Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Bai, am si eu o intrebare mai tampita... ca de obicei...
Nu exista bebelusi urati??? Acum la modul cel mai serios, dar eu nu am vazut la noi decat niste bijuterii. Nu am verificat la alte mamici, dar copilasii de la odiseea noastra sunt superbi! Pai daca ma uit pe strada mai vad si niscaiva specimene mai nereusite, ca sa zic asa. Daca toti sunt frumosi cand sunt bebei, ar trebui sa umble numai manechine si fotomodele pe strada, nu????
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
Foarte frumoase poze, marunzika, sa va traiasca Dulceata! vazut si frumosul de Tudor de Urmy, mai, mai ce flacau!!
buey, eu am comis-o.Anume:
m-am muls intr-o canuta ca nu mai puteam, tasnea lapte ca la balamuc. Numa dintr-un san am facut figura.Ei bine, canuta era nitel umeda, abia spalata, si eu nu mi-am dat seama.deci nu puteam sa-l pastrez pt gheo.Asa ca i-am dat lu aia mare
.
o fi ceva prea aiurea? ca doar n-am pus-o sa suga la 5 ani. ea a zis ca e delicios:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Sabina, aceeasi parere are si B... Deci daca zice si un om mare, de ce nu crezi fata pe cuvant??? Banuiesc ca asta era problema ta, nu???? Hihihhihihihihi....
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:

Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Sabina, nu vad care ar fi problema. Cand era sora-mea bebe, tin minte ca am gustat si eu laptele de la mama si mi s-a parut foarte gustos :)
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Te -as ruga sa pui tu schema de diversficare pe mailul comun, ca eu nu stiu cum, poate mai are cineva nevoie.
Schema de diversficare e acum pe mailul comun, in forderul Informatii utile.
de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
Ba de fapt ar fi o problema. Sa iti ceara si ea de acum incolo. Ia sa te vaz io cum te descurci cu 2
.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
gema spune:
Sabina, stai ca m-ai speriat nitel..........ce are daca era canita umeda??????? Si bibele scos din sterilizator uneori este umed si eu ii pun laptic in el , este asa o problema mare asta????????/
Sabina spune:
Pai era umed cu apa de la Robinet, nu de la sterilizator.Ca doar era canuta obisnuita.
Sim, esti tare:)))
daca ai sti de cand imi cereee 
Sabina,
bb Gheo

Ahaaaaaaaaaaaaaaa, apa de la robinet