Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
danielle02 spune:
sa va zic si eu o bomba: sufar de depresie !!!!!!!!11
de parca nu erau de ajuns cate am pe cap!!!! ![]()
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Sabina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Sabina, crezi ca influenteaza alaptatul faptul ca nu as mai vrea sa mananc seara dupa ora 18 sa zicem? In conditiile in care pap bine si foarte cosnistent in restul zilei? Nu de alta dar am niste jeansi super slim in care mi-as dori sa ma fatzai putin si nu incap.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
s-ar putea.nu uita ca cel mai bun laptic se formeaza noaptea.....si sa stii ca zilele alea in care n-am mancat din cauza de viroza stomacala au fost crunte dpdv supt.Gheo era atarnat incontinuu...foame f des.Deci lapte mai subtirel cred eu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Tomasa, trimite pe mailul comun lista pt diversificare, te rog.
Betty, nici al meu nu sta pe burta si am intrebat-o pe pediatra, mi-a zis sa il las in pace, va sta el singurel cand va fi timpul.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Sabina spune:
Danielle, de unde pana unde depresie? cum se manifesta??
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Danielle, sa-mi pregatesc lopata pentru sotul tau? Ii dau bastarca de nu se vede daca te mai supara si nu are grija de voi...
Eu cam raman fara lapte. Si ma ingras... La dracu neamule! Norocul meu e ca imi pastrez moralul tare. Da cine stie cat m-o tine si pe mine. Numa ca eu fac ravagii cand ma ia turbarea... Ma duc sa-mi ascund bibelourile...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
Annisia, dar de ce nu renunti macar la unele mese la completare? chiar daca o sa suga Yannis din ora in ora cateva zile . Sunt convinsa ca iti reface imediat lapticu!
Sabina,
bb Gheo
luy spune:
Danielle
ce depresie, las-o naibii, nu-ti trebuie asa ceva ! Zat ! Zat ! Mars de-aici !
Si pentru Annisia 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Danielle, sa-mi pregatesc lopata pentru sotul tau? Ii dau bastarca de nu se vede daca te mai supara si nu are grija de voi...
Eu cam raman fara lapte. Si ma ingras... La dracu neamule! Norocul meu e ca imi pastrez moralul tare. Da cine stie cat m-o tine si pe mine. Numa ca eu fac ravagii cand ma ia turbarea... Ma duc sa-mi ascund bibelourile...
Micul Yannis creste marePozne
deci nu sunt singura care i-a proportii....am ajuns la greutatea cu care m-am intors din spital. Si azi sunt si eu nervoasa.....iar pe deasupra ma jeneaza ceva in gat.....poate o pun de vreo gripa
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Eheeeiiii, pai suge din juma in juma. Completare nu mai vrea... Am ajuns sa il alerg prin pat cu biberonul. Suge de doua ori si apoi da cu limba ca nu-i trebe. Azi a facut caca de 6 ori si inca se screme. Eu nu mai stiu ce sa mai fac. Il astept pe nea ala mare sa stea amandoi, ca mi-au mancat urechile.
Micul Yannis creste mare
Pozne
betty78 spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri.....incepusem sa ma gandesc ca nu-i normal sa nu stea pe burta.... dar se pare ca m-am inselat.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario