Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
alexia3 spune:
BUNA
VAZUT poze cu carina si andra...mandre fete are mama...si zici ca Andra numai vrea sa o ti de mana pe strada?!?!?!?! pai cred si eu...la cum arata mandra SIGUR are multi admiratori si numai cu mami de mana pe strada n-ar vrea sa fie vazuta...carina cu putin ajutor maimutaresc sta si in fundulet...deci o poti inscrie la cluq2b`esqqQQQ`AQ nu ma lasa bryan
deci...sa continuam...citind ce spunea iunita despre cum mananca mandra ei, si pentruc ade 2 zile ma apuca disperarea la masa de lapte pt ca el bea laptele in carseat si adoarmea apoi ...acum cand il puneam in carseat , zici ca il puneam pe aragaz..tipa si ridica de fund si dadea sa se ridice si sa plece din el...asa ca i-am dat laptele in fund stand...si AMANCAT APROAPE TOT...deci...MII DE MULTUMIRI IUNITA SI BINE AI VENIT... ( de ce articolul respectiv este in eng si pare ca a fost scris special pt iarina? ...poate pare aiurea intrebareas...da's curioasa)
ramiha ne bucuram ca mai postati si ne mai amintiti din cand in cand de voi...pupam Ramiha dulce de tot si mai spuneti ce activitati mai aveti..
multi pupici si pentru Paxela mamica...ca daca ea rezista cu brio crizei copiilor...totul va fi bine...iar voi astia crizati ia ca va iau eu de urechi sa va reveniti ca aveti nevoie de noi, mamicile , intregi sa va crestem mari ...si pe voi si pe copii vostri (nepotii nostri)...(si noi suntem crizati...8 luni si 4 ani...
impartim pupici si la iuliana 2007 si Maya , si tatic grijuliu si atent, cu drasgoste, rabdare si colaborare totul se rezolva
din capitolul realizari ale lui Bryan...pai se prinde cu mainile de masa, dulap si se agata zdravan si face tractiuni la bara sa vada ce este pe masa si apoi traga, prin urmare si-a tras solnita cu sare in cap...dar nu s-a varsat decat pe urechi (nu a ajuns in ochi), si haine, covor....gresie...m-am bucurat ca a ferit ochi..apoi i-au atras atentia cutia cu masline si atata s-a luptat cu ea pana a varsat-o toata si apoi...nu a mai prezentat interes...acum se lupta cu orga...si dupa ce reuseste sa-i scoata husa si face o cantare...pleaca. pentru ca este frumos afara iesim... mai aveam de salutat canadianca...atunci este greu sa ajungem noi la tine ...asa ca ori vi tu in ro ori in california...si facem gratarul.
o zi buna pa
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
karra80 spune:
Val nu te stresa, fiecare copil creste in ritmul lui...Winnie are 8 luni si o sapt asi nu da semne ca vrea sa meraga de-a busilea....deabia se ridica de pe spate daca are o perna sub , in fund, sta fff bine in fund, si pe burta se tareste.....in cerc ca acele de ceas...atat...dar citeste in mama si copilul csi ai sa vezi ce scrie ca ar treb sa fac la varsta care o are Mariuca...in aceeasi carte scrie ca in jur de 9 luni ar treb sa stea 15 min in fund pe covor......nesprijiniti.....plus ca sunt copii care merg direct in picioare....nu-ti mai fa griji....daca nu merge sg pana la 18 luni atunci ar treb sa-ti pui semne de ??????pana atunci relax......
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
anamana123 spune:
karra, cum e cura? slabesti? m-am apucat si io ieri
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
karra80 spune:
quote:
Originally posted by anamana123
karra, cum e cura? slabesti? m-am apucat si io ieri
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Am incep acum o luna si am tinut 2 sapt in care am dat jos 5 kg jumate, am facut o pauiza de 2 sapt, dar nu m-am abtinut de la multe si am pus 1 la loc ......de ieri am incep iar si acuma daca mai dau jos iar 5 ajung numai binme la cat aveam inainte sa raman
.Fac seara si putzina miscare...imi pun muzica si 20 min topai prin casa si fac abdomene.....
Iti tin pumnii sa slabesti si tu.....
Carmina
de
Luna 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
si Winnicu mesteca mancarea.....da ea nu prea manaca ca sa ma pot bucura cand mesteca da macar asa alea 10 lg le mesteca asa e de dulcce ca-i dau piure si e fin da ea mesteca......
Carmina
de
Luna 9
radcarmen spune:
Karra ce fel de cura de slabire tii? Ca ar trebui si eu sa ma mai desmflu putin ca is cat China.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
karra80 spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
Karra ce fel de cura de slabire tii? Ca ar trebui si eu sa ma mai desmflu putin ca is cat China.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
aici este tot despre dieta uite link-ul
Carmina
de
Luna 9
Val_ spune:
LA MULTI ANI copilasilor care mai sarbatoresc o lunisoara astazi. 
Multumesc pentru incurajari fetelor. Nu stiu ce m-as face fara voi. 
Mi-am mai descretit un pic fruntea vazand poze si filmulete. Copilasii nostri, unii mai frumosi decat altii.
Biky toate jucariile alea sunt ale Caterinei?
Radcarmen ce ochi frumosi are Vlad. O sa rupa multe inimi.
Paxela am citit mai demult ca Delia merge si am vrut sa te felicit dar am tot uitat. Pupicuri pentru Delia plimbareata. Acum trebuie sa fi cu ochii tot timpul pe ea. 
Pupam copilasii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede. Si noi am fost astazi din nou la doctor cu Mariuca si au aspirat-o din nas o gramada. Eu ca o mama lasa am fugit si l-am lasat pe sot, ca nu mai suportam sa o aud plangand. Voi folositi batista bebelusului? Am vazut prin farmacii dar o fi o anume marca mai buna?
Mi-am schimbat pediatra iar aceasta are o alta viziune asupra diversificarii. Mi-a recomandat ca pe langa legume, galbenus, carne si fructe sa ii introduc branzica, iaurt alb si cereale. O fi OK pentru un copil de 6 luni jumatate?
karra80 spune:
ptmamicile care au probleme cu mancatul la bebei am gasit www.supercarti.ro/carte/cum_sa_hranesti_un_copil_mofturos.html" target="_blank">o carte interesanta.
batista bebelusului e o super inventie altfel nu stiu cum scoteam atatia muci din nasul ei cand o fost racita.....
Carmina
de
Luna 9
biky spune:
quote:
Originally posted by Val_
Biky toate jucariile alea sunt ale Caterinei?
Mi-am schimbat pediatra iar aceasta are o alta viziune asupra diversificarii. Mi-a recomandat ca pe langa legume, galbenus, carne si fructe sa ii introduc branzica, iaurt alb si cereale. O fi OK pentru un copil de 6 luni jumatate?
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)