Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Annisia spune:
Da Sabinelu, numai ca eu si bebe ne treim la ora 11... Si intram direct in program... Schimabat una doua... Fuga Vigantol si Lass Baby, repede tzatza, daca nu se satura hai la Humana, apoi stam la glume. In general nu prea mai adoarme pana pe la 16-17. Abia am timp sa ma aranjez si eu putin. Alea 15 minute amarate le apuc cand mai atipeste el putintel.
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
eh...si eu am o prietena care a kuiat numai 8 kile in sarcina....sa mori nu alta!
eu cred ca totusi m,ancarea e de vina....eu sunt flamangioasa rau. Mananc si dulciuri....ce sa mai, teroare.
da Teodora M pe unde umbla???
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Bey, eu nu spun nimic de nr de kg, dar e asa de urataaaaaaaaa pielea de pe burta, incepand de la coaste. Are un aspect infiorator. M-as apuca de abdomene, dar mai am de asteptat pana se fac cele 3 luni de care mi-a zis dr. Mie mi-ar place sa ma duc la sala, avand in vedere ca m-am dus cativa ani buni la fitness; da' timp canci.
Oricum, nu imi place sa ma privesc in oglinda din cauza pielii si a vergeturilor care mi-au aparut dupa ce am nascut, da' asta e, am oglinda langa cada si de fiecare data ma observ...
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Sabina spune:
Annisia, pune ceasu la 10.30, LOL
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Fratilor, Sabinelu s-a apucat de culturism, ia auziti pe ce forumuri umbla ea ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Simule, de tigai as cam avea nevoie, da pentru mine... Imi e pohta de niscaiva clatitoase cu finetti...
Gandeste-te ca eu am toata aparatura acasa. Nu trebuie sa ma duc nicari... Poate ca daca trebuia sa ma duc la o sala mi se parea mai interesant...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
hihihi, acu exact 2 ani umblam pe forumu ala.
Sabina,
bb Gheo
Annisia spune:
Cred ca trezitul la 7 dimineata e singura solutie. Am spus ca e musai sa devin mai activa. Pai daca eu stau toata ziulica langa pispirica in pat... Pot sa manac eu numai iarba si aer, ca tot fac fundu mare...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Simule, de tigai as cam avea nevoie, da pentru mine... Imi e pohta de niscaiva clatitoase cu finetti...
Gandeste-te ca eu am toata aparatura acasa. Nu trebuie sa ma duc nicari... Poate ca daca trebuia sa ma duc la o sala mi se parea mai interesant...
Micul Yannis creste marePozne
asta sigur!!!!
Sabina,
bb Gheo
Annisia spune:
Sabina, asta cu 8 kile in sarcina e noroc chior nene... Da sa ajungi la 28 si sa dai jos 24 mintenas, e vointa fratica...
Micul Yannis creste mare
Pozne