***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)
Raspunsuri - Pagina 14
doxinu spune:
In primul rand la multi ani pentru toti sarbatoritii si sarbatoritele!
Multumesc din suflt fetelor pentru raspunsuri m-au ajutat enorm!Avem insa si programare la dr dupa masa!V-a pupat si multumim inca o data!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
alynta27 spune:
LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
chiquitita spune:
Multumesc mult de urari! La fel doresc si eu sarbatoritilor zilei si un mare pupic pentru LIVIUTA mea, pe care o iubesc mult mult de tot!
moko, uite deja eu beau o bere in cinstea fetei mele asa ca te invit si pe tine la una, si sa vezi ce repede te inveselesti!
Monytza, mersi de raspuns. Asa imi aduceam si eu aminte, ca cele de la Nestle pt 4 luni erau cu orez si morcovi si constipatia e o mare problema la noi. Imediat dupa ele am avut si noi succes aseara! O sa fac si eu asa, sper sa nu aiba proleme ca amestec 2 feluri de lapte. De tetina nu stiu, o sa mai caut si de la avent poate tigex nu se potrivesc la bibi meu. A, inca ceva cerealele le masori cu lingura?
Mami de Livia (08.06.2007)
Ninutza spune:
VALI
.
ELTEKA te asteptam!!!
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
mica0307 spune:
vali pai azi e sarbatoare. Asa ca relazeaza-te
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
addinel spune:
chiqui la multe lunisoare pentru liviutza grasutza! 
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
Vali5 spune:
mica
Esti salvatoarea mea! Doamne, am felicitat pe toti cunoscutii si totusi nu am realizat ca e sarbatoare
. Noroc ca nu am spalat rufe. Am apucat doar sa dau cu aspiratorul intr-o camera.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Graviduta spune:
Ella, pai eu nu stiu daca o sa-mi iau ceva pt mine de la LR, ca eu sunt adepta probatului, imi place sa vad cum vine pe mine si abia dupa 3 zile de gandire imi iau ceva.
E un ritual si nu vreau sa ma abat de la el
. Dar, daca o sa gasesc ceva foarte convenabil, o sa-mi iau.
quote:
Originally posted by cristinamaria
ma gandesc la sterilet... dr meu mi-a recomandat mirena ; a folosit careva?????
intrebare!!!!! am terminat alaptatul de 2 saptamani , am nascut acum 6 luni si jumatate si nu mi-a venit!!!! sa -mi fac griji???
Vezi ca s-a discutat pe forum despre Mirena, citisem pe undeva la un moment dat, cerd ca e si un topic special. Legat de CM, mie mi-a venit la o luna dupa ce am terminat de alaptat.
Ankaa, mie mi-a fost mila sa o scot ieri pe Mara, dar cred ca mi-a fost mai mult mila de mine
Alyna, Mara sta afara imbracata gros. In ultima vreme, e mai greu in casa, pana o imbrac ca se incalzeste si incepe sa maraie. Dar se linisteste imediat ce o scot. Bine, ea e si mai mica decat David si sta in landou, nu in carut sport.
Elteka, si eu am o pompita de-aia de aspirat cu gura. Bine, nu stiu de care ai tu, dar a mea e Narhinel, adusa din Spania. Am folosit-o mai mult cand era Mara mica si statea. Acum trage de furtun, imi da peste mana si urla din toti rarunchii, asa ca..sper sa ma scuzati.. o mai las sa-i si inghita cand sunt f lichizi. Cand sunt mai solizi, ii fac un betigas prin rularea unui strat dintr-un tampon de curatat fata pe care il ud in prealabil bine de tot cu ser fiziologic. I-l bag in nasuc, il invart si pescuiesc verzisorii. In rest, nu am prea avut probleme, ca nu a fost racita, Doamne ajuta.
Na, ca de cand editez la mesajul asta ati mai scris 2 pagini
La multi ani tuturor sarbatoritilot si la multe onomastici pentru Mihaela/Mihai, Gabriela/Grabriel si echivalente!!!
Diversificarea
ckristina spune:

PITICI, MAMICI , TATICI SI BUNICI
poohy
mica daca ajungi in pitesti(ai zis ca ajungi in week end), si daca ai timp, putem bea o cafea.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Madi spune:
Ankaa vazut Alex papacios si cumintel!!
De-ar sta si Ana mea la fel, ce bine ar fi
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”