Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rodica, smecheriile alea din pozele Maruntikai se fac usor in photoshop.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntzika, superbe pozele. Ai o printesa!

Sabina, esti de coma! Si a mea ma pandeste, dar inca n-a reusit sa puna si ea boticul, ca frati'su e un nehalit.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Marunzika, foarte scumpica e fetita ta!
Roxana, cel egiptean nu are girafa, celalalt vad ca e produs canadian si are girafa:)..
Sim, mersi de linkuri..

fiica-mea doarme in reprize de 20-40 min din cauza colicilor..se scoala, facem un dans si o cantare si cade din nou:)asta pana nu o apuca foamea..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, stai linistita mami. E ok, doar ca vorba lui Sim, sa nu creeze dependenta. Stii tu ca in reclama "dependent de gustul bun".
Maruntzika, frumoase poze. Si atat de clare, atat de aproape facute...sunt invidioasa. Cred ca ai un aparat tare bun, i le-am aratat si sotului ca model. I-am spus ca asa vreau si eu . Mai ales cea in care esti cu fetita ta este induiosatoare.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Marunzika, sa iti traiasca bombonica dulce! Ce poze artisitice aveti, super.

Sabina, stiu ca ajuta ceaiurile dar cand ma gandesc la ele ma ia raul si mai si. Acum sunt capsata, ca al meu vine tarziu exact azi cand imi vine sa imi iau campii. M-au scos din minti ambii copii, incerc sa ii tratez cu indiferenta pana la culcare, ca de altceva nu sunt in stare. M-ai amuzat teribil cu lapticul la canuta. Cand te sun data viitoare il gasesc pe Gheo la un san si pe Sofia la altul. Oricum nu te stresa cu apa de la robinet, eu am facut o fixatie sa clatesc bibele dupa ce il scot din sterilizator si nu il clatesc cu apa plata. Cand nu e timp, nu mai stau sa se usuce.

Kriss, eu nu mai am cutia din pacate, insa e din ala de scrie pe el cu litere arabe, deci din cel egiptean. Parca vazusem eu girafa pe cutie, dar daca zici ca sigur nu are, oi fi vazut prin farmacii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am vazut poze de papanas delicios Tudor si de roscatel scumpic Mario, nu am ratat nici poze artistice de printzesa dulce Yannisa... Sunt asa frumoooooooosi ... Annisia are dreptate, la noi sunt numai bebelusi superbi. Sa le dea Dumnezeu sanatate, si sa ne dea si noua, sa-i vedem crescand si sa ne bucuram de ei ! Suntem niste norocoase !!!

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Carpatina, multumesc pentru postarea schemei pe mail.

Apropos, stiu ca am mai zis, dar mai zic o data. La "Parintii intreaba, parintii raspund" sunt cateva subiecte interesante: cum ii scoateti afara iarna, fimoza si diversificarea. Cred ca acolo gasim raspunsuri si la nelamuriri pe care le-am mai avut si noi pe aici.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sabina, crezi ca influenteaza alaptatul faptul ca nu as mai vrea sa mananc seara dupa ora 18 sa zicem? In conditiile in care pap bine si foarte cosnistent in restul zilei? Nu de alta dar am niste jeansi super slim in care mi-as dori sa ma fatzai putin si nu incap.

Mergi la inceput

Am si eu dibersificarea noastra. Credeti ca foloseste cuiva? Ca as putea sa o trimit si eu Carpatinei, daca intereseaza pe cineva, ca sa fie mai multe variante. A mea insa e foarte diferita, se incepe de la 6 luni la alaptati si de la 5 la ceilalti, cu supa parca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tomasa

Am si eu dibersificarea noastra. Credeti ca foloseste cuiva? Ca as putea sa o trimit si eu Carpatinei, daca intereseaza pe cineva, ca sa fie mai multe variante. A mea insa e foarte diferita, se incepe de la 6 luni la alaptati si de la 5 la ceilalti, cu supa parca.

Tomasa, eu zic ca e super utila tocmai pentru ca e diferita. Uite chiar pe mine m-ar interesa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput