Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare!
Doamne ce frig e afara, a inceput sa ninga si cerul e cenusiu, brrr!
In conditiile astea cred ca plimarica zilnica o sa fie de cateva minutele in fata blocului.
Ma bucur ca Adi e cuminte si am putut sa mai fac niste trebi ramase si inca mai am, de cred ca o sa cad lata.
deocamdata nici urma de dinti, il controlez mereu, doar ca jos se vede alb si un pic mai umflat, deci poate ca nu o mai fi mult!Acum face vocalize cu jucarelele..
Si el s-a lovit in patutul de lemn dar nu se mai sperie si a prins o tactica ca stie ca atunci cand se dezechilibreaza sa se tina mai bine
Loradinnu pot decat sa te incurajez, sa vorbesti cu sotul si sa ajungeti la un plan impreuna pe care el sa il comunice.Eu zic ca e rau cu raul dar mai rau e fara rau, adica daca ai fi avut o bona ca sa aiba grija de Ana sigur ai fi suferit mai mult, ca nu e acelas lucru.
Mihaela, mamico, felicitari, esti de admirat pentru curaj!Wow, 4 copii, noi te sprijinim
Eliana vazut pozele cu gemenii, io nu stiu sa-i deosebesc, sunt dulci cazuti la datorie..
Karra, vai ce de zapada aveti voi!Pupam printesa Winnie vesela si scumpa, ce bine pozeaza ea!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Utasem, hai sa pun un filmulet cu domnisoara Maya sa nu ne uitati. Scuzati calitatea, e facut cu telefonul ca am uitat incarcatorul de la camera la Constanta.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Mihaelaaa, felicitari mamico, o sarcina fara probleme si sa fie fetita!!! pai nu?

Am fost la control cu Timi , mai are o injectie de facut prin branula insa i s-a iritat vena si plange destul de rau acum fata de la inceput cand nu o durea deloc, in rest e ok continuam cu regimul si a mai primit si ceva pt pofta de mancare ca are de recuperat vreo 700 gr;

Eliana, ai dreptate si mie mi-e foarte frica de ace controalele la gine e bine sa fie facute periodic dar cateodata mai uiti, mai amani; vaccinul se numeste SILGARD pt cine e interesat poate da o cautare pe Google

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.
E tare greu cu doi copii. Se spune ca daca diferenta e mai mare de 2, 3, 4 ani sau mai multi e mai usor. Total gresit!!!!! E mai greu pt. ca intervine sentimentul de gelozie, cirza varstei de 3 ani care dureaza de fapt pana pe la 4 ani.
Cine mai vrea bebe sa urmeze exemplul Mihaelei din Germania. Pana face primul un an si jum e bine sa vina si al doilea. Mai mult ca la un an copii adora alti copii. Dupa aceea devin posesivi si gelosi.

Mihaelaaa - Felicitari !!!!!!!! si sper sa fie roz. Sa te bucuri din plin de sarcina.

Din pricina mahnirii si a oboselii am omis sa imi laud zanul.
Asa ca ma pun pe laude:

Iata ce face Ian la aproape 8 luni:
- bea apa din canita normala sau din pahar fara sa se inece
- i-am dat un biscuit si l-a mancat singur desi are doar 2 dintisori ( biscuiti de la Barilla din grau dur, sunt scumpi dar merita)
- stie sa stinga lumina de la intrerupator (il tin in brate si ii spun sa o faca si rade de ce e capabil)
- se joaca in cadita cu jucariile si cu cocolino pt. ce e interesant- pluteste, e moale si elastic si e al meu
- daca ii cer sa imi dea o sarutare dulce, ma cuprinde cu manutele si deschide gurita mare si ma saruta cu tot cu balute, dar e tare dulce

Zana are din ce in ce o atitudine constanta adica plange mult, din orice ce, vrea in permanenta sa stau cu ea, nu concepe sa isi faca singura de lucru - tot cu mami trebuie sa se joace.
Asa e diferenta intre copii de asfalt si cei crescuti la tara. Cei de la oras sunt crescuti la lumina becului, nu mai exista spatii verzi sa ii lasi afara sa se joace, parcurile cel putin in Drumul Taberei sunt vechi, putine si nedotate in comparatie cu cele din sectorul 3.
Pacat ca nu se fac sali de joca pt. copii, sali cu diverse cursuri: dans, balet, pictura, desen, inot. Cum poate un copil intre 1-3 ani sa se joace organizat? Pai nu poate ca nu are unde. Trebuie sa se gandeasca cineva si la aspectul asta. Desigur ca pe bani, dar cred ca sunt multi parinti dispusi sa plateasca pt. asemenea cursuri organizate in mod profesionist cu cadre legale, specializate. Imi e dor de Casa Pionierilor de pe vremea noastra - mergeai acolo si aveai ce sa inveti.

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Am fost la control cu Timi , mai are o injectie de facut prin branula insa i s-a iritat vena si plange destul de rau acum fata de la inceput cand nu o durea deloc, in rest e ok continuam cu regimul si a mai primit si ceva pt pofta de mancare ca are de recuperat vreo 700 gr;

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

pt. Timeea...asta ii mai trebuia....dar DD e mare si va va ajuta sa treceti cu bine!
Caterina are de recuperat vreo 500 gr. .... asa ca nu esti singura!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara fetelor...ce mai faceti????eu am fost f ocupata si nu prea am avut timp de net,intram doar sa va citesc si apoi fugeam la bb....e tare nazdravan si nu sta locului deloc si tre sa il pazesc mereu!!!si pe deasupra mai am si fac si sc de soferi deci abia mai respir...

Hia sa dam un raport de 6 luni...8 kg,vreo 68 cm si una bucata nazbatios...ce face la varsta asta???pai....stiti voi..merge de-a busilea,se ridik in picioare singurel,are 2 dinti,toata ziua bolboreseste pe limba lui,e f bucuros cand eu ma intorc de pe unde umblu si chiuie de bucurie la fel face si cand il vede pe taticul lui drag si scump...

Trimitem multi pupici la bb-ii bolnavioari si felicitam pe toti ptr progresele lor!!!
Mihaela esti o mare curajoasa...si eu ma bag in categoria "nu mai fac"!!!Sarcina usoara si poate da DD sa fie o fetitza sau mai bine sa fie orice numai sanatos sa fie!!!

Poate reusesc si eu zilele astea sa pun ceva poze !!!

pupici multi si aveti grija de voi!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

In primul rand pupici muuuulti pentru bbeii bolnaviori, sa se faca bine si sa nu mai treaca niciodata prin asa ceva, in special pentru Timeea saracuta de ea, DD sa-ti dea putere Kmi ca mi se rupe sufletul numai cand te aud.
La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi si de maine, ca maine suntem pe drum si n-o pot intra.

Mi-am schimbat permisul , in sfarasit. Era cam incurcat nenea politistul, ca, cica, aku trebuie sa gasim o bona s-o tina p-a mica in brate pana ma pozeaza, da' io, nuuu, c-o tin eu putin mai jos sa nu se vada in poza, pai da, ea nu se vede, dar in poza am un umar mai sus si unul mai jos, pen'ca eram ocupata sa tin copil, na, la asta nu m-am gandit .

Elyane ce faci mama acolo, ai blitzuit copiii in somn, bataitzaaaaaaa! Doamne, ce i-as mai zmotoci asa la comun.

Am fugit, ma duc sa aburesc niste legume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Felicitaaaaari Mihaelaaa si cui mai e cazul ,

Sa fie sanatos/sanatoasa si tu la fel!
Val_ ti-am dat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

vazut si maya de arissa...cu activitatile ei...esti mare mama, daca exersezi coboratul din pat...vrea sa scape mami de grija cucuielor...nu-i drept, vrei sa parasesti clubul cucuietilor...oricum, daca reusesti , deschide alt club si da-ne lectii , poate ne mutam cu tine...
of...trebuie sa caut pozele cu Horia, ciufulitul ca vre fi-mea sa le vada si cred ca-i descarc una...fara suparare...si cu gemenii cazuti la datorie am descarcat...aia pentru mine...am eu o pasarica...daca eu voi mai ramane vreodata gravi..voi face gemeni...acum sunt la stadiul...nu-mi doresc al 3-lea copil (adica 3 si 4 )

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Loradin, daca te deranjeaza ceva, de ce nu te duci tu la ea? Eu m-as duce indiferent de ce treaba as avea. Si asa azi, asa maine, vede ce faci tu si o sa faca si ea.
Mihaelaaa, tu ii mai dai san? Si eu imi doresc foarte mult al 2 dar nu am ramas. Mai ales ca alaptez.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput