Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
karra80 spune:
Sa revin si eu pe pamant sa vad cat ma lasa zana sa scriu ca de 3 ori am ami incercat pana acuma si nu mi-a iesit nimik...suntem in plina criza de 8 luni, si la baie o iau cu mine si o pun in cur pe jos pana-mi fac nevoile ca altfewl asa de tare urla de se invineteste toata...... sa nu ma scape din vedere......daca e cu tata-so e ok sau cu bunicii persoane cunoscute, pot sa plec dar sa nu fie sg, si asa tre sa ma furisez sa nu ma vada cand plec si cand vin acasa tre sa o iau in brate si ne giugiulim putin......![]()

Deci Mihaelaa felicitarui si sa ai parte de sarcina usoara.....eu sunt la faza ca numai vreau bebe2 deocamdata.....
Kmi multa sanatate la Timi , dragele de voi prin cate ati trecut.....da de la ce a facut? Ca parca ultima data i-ai dat dovleac copt cu iaurt.......Va
sa va faceti bine.
Lauramar. condoleante, cand esti libera da-mi un mesaj pe PM si vb.
Loradin nu-ti prea pot da nici un sfat ca a mea soacra e ok ...deci pot lasa fata cu ea...si o si las cu ea sa se obisnuiasca sa mai pot pleca si eu cu sotzul prin tara![]()
asa cum au zis si fetele spune-i exact ce crezi si daca poti de fatza cu al tau sotz stai la o discutie si spune-i in fatza totul...eu la a mea soacra i-am zis de al incep sa-mi respecte deciziile in legatura cu cresterea fetei si se conformeaza.....
si tie si Anei si sa ai putere sa treci peste toate
Elena.2006, arissamultumim de complimente 
Despre Winnie tot asa prost mananca....dupa 10 lg isi face greatza si
am vb cu dr a zis sa nu o fortez cand da semne ca numai vrea sa o las.....sa-i dau lapte......ca e de la dinti.....ne iasa 3 deodata sus...cei 2 incisivi laterali si unul central si cred ca daca ma uit mai bine si celallalt central numai are mult.....
Mi se pare ca dureaza cam mult de la 7 luni i=am vaz ca un pct alb pe gingie si abia acuma la 8 a iesit unul dintre ei...parca aia de jos au iesit mai repede.....
nu se ridica decat de pe spate se ridica daca are o perna sub spate se ridica in fund.....in rest pe burta se taraste si cand oboseste face scandal.....
Am vaz ca vb de pat de lemn si de cel pliant....noi pliant am avut si pe el am dat vinna ca acuma doarme cu mine, pt ca daca se foia noaptea si se foia cam des atunci patul fiind din fas fosnea si se si misca si se trezea deci.....eu daca ar mai fi as lua la urmatorul de lemn.acuma sta pe brta si se joaca cu"jucariile" preferate: telefonul si telecomanda.....
Mai citesc ca nu imi mai aduc aminte ce ati vb si daca ma mai lasa revin
ApropoIUNITAunde esti8 sa ne mai inveselesti olecutza............?????????
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by riloasa
Mihaelaaa, tu ii mai dai san? Si eu imi doresc foarte mult al 2 dar nu am ramas. Mai ales ca alaptez.
Mihaita 31 Martie
Io am reusit numai 4 luni jumate sa-i dau tzitzi,deci io nu mai alaptez de vreo 3 luni...Dar ai rabdare....ca vine el si al 2-lea!
Facui si al 2-lea test...tot 2 linii
.Eu am dat deja stirea...stie tot poporulMihaela,
de
DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
iunita spune:
Salutare fetili!
iaca m-am intors dar sunt in recuperari... zic rpd ca se trezi matzuca:
ROBITUSSIN - valeleu... io nu m-as baga. acu ceva ani, mai multi decat am eu ..era cea mai la indemana forma de drog cu efecte euforico-halucinogene.
cazuti la doatorie bestiali!!!
mai eu va felicit pe toti la gramada ca pe bune..am citit peste 50 de apgini!
maien revin sieu in forta!
mihaelaaaa FELICITARI! moama da' esti curajoasa! sa dea dd sa fiiti sa natosi cu totii!
pup. sar'na de strigaturi. papappa
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Zadi spune:
riloasa - eu am ramas insarcinata cu Ian desi inca alaptam. Si am mai alaptat-o pe Ingrid inca o luna dupa ce am aflat ca sunt graviduta. dr. m-a oprit spunandu-mi : " ce vrei sa ii creasca par pe fata? la cati hormoni sunt in organismul tau acum" doar asa am intarcat-o.
Nu dispera. Copii vin pe lume cand vor ei, nu noi. Eu in ambele sarcini imi facusem programari, dar nu a fost cum am vrut. Toata sarcina cu Ingrid ma rugam sa nu nasc de sarbatori pt. ca stiam ca dr. vine greu, asistentele si personalul medical e putin si ce crezi am nascut-o in ziua de Craciun. Cu Ian am ramas insarcinata, adica am calcat pe bec, cand trebuia sa imi vina peste doua zile. Asa ca nu te mai stresa. Mai bine bucurate de fiecare moment placut si lasa gandul asta la o parte. Cred ca fiecare dintre noi am vrea sa zicem- uite chiar in momentul asta i-a fiinta copilul meu si chiar asa sa fie....
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Zadi spune:
Vroiam sa va mai zic ceva referitor la Ian:
De doua zile am observat ca mesteca alimentele. Pana acum le inghitea, dar acum vad cum mesteca desi cu gingiile si trece mancarea dintr-o parte in alta. Trebuie sa ma laud cu el pentru ca mananca cu gurita inchisa, nu scuipa mancarea, nu baleste cand mananca. E delicat...Cand nu mai vrea intoarce capul si tine gurita inchisa, iar cand vrea face din buzite papa (cred ca ma intelegeti).
M-am laudat mult, dar a meritat pentru iubitul meu.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Val_ spune:
Arrisa multumesc pentru link. Am vizionat filmuletul cu Maya si pe langa faptul ca e o dulcica vad ca este tare miscareata. Iar incep sa ma ingrijorez cu Maria mea ca este doar cu o luna si vreo saptamana mai mica. Si nici vorba de mers de-a busilea, ridicat etc.
Si am vazut ca si Razvanel al lui Madybulancea face chestiile astea desi este mai mic. Cred ca o sa o duc totusi la o evaluare sa nu aiba vreo probleme.
Mihaelaaa felicitari. Un bebe este o mare bucurie. Sarcina usoara!
Pupici
arissa spune:
alexia, nici vorba de iesit din clubul cucuietilor, zilnic ne ciocnim de cate ceva, dar asta e, asa crestem mari.
val, nu ma fa sa-mi para rau ca am pus filmuletul. Fiecare copil are ritmul lui de evolutie; unii vorbesc foarte devreme, altii merg de-a busilea, altii prefera sa stea intr-un loc sa se joace. In cartea lui Capraru zice asa: "Cea mai mare parte a sugarilor nu sunt capabili de a adopta pozitia 'in patru labe' nici in luna a VII-a." La 8 luni, "numai o mica parte din sugari apuca de gratiile patului si se ridica in picioare." Fata cea mica a nasei mele, la 7 luni, statea in patut cumintica pe perne si-i urmarea cu privirea, nu se tara, nu se ridica, nimic. A mers direct in picioare. Acum are doi ani si e perfect dezvoltata. Eu zic sa mai astepti putin cu evaluarea si nu te stresa.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
lilidana spune:
Apropo de faptul ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare:
Karina nu a mers niciodata in patru labe,ci direct in picioare,la 11 luni.Cand era mai marisoara o puneam sa mearga in patru labe si nu putea,ne amuzam de ea,nici macar nu stia cum sa tina picioarele.Asa ca nu-mi fac deloc probleme ca David e putin mai lenesuc...
Alexia3,in Canada se ajunge greu in sensul ca astepti 3-4 ani pe partea engleza sau 2-3 pe partea franceza,depinde si de noroc.Eu am venit relativ usor pentru ca sotu' era canadian deja si am facut un fel de reantregirea familiei,dar se numeste "sponsorizare",nu stiu de ce.
David nu e chiar asa bun alergator cu titi-ul,nu insista daca ajunge in locuri inguste,mai bine plange sa-l salvam noi
.
Si nici nu vrea prea mult in el,maxim 10 minute,de 2-3 ori pe zi.
Loradin,am citit "povestea' ta,nu e una fericita,din pacate,dar nu stiu cum ai putea sa iesi "frumos" din ea,adica sa fiti toti impacati si fericiti.E greu...
Felicitari,Mihaela!Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara,te admir pentru curaj!
Felicitari si lui David pentru dintzisor!
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
lilidana spune:

Pentru Giulia,care azi implineste 8 lunisoare!
Sa creasca mare,sanatoasa ca frumoasa e,trebuie s-o pazeasca bine tati peste vreo cativa ani!
Pentru Victor,sa fie sanatos,sa-i bucure pe parinti!
Pentru Matei si Lucas,bondarei frumusei!
La multi ani cu sanatate!
cat de mare e David
albume foto
David 8 luni
lilidana spune:
Stefaniya,nu ai intrat de cateva zile,te simti bine?
cat de mare e David
albume foto
David 8 luni