Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiii
Mihaelaaaaaaaaaaaaaa felicitari dragutzo, esti a doua din cate stiu si io, acu cine stie cine nu ne=a anuntat....
Felicitari si pentru dintosu David.

Eliana, niste haiosi sunt baietii, ce imi place cum se hlizesc amandoi. Hai ca si io am inceput sa ii invat, deci "e" ceva diferente intre ei.

Loradin, nasol moment cu soacra, acu ce sa zic...sfaturi.....daca ai puterea, si ar tb sa o ai, zi-i foarte frumos si la obiect ce astepti tu de la ea cat sta cu Ana. Sa vb cu ea, sa povesteasca, sa se joace, sa...ce mai vrei tu. Roag-o sa faca un efort in cele cateva ore cat sta cu nepotica lu buni. Poate se simte si.... Ah, si io cred ca ar tb sa "strici" tv din camera unde sunt ele. Nu mi se pare corect sa nu se ocupe de ea dar totusi sa fii nevoita sa apelezi la ea ptr ca ea e bunica.

si cu zapada....nu ma mai invidiati....deocamdata ninge, e frumos dupa care nu mai e frumos....inghet la plimbare...io ca raresu e infofolit dar io tb sa ma plimb prin frig si zloata...nu-i o fericire. sa fie stratul mai mare si sa putem merge cu saniuta

Lauramar, bine ati ajuns acasa

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Mihaelaaaa, felicitari! sa ai o sarcina usoara !

Loradin, parerea mea este sa mobilizezi sotul si sa aveti amandoi o discutie cu soacra in care sa-i spuneti foarte clar si raspicat ce NU face bine si ce ar trebui sa faca de fapt cu Ana...chiar daca se ajunge la cearta sau suparare mare, poate asa intelege si ea ce are de facut si e de preferat decat sa stai sa suferi si sa acumulezi frustrari...

as vrea sa va intreb: e vreun bebe care pus sa stea in picioare se sprijina pe varfuri? ar trebui sa ma ingrijorez ca Stefi face asta (mai mult cu piciorul stang)

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!
Multumesc mult ca mi-ati fost alaturi, bebelina s-a comportat normal, a mincat normal…asa ca io zic ca am scapat cu bine, pina aku….sper sa nu mai repetam figura....

La multi ani! Albinutelor si Bondareilor care au mai crescut un pic!
Multi pupici bebeilor bolnaviori!

Loradin - Nu stiu ce sa-ti zic…pe mine ma omoara mama. Da` din punctul de vedere al programului copilului, al modului de echipare, al mincarii, e paranoia cu mersul la doctor si daca tragem un pirt...etc, totusi nu e asa de grav cum e la tine...
O posibila solutie: Nu puteti iesi undeva cu tot cu copil, dar fara ea? Stiu ca va omoara si voua programul, dar poti incerca asa intr-o dupa-amiaza, si usor sa devina obisnuinta , o zi sa stie ca plecati de acasa (chiar daca nu mai plecati, ea nu trebe sa stie "v-ati razgindit in ultimul moment, si nu mai avea rost s-o chemati")...si asa mai ramine doar o zi de suportat…

Apropo de TV in camera copilului – Afara cu el ca iradiaza, si ti-a zis doctorul ca trebuie neaparat scos de acolo! sau varianta s-a stricat (si l-atti subtilizat cind nu e ea akolo), mai bine o pui sa-I citeasca povesti Anei, sa faca ceva de mincare...
Multa bafta!

Ghibuadina - Patut din lemn avem si noi luat de parintii mei, da` pentru ca mie mi s-a parut mai ok de lemn. Avem pernute pe care nu le-am scos nici aku, si ii mai pun diferite pernute, avem pozici la semnatura

Mihalea - Nu pot decit sa-ti urez multa sanatate…si sa iasa cum iti doresti!
Io ma inscriu in gasca cu "imi ajunge unul", al doilea poate peste vreo 4 ani, asta daca reuseste cineva sa ma convinga

Lauramar Bine ati venit!

Elyanne sunt mortali cum dorm ei akolo!

Pupici
Roxygeo si Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Ghibuadina uite aici

http://family.webshots.com/photo/2524981160068039225yzGPUd

http://family.webshots.com/photo/2204928600068039225MfxYSC

Mihel@
si bebelina mea face asa uneori, cind o pun sa paseasca, cind vreau sa-i pun sosete sau pantofi, la fel incordeaza labuta....de cele mai multe ori cin o pun in picioare ii indrept io labutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mihaelaaa: Felicitari!
Si sa ai sarcina usoara!

Mihael@: Alex se ridica singur in picioare, si tot in varfuri se impinge ... abia de vreo 203 zile incepe sa puna toata talpa jos... si nici macar nu are premergator Asa ii sunt reflezele deocamdata, il urmaresc si eu si incerc sa il las mai pe spate sa simta cum e cu talpa intreaga jos.

Eliana: suuuper bebeii cazuti la datorie

Patut din lemn: si eu l-am baricadat cu aparatori, mai da cu capul/barba/fruntea, mai cade pe spate din cand in cand ... dar am observat ca daca nu ma panichez eu nu are nici el probleme daca ma vede ca ma speriu si fug repede la el incepe sa planga Altfel se ridica si o ia de la capat...

Snurulet in gura/gat: am patit aseara cu snurul de la caciulita lui Am cazut cand l-a bagat in gura dar nu m-am gandit ca il si inghite...

Feteleeeee, vreau si eu zapada... daca ati sti cat ma agut sa iau sanie pentru Alex ...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eliana simpatici foc baietii tai. Dar cred ca este tare greu sa ai grija concomitent de 2 baieti de aceeasi varsta. Si daca o mai pun la socoteala si pe Elena.... Dar ea probabil ca este mai cumintica.

Mariuca mea este racita pentru prima oara si tuseste si are nasul infundat. De mancat mananca si mai putin, ca nu respira bine si cred ca nu are chef de mancare in general.

Noua doctorita la care am dus-o, in sistem de urgenta (adica s-a intamplat sa fie pe acolo deci nu stiu cata incredere sa am in ea) ne-a dat nurofen si paxeladine.

Ii dam tratamentul de joi si nu vad o ameliorare plus ca pe paxeladine spune ca este pentru copii peste 30 luni. Stiti ceva despre Paxeladine daca este recomandat sau nu la 6 luni? Oricum maine o ducem din nou la o alta doctorita, Corina Bejan, va spune ceva numele?

Vorbeati la un moment dat despre siropuri pentru cresterea imunitatii. Eu am gasit ceva despre Imuno baby. A folosit careva? Ce altceva ati folosit?

Iunita daca esti prin preajma, sau altcineva care are linkul, dati-mi si mie linkul la retetele Iunitei va rog frumos. Ca l-am pierdut, dat fiind ca sotul meu a reinstalat programele de pe laptop.

Loradin inteleg perfect de ce esti asa suparata. Din pacate uneori este mai bine cu o bona decat cu bunica.

Si eu sunt in situatia de a prefera o bona, sincera sa fiu nu as avea incredere sa o las pe Maria cu soacra mea nici un minut. De altfel Maria are o adevarata aversiune fata de ea si in plus soacra mea este de o asemenea lene incat nici nu s-a oferit, ba dimpotriva se fereste ca de foc sa nu cumva sa o solicitam. Ceea ce m-a bucurat ca nu a mai fost nevoie sa explic de ce nu as vrea.

Daca este chiar asa nasoala situatia poate ar fi mai bine sa gasiti o solutie care sa nu o implice pe soacra. Conteaza foarte mult cine o creste si este foarte important ca persoana respectiva sa aiba disponibilitate si sa ii placa intr-adevar copiii. Si sunt persoane straine care indeplinesc mai bine aceste criterii decat persoane din familie.

Apropo de vaccinul contra HPV nu stiu de ce spun doctorii ca este un vaccin impotriva cancerului de col. Cancerul de col poate apare si din multe alte motive decat HPV, asa incat tot controlul corect si sitematic este baza, cu sau fara vaccin.

Insa mie doctorul de la Euroclinic, unde mi-am facut analizele, mi-a spus ca nu are incredere in nici un laborator privat ca ar face bine testul PAP.

Si intr-adevar secretia vaginala mi-a iesit perfecta, fara candida, fara reactie imflamatorie, nimic, in timp ce PAP-ul a iesit cu imflamatie, frecvente filamente si spori de candida si practic se bateau cap in cap. Ca sa nu mai spun ca la secretia ciudata si abundenta pe care o am este imposibil sa am un test de secretie vaginala imaculat.
Si la fel am patit o data si la Medsana. Iar la Medicover imi iesea numai PAP I, in conditiile in care aveam rana pe col. Cred ca tot ochiul doctorului si colposcopia, ecografia, sunt mai de baza.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Am scris tot aiurea si nu pot edita ca nu merge autentificarea cum trebuie...

LEGENDA
203 = 2-3
cazut = vazut;
agut = agit

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ROXYGEO, multumim de poze.Insa pernutele de dimensiunea aia nu cred ca m-ar ajuta prea mult, deoarece pe Alexia in patut trebuie s-o pun in fundulet sa se joace si nu culcata ca se plictiseste si din fundulet mai se duce in dreapta sau stanga si vine in zabrele.adica se duce cu capul mai sus de pernute, dc ma intelegi...

Nu stiu ce-o sa fac, mai e si faptul ca incearca sa se ridice si se mai dezechilibreaza sau isi mai prinde maini, picioare prin zabrele....poate dc am fi avut de la inceput m-as fi obisnuit pana acum...

De tuse expectorant mie mi-a rec carbocisteina care e substanta de la baza siropului HUMEX(poate mai sunt si altele).Am facut o sapt de tratament, e mult mai bine, muci mai putin dar tot sunt...(nu uita ca i-am dat si antibiotic si nurofen aprox 4-5 zile- ELYANNE)

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!

Doarme puiul meu asa ca recuperez si eu cu cititul.
Loradin, imi pare rau ca ai probleme cu soacra. Ii dati atatia bani pentru mai nimic. Oare daca ati organiza o sedinta de familie, tu, sotul si ea in care i-ati explica amandoi cum vreti sa se ocupe de Ana, nu s-ar schimba nimic? Zic si eu, nu stiu.
Elyanne, m-am topit langa gemenii tai care fac nani gramada acolo in tarc. Sunt dulci tare.
Mihaelaaa, bebe 2?? Felicitari, curajoaso!! Si sarcina usoara! Esti a doua care pleaca iar la odisee, dupa rianna_stef. Felicitari si pentru dintisorul lui David!
lauramar, bine ai venit in tara!
karra, ce frumoase pozele cu zapada!
Mihael@, cum zic si fetele, nu te ingrijora, ei au de la nastere acel reflex de maimuta pe care il pierd tarziu.
val, uite linkul: http://ruzabuburuza.blogspot.com/2007/10/mancarici-pentru-pitici-pt-6-luni.html

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

BUNA...DIMINEATA....
lilidana noi avem viza de state nu de canada...stiam ca de canada se ia mai usor..sau se lua...asa ca daca inca se mai poate venim si noi la tine. voi cum ati ajuns acolo? sora mea a ajuns prin loterie, iar cumnatul meu are toate rudele acolo...asa ca le-a fost usor sa se hotarasca unde sa se duca si ce sa castige...apropos...si anul asta mai este loteria vizelor , pentru cele care vreti sa aplicati ...
joaca mea cu Bryan este sa ne iubim mult mult de tot...asa ii pla ce sa ma linga si sa ma muste si este singura data in care sta si el culcat (inafara de somn) si il iau in brate , culcat a fiind si il trec dintr-o parte in alta, sau il pun pe genunchii mei si facem avionul ...consecinta...vine ai Alexia si ma roaga sa-i fac si ei la fel...numai pot de mijloc, ma arde. si raman blocata . stiti o fizioterapie care primeste bilet de trimitere? adica decontate de casa de asig? ca daca ar fi sa platesc sedintele de fizioterapie...ma cam usuca , ca nu este doar una...stiu ca se recomanda cel putin 10 ...

voiam sa va mai intreb ceva dar am uitat...

David hai la o cursa cu premergatorul ca si noi alergam cu el si cand trecem de usa are doar o sg pozitie prin care poate trece...asa ca se invarte si se izbeste de usa pana se intoarce premerg asa cum trebuie si apoi se arunca mai departe...cred ca imi darama usa...mai rau este ca vrea sa intre in baie cu el si este cu o treapta mai inalta si plange si se izbeste ... a invatat ca usile de la bai se inchid pe baza de bila ..deci trebuie sa impingi /dechizi, tragi/inchizi..asa ca merge de-a busilea , se propteste cu mainile in usa si bate pana se deschide si apoi de-abusilea pana la cada, se ridica si se uita incada si chiuie..n-are teama ca este intuneric, este pisica, vede si pe intuneric, noi decat auzim chiotul specific si stim unde este...dar nu stiu cum sa blochez usa ca nu imi place sa il stiu cu mainile pe jos prin baieoricat de curat ar fi...si ...drobul de sare...imi este frica de wc ...pe care inca nu l-a descoperit...

vazut si poze cu Horia...frumos esti mama, ah daca aveam o fetita mai mica...sau...accepti si mai mare cu 4 ani? stie sa spele vasele, sa faca singura baie, strange masa...jucariile, doarme singura...ce zici? ei i-ai placut , mie asta
iar ei asta

greu cu soacrele astea... pe mine m-au inviorat sugestiile lui gabyd, incearca-le loradin si ..oricum poarta-te ca o sefa , arata-i foaia de angajare pentru bani astia si verific-o mereu, eventual fa-i un tabel ca la copii si pune + in dreptu-l lucrurilor realizate si - celor lipsa. punctaj pt leafa....
mai vino si plange-te aici ca primesti sfaturi , noi idei ..timpul trece si o dai la gradi

tare de tot CAZUTII LA DATORIE...cred ca incep si eu sa-i deosebesc...

mihaela felicitari pentru dintisor si liniute......mare curaj pe voi cele cu bb-i si burtici...

lauramar..condoleante

loradin...azinoapte au fost primiii fulgi peste bucuresti..care s-au transformat in ploaie mai apoi...pana sa ma duc eu sa o scol pe Alexia sa-i vada

ghibuadina...fluimucil sunt niste pliculete care se dizolva in apa/ceai si se beau,,,2 pe zi , fluidifica secretiile..sa ceri de copii, ca sunt si de adulti...si sunt destul de ieftine , poti incerca o zi/doua, dar nu mai mult
hai ca merg.si mai revin

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput