Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cum se iau la intrecere fatiorii astia... sa nu ramana unul mai prejos... dar nu la lucruri bune
Are si Mihai conjuctivita... pai se putea... Elena inca nu da semne... astept cu interes...
Am ineput tratamentul si la el... nici nu mai vreau sa aud de doctor... Cand am zis io ca merg saptamanal de fo 2 luni... am stiut ce zic... Da' zau daca mai merg acu... A inceput la fel ca la Andrei... numai ca e la ambii ochi.

Multumim pt. vorbele frumoase

Val crede-ma ca in cateva zile - o sapt. se pot intampla atat de multe schimbari... brusc si dintr-o data: incepe sa se ridice si mearga in patru labe etc.
Nu trebuie sa-i comparam.
Uite, cel ma bun exemplul... pana si ai mei copii care's gemeni nu au evoluat la fel. Mihai a mers mai repede in 4 labe decat Andrei, Mihai s-a ridicat mai repede in fund... Andrei in schimb se ridica in picioare de ceva vreme, Mihai la vreo 2 sapt. dupa... Andrei stie sa se si lase jos, Mihai urla cand nu mai poate sta in picioare, dar nici nu s-ar lasa in fund... Si lista e luuuunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Intru si eu sa salut un stup zumzaicios!
Scuze de absente! Solicitari intense din parte Duracelului. N-am ce face. Vreau un copil fericit, chiar daca asta presupune sa renunt la placerile mele. Totusi pt ca un copil sa fie fericit, mai trebuie si o mama, macar multumita. Mai lucrez inca la asta.

Vazut prime zapezi din viata puilor Winnicu si Deliuta mergareata. Un Horia pletos si o Maya care coboara singurica din pat . Am ramas masca la faza asta! Vazut si gemenuti cazuti la datorie. Pupam ochisorii lor sa treaca repede!

Loradin! Nu stiu ce sa zic. Eu sunt tare rea. La faze din astea as tranti si as bufni pana ori s-ar da pe brazda, ori si-ar lua campii. O bruftuluiesc eu pe mama cand e vorba de Thea, d-apoi pe soacra. Pe care, dealtfel, am certat-o ca ii aduce jucarii neadecvate copilei. Sigur ca nu s-a lasat definitiv de sportul asta, dar macar ultima oara cand a vrut sa ii ia, m-a intrebat. Eu stiu ca tu esti tare pasnica, si imi inchipui ca nu vrei sa deranjezi pe nimeni, dar gandeste-te ca e vorba de puiul tau. Al tau nu al ei. Si , din moment ce i-a convenit sa se pensioneze pt a avea grija de copil, ar trebui sa o si faca nu sa stea la TV tot timpul. Sau sa fumeze sau sa o culce. Pana la urma, explica-i ca e o slujba. O platiti pentru asta , nu o face gratis, desi ar trebui. Dar daca asa ati convenit, asta e! Trebuie sa te impui. E copilul tau, iar ea este o angajata, deocamdata. Nu are decat datoria sa faca ce ii spui tu sa faca. Poate ca nu stie ce sa faca. Invat-o!!! Da-i carti cu jocuri pt copii sau, daca ai timp, fa-i o lista de activitati de prestat cu fata in zilele respective. Acum nu sunt decat doua zile pe saptamana. Ce o sa faci cand mergi la serviciu daca nu reusesti acum sa te impui? Eu zic sa mergi pe forta pt ca asa nu e in regula. Sunt de acord ca exista oameni care nu au idee ca te poti juca cu un copil si nici nu stiu cum sa o faca. Ai avut tu ghinionul sa dai peste unul de genul asta, dar nu sunt de acord ca nu o poti educa la varsta asta. Trebuie sa o faca! Sa o considere o datorie de serviciu si sa o indeplineasca, daca altfel nu se poate. Dar poate chiar nu stie. Arata-i! Spun asta pentru ca nici eu nu stateam stralucit la capitolul asta, dar citesc in fiecare zi cum ar trebui sa ma joc cu ea. Si o fac. De cele mai multe ori cu mare placere, chiar daca am inceput cu inima stransa ca nu o sa stiu sa ma joc cu copila. Eu asa zic. N-oi fi fost tu sefa pana acum, dar acu' e musai sa fii!!!! E copilul tau la mijloc! Eu nu pricep! Nu e nimic in neregula cu zodia ta! Tu trebuie sa fii mai bataioasa. Hai! Treci la treaba si da soacra cu capul de pereti! Stii "Soacra cu trei nurori"? Ca acolo! si de la mine si de la Thea!

Felicitari, Mihaelaaa!!! Sa fie cu noroc si tot p-aci sa ne vedem si la al patrulea!

puiuti bolnaviori! Sa fuga boala de ei repejor si sa nu mai stie directia inapoi!

Fug la bagat un bib pe gat si apoi somn, sper eu. Noapte linistita!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

mihaelaaa, felicitari! sa ai sarcina usoara si bb sa se nasca la termen si sanatos!

lucas, la multe luni , ani!!! pupam si vrem poze!
ma duc si eu la nani

a, sa nu uit, am reusit si eu sa pun poza de 8 luni

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,
dragele mele m-am facut mamica ascultatoare.Am recitit toate mesajele voastre si aseara dupa ce am culcat copilul m-am hotarat sa port o discutie cu al meu sotz. Nu a fost usor! De ce? Isi iubeste f tare mama(a nu se citi ca e mamos) si are motive.Stiu asta.Ca mama a fost minunata insa cu "meseria"(vorba Elei) de bunica avem probleme.
I-am explicat calm si cu toata delicatetea din mine ceea ce ma nemultumeste. A fost foarte receptiv si nu numai atat.Parea ca nu-i zic nimic nou si ca practic nu fac altceva decat ii intaresc convingerile.A stat si a ascultat(de obicei sarea sa-i ia apararea)si mi-a promis ca va purta o discutie cu ea pe aceasta tema.Printre altele mi-a povestit ca in momentele cand ea pleca din camera se ducea el la Ana.Am vorbit multe,am varsat sacul cu nemultumiri si sunt sigura ca mesajul a ajuns la el exact asa cum am vrut sa-l primeasca.
Nu vreau sa ma considerati lasa.Cu ea nu voi vorbi deoarece am facut-o de nenumarate ori fara succes.Se pare ca nu asa trebuie procedat.Asa ca am apelat la al meu barbat care trebuie sa recunosc are un stil mai dur(dar politicos) de a pune problema.Faza nasoala este ca am genul de soacra"cocoana" careia ii sare imediat mustarul.Cand intervine el altfel il asculta.(ma bazez pe faptul ca-si adora copilul)Cam atat despre acest capitol! Sper ca finalul sa fie fericit(in primul rand pentru copilul meu)

Ela-capricoarna mea draga- ti-am citit mesajul si ti-am dat f multa dreptate.Regulile in ceea ce o priveste pe ANA sunt impuse si la fel cum zici tu "am muscat in carne vie" pana au inteles cei din jur ce doresc pentru fata mea.Si eu am avut zeci de discutii pe diferite teme de cele mai multe ori chiar exagerand.Adica: nu misca nimeni in front nimic fara sa stiu eu(ce mananca,cum o imbraca,medicamentatia)Insa aici este vorba de altceva.Nu ii pot impune sa o iubeasca! Nu ii pot impune sa se puna la mintea ei(asa cu o fac eu).Sunt lucruri care daca nu le simti, nu le faci(poate doar obligata).Ce este derutant pentru noi sunt sentimentele ei contradictorii.Acum se citeste pe fatza ei dragostea si dorul de nepoata iar maine plictisul si indiferenta! Este o femeie dificila,cu toane careia daca incerci sa-i explici ce te doare ,iti rastalmaceste cuvintele intr-un mod grotesc.Si atunci.....renunti.....sau apelezi la fiul ei! De renuntzat nu voi renuntza cu chitul ca se va sfarsi neplacut!

Despre Ana - e o minune de la o zi la alta.Scoate in fiecare zi sunete numai de ea stiute,a inceput sa stea nesustinuta in picioare(10sec),rade toata ziua,adora anumite reclame,o iubeste pe Esca de la pro-tv si-si arata fasolea la toate blondele care prezinta stiri(eu fiind bruneta)Iubeste muzica iar dimineata cand se trezeste ,daca nu dau drumul la combina,o aud spunand"Che,che" cu ochii fixati pe ea.Seara ascultam colinde iar dimineata avem un cd cumparat de la baby expo.(nu mai stiu cum se numeste insa daca ma invatati sa-l copiez si mai ales unde ,o voi face! Ieri am fost la un pas sa chem salvarea.Mi-a plans fara intrerupere timp de o ora.Se pare ca episodul dintzi continua.(al 7-lea)M-am speriat groaznic!Niciodata nu am auzit-o urland ca ieri.A trecut! Sper ca astazi nu se va mai repeta.

Gata! Prost obicei mi-am facut.In loc sa postez mai multe mesaje scriu unul singur lung si plictisitor.
Va pup si inca o data va multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna dimineata din nou! (pentru ca am scris un mesaj lung si s-a duuuuuus din cauza de neuron defekt)

La multi ani bebeilor sarbatoresc azi implinirea a inca unei lunitze din viatza lor!

Vazut sute de poze, filmuletze cu bebei mergatori, pletosi, cazuti la datorie, zambareti ... Sincer nu nominalizez ca sigur fac vreo gafa.

Mihaelaaa felicitari mamico si gravidutzo. Esti curajoasa sa vrei 4 copilasi. Sarcina usoara si sa iti dea Dumnezeu un bebel sanatos, frumos si destept.

Val nu mai fi suparata mamico. Mariuca e un copil normal si se dezvolta frumos in ritmul ei. Si Vlad al meu face muuult mai putine lucruri fata de alti bebei mult mai mici ca el si nu ma stresez. M-au lamurit si pe mine fetele ca toate vin la timpul lor si le multumesc pentru asta . Nu il mai compar cu nimeni. O sa vezi ca in cateva zile sau saptamani te va uimi cu progresele ei. Am o prietena cu un baietzel de 1 an care si acum se rastoarna din pozitia sezand si nu se ridica singurel inapoi. Asa ca... de la comodul de Vlad pentru Mariuca ta.

Despre noi ce sa va zic ca de vreo 3 zile ne taram. In sfarsit. Si au fost in zadar incercarile mele de a-i arata cum se merge in 4 labe ptr ca el vrea taras. Sa-i fie de bine.

Karra frumoasa iarna la Petrosani si cat e de incantata Winnicu de peisaj. Pot sa spu ca seamana tare cu tati ei? Nu te superi nu?

Ia uitati ce peisaj am gasit dimineatza...
Peisaj de basm la Baia Sprie

Deci va stept la sanius si la schiat.

Pupici la tot stupul.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Loradin un pupic pentru Ana sa ii treaca durerile de dintzisori. Si al meu a plans odata asa de rau (mai bine zis urla asa cum el nu obisnuieste) atunci cand i-au iesit incisivii de jos, amandoi odata. Acum cred ca ne asteapta si pe noi ceva dinti noi ca tare rau a mancat ieri si a balit tare si a si plans rau bietul.
Ma bucur ca esti inteleapta si ca ai un sot care te intzelege si sper sa rezolvati problema cu soacra ta si sa decurga lucrurile asa cum iti doresti.

Pupici la Ana cretzulina. E tare dulce cu dintzisorii aia mari. Dar in cat timp i-au crescut? Ca la noi tare greu mai cresc cei doi pe care ii avem deja de o luna.

O zi buna va doresc.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Daca tot am timp, ca Vlad inca dormiteaza, haideti sa va arat cateva poze noi:

- Noua noastra indeletnicire Va rog sa nu dati cu rosii si sa ma faceti mama denaturata (ca la faza asta nu-s ) dar este ideea unui prieten dtomatolog.

- Asta este noua tendinta in materie de tinut suzeta

- Sunt tare fericit ca in sfarsit stau in kur

- Prietenul meu catzelul familiei

- Tati ma distreaza ca sa am somn usor

- Provoc inundatii la baitza

- Il smotocesc pe Martinel

Sper ca nu v-am plictisit.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna dimineata tuturor!

Felicitari Mihaela! Cred ca e printre cele mai frumoase mesaje pe care le-am citit! Sarcina usoara si multa sanatate!

Loradin....curaj!As mai avea cite ceva de spus dar nu am timp ..o sa revin.

Va rog sa imi spuneti si mie preturi la incaltaminte de la Minimen.
Parca Paxela zicea ca a cumparat de acolo?
Vreau sa stiu daca se merita sa le iau direct din Turcia.
Va pup.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimi...

Radcarmen nu e asa ca Vlad al tau a aparut in revista baby de luna asta la sfarsit acolo unde sunt multi copii???k de cand l-am vazut in revista am tot gandesc dar acum k am vazut pozele cu el sunt convinsa k el era...

As fi vrut sa mai scriu dar nu mai timp...pupici!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna dimineata,

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi care mai adauga o lunisoara.
Sunt la pamant,disperata.Am cateva zile de cand nu mai dorm decat foarte putin.Una peste alta dupa ce ca ii ies dintisorii si urla de durere de ma stiu tot vecinii,acum are probleme si cu urechiusa dreapta.II curge ceva din ureche care seamana cu sangele,nu stiu ce poate fi,azi ma duc la ORL.A facut temperatura 39,6.Are si niste bubite rosii pe corp si ma gandesc ca poate sa fie din cauza temperaturii mari.Daca o vedeti cum arata va vine sa plangeti de mila ei.Sunt distrusa,imi vine sa plang dar ma aptin.
Daca nu il aveam pe sotul meu alaturi nu stiu ce faceam,cred ca ma umflam de plans.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput