Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Simule, de tigai as cam avea nevoie, da pentru mine... Imi e pohta de niscaiva clatitoase cu finetti...
Gandeste-te ca eu am toata aparatura acasa. Nu trebuie sa ma duc nicari... Poate ca daca trebuia sa ma duc la o sala mi se parea mai interesant...
Micul Yannis creste marePozne
Esti mortala! Daca pui si niste nuca, vin si eu Du-te la masaj. Eu visez cu ochii deshisi la niste sedinte de masaj.
Sim si
Stefan (25.08.2007) BB Stefan creste
betty78 spune:
Bebe Mario si mama lui va multumesc pentru aprecieri; sunteti niste dragute
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Ma apuc de capitol nou pt ca ma duc acusi sa ii fac baie.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Betty, te-am luat! Hait! Io ma intorsei cu 78 din spital, iar acu am mai multe... Bine, dupa cateva zile aveam deja mai multe, acum si mai multe. Si nu reusesc sa dau nimic jos. Am incercat bicicleta, banda, vibromasaj. Nu numai ca ma enerveaza la culme, dar imi vine sa ma zgarii pe ochi. Am o stare asa de iritare continua. Iar al meu ma tot aia la cap cu slabitul asta, de parca de-a dracu nu vreau sa il ascult....
Micul Yannis creste marePozne
mai fato, dar nu stie ca alaptezi....cum adica te aia la cap? Pai ce credea ca gata l-ai scos afara pe Yannis-ucu si esti ca noua? Mai dureaza....sa aiba si el rabdare
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Sabina, cat timp ti-a spus sa nu-i faci baie bebeului dupa vaccin???
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
mi-a zis ca numai romanu nu se spala cand e bolnav, si sa bag cupilu-n baie![]()
acu serios. eu i-am facut baie aseara.Pana acu parca n-ar avea febra musiu, noi am facut Infanrix pana la urma.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Annisia, noua ne-a zis sa nu-i facem baie in seara aia ( stiu ca nu m-ai intrebat pe mine, si ce daca )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Ce tzaca e doctoreasa ta.. Ai fost la madam Culcer??? In ea am incredere...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Luy, de ce vorbesti neintrebata? Nu ai cei 7 ani de acasa?
Sper ca te tine ata la shotii...
Micul Yannis creste mare
Pozne