Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
biky spune:
Martutza - ehehei...dragu lelii....eu stiu, ce stiu....si sunt obiectiva...dar tu nu ai zis nimic de Victor....Mai vrea casa? Daca ratusca cea urata va deveni o lebada gratioasa...pot fi o soacra buna
Kara- tu intodeauna ai avut un suflet deosebit! Cred ca Winnie e cea mai rasfatata fetita!
Iar daca tot te sacrifici si citesti cartea aia...mai spune-ne si noua una-alta...
Alexia- tu.....nu te prosti...nu mi-l dai pe Bryan pe perioada determinata....
Cred ca o sa-mi ador ginerii...numa' pentru simplu fapt ca tare mi-am mai dorit un baiat!
gabi- eu, una, nu prea ma iau dupa ce scrie in carti...dar daca ar manca cat mananca Tudor.....m-ar durea la "basca"
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
carmen94 spune:
sper sa nu se inchida capitolul pana scriu eu mesajul......
pat din lemn vs tarc cu plasa................noi avem si pat din lemn si tarc cu plasa.ce a scris roxanici a scris pe buna dreptate.patul din lemn l-a ajutat sa faca multe exercitii,dar si busituri si lovituri la cap cate a luat nu mai spun......darius e si cam repezit si cum se prindea de gratii dintr-o miscare era in picioare apoi cadea.ramanea prins cu o manuta de gratii si venea de se lovea de gratii la ceafa.in tarc se joaca,mai trage si un pui de somn.si tarcul i-a fost si ii este folositor la exercitii.el se pune in genunchi si intinde manutele pana se prinde de margine si apoi se ridica.acum folosim mai des tarcul decat patutul de lemn ca la cate busituri a luat saracutul nici nu mai vrea sa doarma in el...
diaree...............pana acum nu ne-am confruntat cu asa ceva.....sau poate o fi avut Darius si nu mi-am dat eu seama....
........am sa citesc mai tarziu de unde am ramas ca acum trebuie sa-mi bag nasul si prin bucatarie....dar nu inainte de a-mi lauda cupilul...
sambata am fost plecata de la ora 14 si m-am intors de la munca la ora 21......cupilul a ramas cu bunica-su care s-a descurcat sa-i dea de mancare ,sa-l plimbe,sa-l adoarma,sa se joace de nici n-a carait copilul meu ceva de mine.duminica am fost plecata la servici de la 10 pana la 22......la fel......copil exempolar si ascultator.mai naspa a fost cu schimbatul pampersului unde a facut crize de s-a lasat tataie pagubasi sa-i mai puna pampes curat si l-a lasat sa umble prin casa cu ,,motul,, atarnand......
mai fetelor,dar copii jucausi mai aveti...ba va jucati bau-bau,ba cu mingia,ba cu ,,unde-i nasul?unde-i gura?,,,,
eu ce sa zic ca darius se joaca celmai frumos daca il las sa cotrobaie el prin toata casa,iar de bombanit......zice un ,,eeeeeeeeee,, cand ii zic ca nu are voie ,si cand incerc sa-i arat figurine sau desene imi zice un ,,blablabla,,ca si cum mi-ar spune............,,vorbeste tu in legea ta ca eu tot nu te ascult!! acum chiar ca fug sa fac ciulamaua minune!!!!
revin.
Val_ spune:
Martutza incerc sa il trimit pe sot saptamana asta sau cea viitoare. Dar pe unde ai biroul?
Chiar te rog sa pui un filmulet cu Victoras sa mai vedem si noi cum arata si sa ma mai oftic un pic.![]()
Stefania de ce nu mai scrii nimic? Esti bine?
Gabi78 nu stiu ce incaltaminte te intereseaza dar noi am luat niste cizmulite haioase si imblanite (si ieftine) de la Piciul. De fapt acolo poti gasi multe hainute de calitate si la preturi rezonabile, mai faine, dupa parerea mea, decat multe de la Miniblu.
Elena.2006 nu am inteles cum este cu ardeii umpluti. Dupa ce ii fierbi mixezi totul sau cum ii dai sa manance? Ca noi numai mancare piure mancam.
Noapte buna
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Mesele lui Tudor sunt in momentul de fata in felul urmator:
ora 4-5: 210 ml lapte cu o lingurita de cereale
ora 9-10: 100-120 gr fructe cu biscuiti sau fidea, orez sau gris cu lapte
ora 14: 300 gr ciorba si compot
ora 17.30- 18: 300 gr legume cu carnita si iaurt simplu sau cu biscuiti
ora 20 il mai apuca si mai baga uneori cam 100 gr ciorba fara legume, numai zeama si cu f putin miez de piine
ora 21.30 180 ml lapte cu o lingurita de cereale.
Gabi, intradevar mananca f bine Tudor, si vreau sa te intreb cate ceva: la ciorbita legumele cu sunt taiate(maruntite)? si ce mai pui in afara de legume?
- fideau adica taietei mai grosi din magazin? nu au ou?
-grisul nu ati avut probleme ca de ce are gluten?
-orezul si grisul cu ce fel de lapte il faci, formula?
Mi s-a recomandat si mie pt Timeea pt ca e asa slabuta un meniu asemanator cu al vostru dar uite ca am mai multe nelamuriri, daca poti sa-mi raspunzi