Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hmm, cred ca bb Yannis e super destept si stie el ce vrea!!!
eu zic sa nu disperi, cred ca o sa fie bine, mai stii ce ziceam eu in articolul ala despre Sofia? cum m-a invatat ea pe mine ce si cum? Iaca, bb Yannis la datorie!
De crescut a crescut frumusel, asa tin minte. Mai baga odata cifrele.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am recuperat si eu cateva poze de la botez, le-am incarcat. Saptamana viitoare o sa mai pun cateva dupa ce le recuperez de la tipul care a filmat si fotografiat.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Betty, te-am luat! Hait! Io ma intorsei cu 78 din spital, iar acu am mai multe... Bine, dupa cateva zile aveam deja mai multe, acum si mai multe. Si nu reusesc sa dau nimic jos. Am incercat bicicleta, banda, vibromasaj. Nu numai ca ma enerveaza la culme, dar imi vine sa ma zgarii pe ochi. Am o stare asa de iritare continua. Iar al meu ma tot aia la cap cu slabitul asta, de parca de-a dracu nu vreau sa il ascult....

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

cum adica de aia la cap? pai ce, indrazneste sa faca vreo remarca?
hmmmmmmmmmmmm.

in alta ordine de idei, Gheorghe a descoperit ca are maini si acuma vorbeste cu ele

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, daca ai nevoie de tigai sa ne spui.
Sabina, si Stefan le-a descoperit si am vrut sa il invat sa bata din palme, dar nu e prea cooperant, crede ca vreau sa ii fac ceva rau

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Betty, nici Y nu suporta sa stea pe burtica. Incepe sa maraie, de mai bine ma injura...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Sabina, nu direct... Numai ca se tot ofera sa ma ajute. Imi da sfaturi. Daca stau numai 15 minute pe bicicleta, imi spune ca nu rezolv nimic... Cand vorbim la telefon ma intreaba daca am mai facut ceva. Plus ca sexul a devenit subiect tabu in casa noastra. Nici io, da nici iel mai vere...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Da... si nu ar fi o problema. Numai ca eu nu suport efortul fizic... Deci biciclete si alte alea ma baga in sperieti. B e mare culturist si sta cu orele in sala. El judeca altfel lucrurile. Pentru el 15 minute pe bicicleta sunt un mic kk. Pentru mine sunt un chin fizic si psihic. Numai ideea ca eu, Zana-zanelor, am ajuns sa fac eforturi ca sa slabesc... Doamne fereste daca imi imaginam asa ceva...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

eu cred ca el vrea sa te ajute, pt ca te vede ca suferi pe tema asta.
Si mai cred ca tu ai sa slabesti de la sine, sincer. Esti genu de slabuta!Doar ca acuma e prea curand.
Poate sa te plimbi in rimt alert cu carutul daca nu-ti place bicicloanta.
sfat: fa bicicleta primu lucru la trezire, inainte sa mananci.exact 15 minute.
asta o stiu de pe un forum de culkturisti, cica nustiuce glicogen e deja consumat de muschi in timpul somnului, deci la efortul de dimineata se arde direct grasimuta.

Mergi la inceput

Chiar astazi vorbeam cu o tipa, colega cu mine de salon la Giulesti, cand am avut eu probleme cu sarcina (episodul balta de sange, daca va mai amintiti...). A plecat de la 64 de kilograme si ajunsese la 92. Acum avea 67.... Doamne ce m-a mai enervat si treaba asta... Deci se poate! Atunci eu de ce mama dracului nu pot?

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput