Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupam copii frumosi , am vizionat toate pozitele filmuletele dar nu nominalizez ca sigur uit pe cineva

noi suntem in plina criza de 8 luni si..... de 3 ani asa ca.... neuronul meu singurul..... si asa bolnav e in vacanta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

tot citesc ce scrieti, dar de postat nu prea am timp... voiam sa stiti doar ca mai existam si ca pupam toate mamicile si toti puii asa, la gramada

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Buna dimineata,

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi care mai adauga o lunisoara.
Sunt la pamant,disperata.Am cateva zile de cand nu mai dorm decat foarte putin.Una peste alta dupa ce ca ii ies dintisorii si urla de durere de ma stiu tot vecinii,acum are probleme si cu urechiusa dreapta.II curge ceva din ureche care seamana cu sangele,nu stiu ce poate fi,azi ma duc la ORL.A facut temperatura 39,6.Are si niste bubite rosii pe corp si ma gandesc ca poate sa fie din cauza temperaturii mari.Daca o vedeti cum arata va vine sa plangeti de mila ei.Sunt distrusa,imi vine sa plang dar ma aptin.
Daca nu il aveam pe sotul meu alaturi nu stiu ce faceam,cred ca ma umflam de plans.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Of, saracuta de ea cat mai patimeste...intai dintii, acum si urechiusa...fuga la dr. ca poate si plansul ei nu era doar de la dinti, probabil o mai deranja si urechiusa... de la noi sa nu mai aveti probleme si tu sa rezisti la toate

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Multumesc pentru raspunsuri...incerc sa stau calma si sa astept sa-si urmeze propriul ritm dar pentru mine tot ce e legat de pcioare, mers, tarat reprezinta un stres...tot mi-e teama parca ca ea n-o sa mearga... sunt dusa, ce mai...

Ramiha, ce a zis dr. de piciorusul Nectariei? nu stiu daca ai spus..

Eliana, imi pare rau ca tot isi paseaza baietii de la unul la altul toate problemele...asta e dezavantajul ca sunt 2, ca in rest, sunt niste minunati...cum dormeau ei acolo ca doi pui

arissa, mie mi-a scapat filmuletul tau...ia sa caut prin urma

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!
Multa sanatate la bb bolnaviori!!!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna ziulicaaa!

LA multi ani !!!
Ana Delia bb de Paxela
Iulia Antonia bb GeaninaElena,
Rayan bb de Aliana
Ana Maria Roberta bb deIubita_2007

Daria Georgiana bb deRianna_stef
Sabin Andrei bb de Gore78
Teodora Maria bb de Roxygeo

iaca am fost pe afara ca ii tare placut. cand ne-am intors in casa maimutel a adormit in timp ce o schimbam cu hainutele de casa.

iaca 2-3 chestii interesante pt bebeii de 7 luni.

By playing with Iarina, you're helping her develop some of the social skills that she will need when she begins to interact with other children. The more you play with her, the faster she will learn to recognize when someone is interested in playing with her and understand how to evaluate non-verbal communication. You're also teaching Iarina the value of sharing a game or toy with another person.

You may experience a bit of discomfort while nursing once Iarina's teeth start erupting and she bites your nipples. Don't let this deter you from continuing to breastfeed. She's not biting to hurt you; she doesn't yet understand that it hurts. Although it may be difficult, try to remain calm when she bites. Any strong reaction may prompt her to try again just to see what you'll do. Instead, remain calm and tell her "no" in a firm voice. Remove your nipple from her mouth and wait a minute or two before trying to resume nursing. She will quickly learn that if she bites, the food goes away. Be patient, it may take a couple of interrupted feedings before she understands this cause and effect, but soon you'll be nursing bite-free again.

You may find yourself wondering why Iarina seems to act up when you're around, while other caregivers report that she's a joy to care for. She may be young, but she's already figuring out how to manipulate you. She is testing her limits and learning how far she can go before you give in to her requests. Take charge of the situation now by setting limits. Be sure your requests are age appropriate, but remember that it's not too early to learn that we don't hit, we share, and that food goes in our mouth, not on the floor.

daca vrea cineva traducere PN me.

asaaa.... in rest ce sa va zic...ma pregatesc cu groaza de criza de 8 luni, care cel mai probabil va coincide si cu niscaiva dinti ca inca nu avem nici urma de asa ceva....

de mancat mananca la fel. si cred ca am gasit o metoda sa o fac sa pape si lapticul. in disperare de cazuza intr-o seara am lasato pe pat langa mine ca imi venea sa o trantesc deja. si surpriza..ca a halit tot lapticul. si de 3 zile o tinem tot asa. am ajuns la concluzia ca o incomoda pozitia si probabil inghitea cu ghionturi sau o lua somnul la mine in brate. si dupa ce papam, o iau in brate, ne alintam putin si nanai nani. sa speram ca tine. a, da si ii fac laptele mai diluat(NAN2) -240ml cu 6-7 cupe nu cu 8. si doarme la fel de mult (de la 23. 00 la 9.00 )

nu mai am idei... vroiam sa intreb unde a disparut riana_stef{/red],ananamaria si madmat

[red]riana_stef ce face burtica? ia hai ca te caut pe la odisee...ma fac sherlock!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Raisa da de stire daca trimit aia pachetul, please!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Sub licenta neautorizata "unde-i Raresu" am chinuit una bucata copil la poze ....
uite-o pe Caterina

si pentru a nu face discriminare....
aici Andra

In alta ordine de idei:
Caterina nu se abate de la reguli...
Mananca putin - ieri 4 mese : 200 ml lapte, 3 perisoare cu supa (vreo 100 gr), mamaliguta cu branza (terciuita) tot vreo 100 gr, si iar 200 ml lapte....nici un fruct nu a vrut, sub nici o forma....in schimb ii place pamantul de la ghivecele cu flori!
Nu are dinti, nu merge de-a busilea, nu are par, carlionti, ochi albastri si gene intoarse....drept pentru care nu am inscris-o pe nici un site la vreun concurs
Nu pupa, nu bate din palme...doar tipa si primeste orice vrea!
Sta in kur, in premergator, in picioare sustinuta si face pasi rapizi pe varfuri....M-am hotarat: .... cred ca balerina o s-o fac!

la copii bolnaviori

Kmi- de la ce s-a imbolnavit Timeea?
Tzuna- astept graficele pe mail
Iuliana- sa ne povestesti ce ai facut la doctor

SA AUZIM DE BINE!!!!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

paxela,uite un pupic de la mine sa treci mai usor peste cele 2 crize.
Eu am noroc,deocamdara,ca n-a aparut si criza de 6 ani!

Intrasem sa citesc putin,in timp ce beau o cafeluta si imediat fug sa ma scolesc,asa ca revin cand voi deja dormiti si vorbesc singura...

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 8 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

A, am uitat,

La multi ani,tuturor!
Sa cresteti mari,voinici,sanatosi!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 8 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput