***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)
Raspunsuri - Pagina 15
mica0307 spune:
Am ramas datoare cu cateva la multi anuri.
LA MULTI ANI LIVIA, Alex Gabriel, Calin Silviu Gabriel, Albert Mihai, Mihai Vladimir, David Gabriel

ckristina nu cred ca o sa reusim sa ne intalnim ca nu prea am timp. AJungem in Pitesti sambata la pranz, sambata seara avem musafiri (e si ziua tatalui meu de Sf Mihai) si duminica la pranz plecam spre Bucuresti pentru ca sotu' pleaca luni dimineata la Roma. Poate mai ajunge de sarbatori cateva zile si atunci vorbim
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Monytza spune:
chiqui
Da..cerealele le masor cu lingura normala.Dak ai bibe de la avent nu se potriveste tiget ca are gatul ingust...dar pe biberoanele de la nuk..sau primii pasi se potriveste f bine!...eu am incercat cerealele cu Avent si Baby nova dar a fost esec total!Tetina de la tigex de silicon pt 6 luni...scrie pe ea ca`i de ceai...dar are gaura in forma de x...ne`a fost de mare ajutor..plus ca aerul circula`n bibe...deci nu se duce`n stomacelul Albastricii....plus ca nici nu face vid ca sa ii dea drumul ca sa poata suge`n continoare!..tu vezi ce`o sa`i placa Capsunicii tale
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Graviduta spune:
Chiquitita, si eu folosesc Avent, dar astia nu au tetine in cruce (cred ca alea ar fi fost mai potrivite), au tetine cu flux variabil, pe care le folosim si noi acum, la gradatia 1, dar eu ii pun Marei o singura masura de fulgi de orez intr-un biberon de 180 ml. Nu stiu cum or merge celelalte gradatii, cat de larg se face orificiul.
Diversificarea
Alyna24 spune:
Am venit si noi de afara.Am stata cat a dormit pitik mic
ca altfel e jale mare ca nu prea se poate misca!![]()
Madi, noi am scapat de suzi asa ca....il scot afara doar ca sa isi faca somunl apoi intram in casa cum am facut si azi delatfel!![]()
Graviduta, eu nu-i dau lapte imediat dupa fructul de dimineata ca nu vrea.Ii tine cam 3 ore ce mananca desi...in ultimul timp mananca cam putin.
Nu stiu ce o avea dar.....si la munte mi-a mancat putin laptic toata ziua!![]()
Ibelciug, David se inneaca pur si simplu.Am constatat ca se ineaca si de la salivA multa dar in somn??????O sa intreb dr sa vad ce zice!![]()
Mica, ce frumos sa printesica voastra in scaunul de la PC!![]()
Mai vorbeati de dormitul ziua la bebei:pai al meu doarme la vreo 2 ore jumate dupa ce s-a trezit dimin cam 20-30 min, apoi dupa-amiaza cam 1 h jumate-max 2 si.....poate
mai ciupeste pe la vreo 18.30-19 vreo 20 min de somn si nu mai doarme pana la 21-21.30.Cam asa stam cu somnul noi!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
gabiu spune:
Doamne, cate urari, n-am primit niciodata atatea!
Multumim frumos tuturor celor care ne-au urat azi : cristinamaria [ LA MULTI ANI si lui MIHAITA
], mihamora [ LA MULTI ANI si tie
], miniuta, pepsi, ankaa, vali5, didialex, kid [ LA MULTI ANI si lui MIHAITA
], michigan [ LA MULTI ANI si tie
], moko, monytza, carmen_so, mica0307 [ LA MULTI ANI si tie]
, paflo, elteka, alyna24, miniuta [ LA MULTI ANI si tie
], addinel, madi, cristalina, alexalice, doxinu, alunta27, ckristina.
LA MULTI ANI Livia, Alex Gabriel, Calin Silviu Gabriel, Mihai Vladimir, David Gabriel, poohy

gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
chiquitita spune:
Graviduta, si noi avem tetina asta, o folosim la nivelul 3 pt supa pasata, sper sa iasa si cerealele. Cat lApte papa Mara la o masa de obicei (masa simpla de lapte)?
Monitza, dar daca as pune eu numai apa (eventual mai multa, sa iasa prin tetina), ca ele au lapte deja?
Mami de Livia (08.06.2007)
piticasigogosica spune:
Buna capsunici
Cosmin iar a inceput cu mucisorii
de 3 nopti ma scoala de 3-4 ori 
simt ca imi crapa capul de oboseala,offff muci astia 
INTREBARE:cele care folositi batista sugarului pentru mucii de raceala,e eficienta??????????Adica ai scoti inainte de culcare si toata noapea respira bine?????Sau tot ai scoti???sunt disperata pe tema asta si as vrea sa stiu daca merita sa o folosesc,desi sunt impotriva??????
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE NUME!!!!!!!!!

lA MULTI ANI SCORPIUTEI POOHY ![]()

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR!
Va pupam !
michigan spune:
pitica noi am folosit batista in perioada cand am fost raciti si a facut toti banii, nu are de ce sa-ti fie frica s-o folosesti, noi am testat-o pe noi, iar bebe chiar se amuza cu ea, nu-l deranja deloc, mai mult l-am chinuit cu pompita inainte , la noi a mers de minune aspiram de vreo 2 ori pe zi si nu mai aveam probleme si sincer ne curgeau pur si simplu mucisorii....
jhkfas
asta a scris el, ca e de acord cu ce spun![]()
Monytza spune:
chiqui
laptele nu ingroasa compozitia ci cerealele...si dak le faci apa chioara ..n`are nici un rost...ele au consistenta laptelui cu gris...cu cat pui mai multe se ingroasa mai tare....incearca si tu si vezi cum merge...Dak bb se chinuie tare sa suga o sa se enerveze si n`o sa mai vrea.Tu incearca si dup`aia mai vedem...
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Graviduta, si noi avem tetina asta, o folosim la nivelul 3 pt supa pasata, sper sa iasa si cerealele. Cat lApte papa Mara la o masa de obicei (masa simpla de lapte)?
Mami de Livia (08.06.2007)
Pai, dupa chef, intre 100 si 190 de ml, cel mai des cam 150 ml.
Ce vreme de kko, nici nu ninge... Sotul meu zice ca asta-i vreme de stat in casa si de
nevasta. Chiar asa, ia sa vad pe unde e Diversificarea