cu Matei??

ELNAGIULIA sper ca ati trecut cu bine de inundatii..sotzu cum mai e?dar Arthur?

sa nu uit FELICITARI la primul pisacios la olitza..BRAVO EDY...sper sa nu gresesc

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Marta pai cum sa nu vrem sa va vedem.Frumoase pozele cu Victor, doamne ce a mai crescut, e un scump.
Uite o reteta pe care Adrian o savureaza cu placere:
[b]
Ardei sau gogosari umpluti

Umplutura:
Carne de pui blenduita; un pic de orez spalat; jumatate de cartof ras - o jumate de ceapa; rasa; marar, patrunjel dupa preferinte; un strop de ulei de masline;se umplu ardeii si se fierb. Pofta mare!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput