***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

elteka, te inteleg perfect. la noi ploua de doua zile si este asa de intuneric ca stau cu toate luminile aprinse-n casa.ard becurile ca la mitropolie, cum ar spune mama, care sufera de mania economiei. macar am becuri economice.

moko, hai sa plangem impreuna, ca si eu am azi ziua onomastica si sunt obosita rupta pentru ca piticul meu a reusit performanta de a raci iar asa ca nu prea am dormit azi-noapte; il adormeam, dupa putin timp incepea sa planga, reluam ritualul, si tot asa am tinut-o pana la noua. cand a sunat tati ca vine acasa. macar atat, ca parca vad ca-i servesc o ciorba de limba de o sa-si doreasca sa fi ramas inca in delegatie (sunt enervata ca nu imi aduce flori si prevad ca va uita si ca azi e ziua mea. onomastica, dar chiar si asa. evanghelicii nu au sfinti asa ca pt el e o poveste necunoscuta). da, m-am, pierdut in amanunte. vroiam doar sa zic ca am asa o stare urata ca plang si plang... as mai si manca dar ma abtin ca tot trec pe langa oglinda si-mi vine sa o sparg ca nu-mi place ce arata. noroc ca trece starea asta.

eu am hotarat de la mine putere sa ii mai aman diversificarea lui david. dupa ce ca e racit rau, a mai avut si crampe din cauza morcovului cu cartof mancat ieri. ohh...si cand ma gandesc ce mai asteptam diversificarea asta...ca o sa fie mare, si o sa fie mai usor..oare asa o sa fie si cand o creste mai mare??? ca tot astept sa ma inteleg cu el, dar daca nu o sa ne intelegem???

hai ca deja exagerez. nu e frumos sa scrii doar cand esti deprimat.

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor zilei, bebicilor si parintilor.

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pai atunci LA MULTI ANI miniuta

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

LA MULTI ANI Michelle35, MicaM, mica0307, Gabiu, Mihamora, Michigan, miniuta. moko si tuturor celor care va serbati astazi ziua de nume. sa fiti fericite, iubite si sa va bucurati de puiutzii vostri. si la multi ani si taticilor de capsunei care isi aniverseaza azi ziua onomastica.

la multi ani
alex-gabriel de chowpersa
albert mihai de gabiu
mihail vladimir de kid
david gabriel de didialex
calin silviu gabriel de arcadia
diana gabriela de lilky
, sa cresteti mari si sanatosi!

la multi ani poohy!

sper ca nu am uitat pe nimeni.

pupici la mamici si capsunici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Nu hibernez, Ella, desi la vremea asta, s-ar potrivi. As dormi pana in ianuarie, ca atunci plecam in concediu la soare. In tara asta se pleaca in concediul "mare" iarna - adicatelea toti incearca sa treaca iarna mai usor luand 2-3 saptamani de vacanta pe o insula cu soare undeva pe la mijlocul perioadei de ger si intuneric. Altfel nu rezisti. Vara sunt toti aici, e placut si nu foarte cald (cam 20 de grade).

Ma lupt insa cu bagajele, atat impachetez si despachetez ca la mine in living una dintre piesele de rezistanta e o eterna valiza in umplere sau in golire . Plus ca mi-au ajuns pachetele din Japonia, stau si ma holbez la 100 de kg de "lucruri" si habar n-am pe unde o sa le pun... Inte timp mai pregatesc si al bagajul de Romania Mai am si un copil mucios ca l-am lasat sa transpire (numai sa nu-l misc cand adormise imbracat)care nu ma lasa sa ii trag mucii cu pompa, urla, se zbate si o trage cu mana. Dar cum tot produce de vreo saptamana, m-am gandit sa sun si eu doctoresa... si cica nu trebuia sa-i trag asa cu pompa, ca poate i-am distrus nasu' . Cica sa-i fi pus nu-sh ce apa Humerus. Pai daca mucii erau numai apa, mie nu mi-a picat fisa

Noi avem o pompa amarata, aspira mama cu gura, asa ca sper sa nu fi facut tampenii prea mari, mama needucata ce sunt

A, si doctorita mi-a mai zis sa pun catel de usturoi taiat in apropierea copilului cand doarme. In loc de Karvolul de care vorbeati voi

Mary_lou, Madi,
Una bucata fibrom 1,5cm a crescut in sarcina pana peste 6cm si s-au mai facut nu stiu cati mici. Doctorita din JP a zis ca trebuie asteptat cateva CM-uri, sa se vada evolutia (care tre' sa fie involutie). Parerea ei era ca, daca nu se manifesta clinic, sa nu-l scot. Si nu se manifesta. CM regulat si decent (3-4 zile)din a3a luna, ca un ceas, desi alaptez (Cristinamaria!). Doar la ovulatie o iau razna, ultima data aveam niste dureri de am ajuns la urgente. Atunci au masurat si scazuse la 4cm. Io tot mai sper...

Ralucami
Ahhhhhhhh...m-am otravit. Aici nu avem reduceri. Si hainele sunt extraordinar de scumpe, doar chestii de firma si cateva branduri finlandeze. O pijama de copii nu e sub 1500 yeni . Si mai sunt si urate.

Una peste alta mi-e dor tare de Japonia, de clima, de curatenie, de facilitatile de transport (pana ma opintesc cu caruciorul sa ies din casa si sa circul, mai bien nu ies...), de lunch-boxuri si de servetelele Moony de funduletz. Pe bune. Am incercat o groaza pe aici, nu-mi plac, sunt mult mai hartioase si ude si se rup, comparativ cu ce aveam in JP. Cu scutecele la fel, am incercat tot ce misca si sunt aiurea, acum am ajuns la Libero Discovery, sunt cam scumpe dar duc mult, mai pline ca astea nu am vazut . Dar servetelele tot aiurea sunt. La fel ca toate tipurile de Huggies si Pampers.

Pe aici se poarta Welleda, ca produse de ingrijire. Pe numarul doi sunt Sebamed (mult mai multe ca in JP, de exemplu au niste servetele cu ulei, extraordinare la demachiat pe repezite, seara tarziu, in timp ce alaptezi ).

Miniuta draga , nici eu nu-l spal des, era zilnic in JP dar aici e la doua zile. Insa de cand a coborat termometrul sub 0 grade, e la 3-4. Acum avem o saptamana de baie cu buretele, ca e mucios, ori eu nu reusesc sa incalzesc in baie mai mult decat e in casa.

Fug, ca mi-au ajuns cartile de nutritie de pe Amazon, ma pun pe lectura!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

mi-am amintit ca mai vroiam sa spun ceva

1. spunea cineva de nurofen... noua pediatra ne-a zis ca numai dupa 6 luni e voie nurofen (desi dr de familie ne-a zis ca e bun si inainte). voi ce stiti?

2. miniuta mie tot pediatra mi-a zis cartof sa nu ii dau inca ptr ca fermenteaza si pica greu la stomacelul lor micut. incearca mai degraba sa combini morcovul cu dovlecel. special sa nu mai fi suparat tocmai de ziua ta.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

multumesc mult de cuvintele frumoase si de urari. butonez cu o mana pentru ca am reusit sa-l adorm pe david si l tin in brate, poate reusesete sa doarma mai mult (e foarte obosit si are ochii rosii):

las ca trece si raceala lui, si ziua proasta a mea si va fi muuuult mai bine.

pupici

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

In primul rand La multi ani pentru toate Mihaelele, Mihaii, Gabrielele si Gabrielii!!
Mihaix2 de Kid, Mihamora, Michigan, Moko, Gabiu, Albert Mihai de Gabiu, Mihai de Cristinamaria, Michelle35, Diana Gabriela de Lilky, MicaM, Miniuta, Alex-Gabriel de Chowpersa, David Gabriel de Didialex
Calin Silviu Gabriel de Arcadia
Sper sa nu fi omis pe cineva.

Poohy

Ella, Mihamora, multumesc mult pentru complimente! NU arat eu chiar cum as vrea, ca nu reusesc deloc sa ma apuc de gimnastica. Asa ca mai am vreo 3-4 kg in plus care nu vor deloc sa plece de la mine. Zilele trecute am fost, insa, tare fericita ca am reusit sa intru intr-o pereche de blugi de dinainte de sarcina.

Pepsi, nu stiu de ce nu poti vedea pozele. Vad ca la restul fetelor nu a fost vreo problema. Imi pare rau ca treci prin stresul legat de o posibila alergie la David. Sper sa fie doar o alarma falsa.

Vali5, Carmen_So

Alyna24 nici Anei nu ii place deloc in carut infofolita. Nu ii place ca nu se poate misca in voie si in primul rand ca nu isi poate baga degetul in gura. Asa ca sa me vezi pe mine cum ma rog de ea sa primeasca suzeta, doar doar se linisteste. Dar nu prea am succes.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Mari si mici...:)

Noi ne laudam ca de 2 -3 zile am descoperit statul in 4 labe. Pana acum erau tentative nereusite de mers taras...numai in marsarier (ca si la Maria, de ne gandeam atunci ca i-a umblat cineva la cutia de viteze si i-a stricat-o )
Dar acum se ridica mai firav (cand ii reuseste, adica mai rar, pentru ca ea munceste non-stop la asta ) si se balangane in fata si in spate pentru cateva secunde. Are o fatza plina de uimire si incantare maxima...hehehe
Si de 10 zile avem un dintisor si dormim cam prost noaptea (ca ziua oricum dormea prost...:)))

Pupam mamici si capsunici!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multi ani Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela!

intru repede cu raspuns pentru Ralucami: neaparat sa ii faci certificatul de nastere romanesc la Ambasada/Consulatul Romaniei in Japonia! In tara dureaza 3 luni, am impresia ca verifica actele cumva sau sunt doar vai mama lor, nu stiu, dar e clar ca dureaza foarte mult. Eu am facut marea greseala de a nu-i face certificatul la Ambasada Romaniei din Germania (m-a dezinformat o fraiera de acolo, mi-a zis ca nu se poate, mai bine sa il fac in tara!!!). Acum trebuie sa ma descurc sa ma intorc in Germania cu titlu de calatorie de la Ambasada Nigeriei. iar ma apuca nervii!
Alice sta si singurica in fundulet, dar nu o las prea mult ca e inca mica. Oricum nu mai vrea deloc sa stea intinsa pe spate, pe burta nu ii place deloc asa ca sta numai in bouncer si in brate.
Multumesc fetelor pentru complimentele la adresa piticoatei mele. Va pup!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Alyna24, ce fain de voi ca ati fost la munte! Vreau si eeeuuuuu.... Dar in ianuarie imi scot parleala.
Eu inca nu il imboscanez pe Andrei cand il scot afara. Dar cel mai frig a fost la 5 grade pana acum. Combinezonul il pastrez pentru ger, ca daca il imbrac de acum asa gros nu stiu ce-i mai pun la iarna. Si deocamdata vad ca sta cum il imbrac.

miniuta, la multi ani! Sa fii fericita si sa nu mai vreodata o zi ca cea de azi. Nu mai plange! Uite, iti trimit si tie o berica

Elteka, sanatate piticului!

cristalina, felicitari pentru dintisor si pozitia "4 labe" !

Fetelor, nu am deloc spor la treaba si am atatea de facut...

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput