Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntzika, eu am luat batista bebelusului de la o farmacie DONA. www.farmaciiledona.ro - au acolo reteaua de farmacii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Am sunat la cateva farmacii Sensiblu din Bv si nici una nu are batista bebelusului, nu au avut-o si nu stiu daca o pot comanda. Pai si eu unde s-o trimit pe mama sa o cumpere?!
Ma bag sa caut nr de telefon de la farmacii 2na din Bv sa vad daca gasesc la ei.
Chicco nu are in De aspiaratore nasale.

Yannisa Milena
24.08.2007

vezi ca o aveau la cea de la
piata Romana la coloane si e trecuta la ei in baza de date la aspirator nazal

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, e haios foc ursuletzul tau. Si ce falcutze areee!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sabina multumesc frumos, m-ai scos din incurcatura cu hainutzele!! Iar in pampersi deja ne-am ...exprimat ca eu aveam no 2 si le-am pus deoparte, oricum erau cam mari.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Maruntzica... farmaciile Dona distribuie Bastista bebelusului... uite aici lista cu farmaciile Dona, sunt vreo 3 si in Brasov, eventual sa iei adresa si sa i-o trimiti la maica-ta...
http://www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sa le folositi cu bine si sa scape repede de ele.Pacat ca sunt cam putine...Cat despre Pampers...noi am folosit nr 1 pana cand a avut bb 5 saptamani.
Sora ta e foarte draguta, mi-a placut mult de ea, si se vede ca-i iubeste la nemurire pe piticii tai.Sper ca nu s-a speriat de balena de mine
bebe al meun a dormit azi noapte de la 1.30 la 8.40 dimineata,deci eu eram cu sanii beton si durerosi.A tras el cat a putut, si la dupa aia i-am schimbat pampers-ul, drept pt care a gasit de cuviinta sa faca ditamai kk peste mine
la 9.40 a adormit la loc pana la 13.30....iar a supt cat a putut de mult si l-am scos la plimbare.ne-am intors de 20 de min si el inca doarme.Si ma dor tzatzeleeeeeeeeeeeeee

Yaia, noi avem problema cu tremuratul exact ca baiatu vostru.Ne-a dat calciu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sarut-mana fetele pt ajutor! Am gasit o farmacie Dona in Bv care are si am si anuntat-o pe mama care o sa ajunga luni in Bv sa cumpere. Saracuta Yannisa se ineaca cu mucisori si eu ii pescuiesc, pe care-i vad cu servetelul rasucit, dar cei multi raman. Sa sper ca-si fac picaturile treaba! Inca o data cate o pt ajutor.
Am vazut ca spuneati ca inainte de a pune batista umeziti nasucul, merge si cu apa de mare, ori numai cu ser fiziologic?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

eu folosesc si apa de mare.... cand cum...

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Daca nenorocitul ala de Gripe are efect sedativ cred ca dau pe gat toata sticla. Simt ca mor cu bataile astea, zici ca pica pe noi casa cu totul. Nu stiu ce sa mai fac cu Andrei, a atipit acum cu tot cu zgomot, insa e ceva crunt. Ma foiesc disperata cu el in brate si e super agitat. L-am lasat sa planga, era nervos si tipa, 30 min a facut ca toate cele. Numar minutele pana la 5 cand pleaca astia. Nu ma mai pot controla, i-am zis sotului ca se lasa cu crima daca ma duc acolo, nu doar cu tipete.

Ana, azi a fost super placut afara, eu am impins cu viteza ca musiu era nervos si nu voiam sa bazaie afara, si am si transpirat fleasca. Mi-a placut mult cum ai zis ca regula e ca nu e nici o regula. Asta e adevarul si de fapt cam asta am vrut sa transmit. Sa nu se streseze fetele la BB1 ca nu mananca aia si vrea ailalta. Mamicile in general iau ca litera de lege niste chestii, asa cum am facut si eu o vreme la Alex pana am inteles ca nu e bine asa. La Andrei voi fi mult mai relaxata. Cu branza de vaci era cel mai mare show la doctorita, care imi facea mereu scandal ca nu e posibil sa nu i idau si ca ea nu crede ca o simte oricat de putina ar fi. M-a pus sa incerc sa ii pun in iaurt si tot asa facea. La fel si ficat. Nici acum nu pune gura pe ficat. Manca numai cu piure si aia in sila, si intr-o vreme in iaurt. Bleah!
Multumesc de grija. Nu ma simt mai bine, sunt super depresata si imi crapa capul de la astia. In plus senzatia de greata s-a permanentizat, orice as manca. Si ar mai fi si altele dar imi e jena sa ma vaicaresc.

Betty, vazut Mario roscatel si dragut! Arata dolofan bine, nici sa nu te stresezi cu greutatea.

Uraaaa, au terminat astia, cred ca se roiesc ca ii aud urland pe afara.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Marunzika, eu il mai curat pe bebe cu betisoare de urechi pentru oameni mari. Am gasit unele foarte subtiri si ma descurc excelent cu ele. Le introduc in nara lui bebe, ii tin capul ca sa nu faca miscri bruste inainte-inapoi si curat bine de jur-mprejur. Pana acum nu am avut nevoie nici de ser, nici de nimic. Iar doctorita a spus ca respira foarte bine. Incearca si tu! Sau pune-o pe mama ta sa cumpere betisoare de urechi din piata, din alea cele mai ieftine. Astea sunt cele mai bune, pentru ca tantalaii fac economie la vata si ies extrem de subtiri. Un om normal nu le poate folosi, pentru ca si betisorul se indoaie daca apesi mai tare, de subtire ce e.. Numai ca pentru nasucul lui bebe sunt excelente.

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput