Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marunzika, si la Catena au batista bebelusului. Iar eu folosesc doar apa de mare de cand am luat batista.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sarut-mana mult pt ajutor si sugestii, sunteti niste dragute ca de obicei!
Sabina pe mine nu ma dor sanii cand bb nu suge pe perioade lungi, cred ca s-a micsorat productia de lapte, desi azi mi-a luat 140ml la san de nu i-am mai dat completare.
Avem si noi poze noi daca aveti timp sa ne vedeti ce mari ne-am facut! De fapt sunt poze de la 2 luni si azi face 11 saptamani! Doamne ce trece timpul!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty suuper frumusel Mario! am impresia ca a luat forma fetei de la sotul tau.

Roxana, of, nasol cu zgomotul; si cu starile tare de greata.Incearca ceai de galbenele ori de sunatoare.Cica facminuni.Stiu caurasti ceaiurile, insa....

Ana, sotul meu e la fel de obsedat de legume ecologice.Noua ne mai aduce femeia de la curatenie cate ceva, ca sta la tara in Pantelimon. De aia o si tinem, oricat de rar vine, pt ca un lapte de vaca adevarat(desi mie nu=mi place..),morcovi, rosii etc tot ne aduce.

Andries, am uitat sa-ti spun ca hainutele erau spalate bine, doar ca au stat in punga cam o luna:)

despre diversificare va interzic sa vorbiti pana la Craciun, Ok?

Nici Sofia nu mananca nici acuma ficat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by urmychance

ia uitati ce bebelus fericit am :
tudor la 7 saptamani:
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5124117818976823825&iid=5130786267540737970

(scuze nu stiu sa fac varianta scurta, gen AICI si tot asa)

si dragalas
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5124117818976823825&iid=5130786748577075250

si haios
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5124117818976823825&iid=5130786598253219842

eu mi-am facut molifta (adica preotul:) ) acum doua zile, am mers si cu copilul (era prima citire direct la 40 zile. Duminica facem botezul! Nu o sa mai am timp de citit pana luni cand sigur o sa am de recuperat 4 capitole. Deja sunt cu 2 capitole in urma...
va pup

Anamaria

ce scumpppppppppp e urmy,un dulce de bebelush zambaretz

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Avem si noi poze noi

http://family.webshots.com/photo/2420673240101850857wdkHyg

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

ce ochios dragut betty,imi place cand e mai incruntat,un scumpel

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:

Avem si noi poze noi daca aveti timp sa ne vedeti ce mari ne-am facut! De fapt sunt poze de la 2 luni si azi face 11 saptamani! Doamne ce trece timpul!

vai ce dulce e printesa voastra... pai Maruntzica, cum sa nu ne facem timp sa ne uitam la o asa frumusete?...
super pozele, ce artistice, cu ce program le-ati facut?

Pupici

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marunzika

Sarut-mana mult pt ajutor si sugestii, sunteti niste dragute ca de obicei!
Sabina pe mine nu ma dor sanii cand bb nu suge pe perioade lungi, cred ca s-a micsorat productia de lapte, desi azi mi-a luat 140ml la san de nu i-am mai dat completare.

Yannisa Milena
24.08.2007

ce poze reusite si profesioniste marunzika,cum le-ai facut?
ai o printesa superba

pozici

Mergi la inceput

Vazut si eu poze de bb urmy si de bb betty. Niste scumpi. Cum rade puiu de urmy, super!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Maruntzika, sunt foarte frumoase pozele tale! Sa va traiasca bebele!

Rox, noi sa stii ca si cu Humana am fost constipati pana nu am adaugat in lapte, tot de la Humana Milchzucker - un produs din lapte pentru constipatie.
Acum (de 3 zile) este bine, dar saptamani la rand a facut numai cu termometrul.

Am emotii cu Botezul... uneroi tzipa asa de tare si mi-e frica sa nu il apuce agitatia. Off, stiu ca astea nu sunt griji adevarate si important e doar sa fie el sanatos si sa cresca mare. Azi face 2 luni jumate si ne cantarim+masuram.

Poza de azi
http://picasaweb.google.com/andreeai2007/David

Va pup,

andreea

Mergi la inceput

Am comandat la farmacie sticle mam si bibe ca a gustat Yannisa si acum numai cu astfel de sticlute si bibe vrea sa bea si acum tre sa ma duc sa le ridic. Nu vroiam sa ies ca e racita si ii curg mucisorii, dar sotul vine dupa ce inchide farmacia si prietena nu raspunde la telef. A mai patit careva cu sticlele/biberoanele la fel?! Ca eu una de cca 10 zile numai cu o sticla pe care a acceptat-o am zis ca inebunesc. Frumos ca am stoc de Avent acasa si tre sa cumpar alta firma MAM, care nu se gaseste nici peste tot, abia am gasit o farmacie azi sa mi le aduca. Mai foloseste cineva Mama Ultivent?
Pozele nu le-am facut eu, nu-s asa priceputa din pacate, le-a facut o doamna care se ocupa cu pozat bb, dar a mea printesa era obosita si suparici si mai mult dormind si plangand a iesit.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput