***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

kid, sa-ti traiasca baietii!

michigan, la multi ani si tie!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Tuturor sarbatoritilor de azi, capsunei si capsunici si ai lor tatici si mamici, sa fiti sanatosi si voiosi si la punga grosi..nah ca o dau in uratura de`acuma

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Hai, moko, nu plange! Hai sa bem o impreuna!
Sau pune-ti niste muzica vesela
La multi ani si multi pupici!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ankaa, da' ce anticonceptionale ti-a dat, de nu le gasesti? Is suflate cu aur?

Tare de tot cum mananca Alex. De ce plangea la inceputul mesei, ca nu te prezinti mai repede cu lingurita? Am remarcat ca mananca foarte bine, adica stie sa inghita, nu ca a mea, care inca impinge cu limba.

In legatura cu vremea, eu o scoteam pe cea mare si pe -10 grade, da' nu stateam decat o juma de ora. O luam in marsupiu, ca era mai simplu. Cand chiar nu puteam iesi, ii faceam "jucarele": o puneam in scoica (nu in patut, ca sa stie ca in patut e de dormit) si-i aratam jucarii, imitam animale, sau o puneam pe covor pe burta sa mai oboseasca putin.

Vali, bine ca mi-ai zis cum ai facut bretonul, ca sa-i spun hair frizerului data viitoare. E o metoda foarte buna si pentru mine si pentru Mara, care nu sta la tuns.

Ralucami, vreau si eu in Japoniaaaaa. Din ce ati povestit tu si Elteka, e atat de civilizat... Si daca mai e si cald acuma, e minunat. La noi e un frig, ai citit ce zic fetele, ca la Brasov a nins.

Petit ange, m-a luat cu frig cand ai povestit cum au intepat-o pe Isa. Si Ana e cam palida, dar dupa ce te-am auzit pe tine, n-o intep cu nici un chip.

Doxinu, nasol ca ati racit. Si noi am cam fost racite, a luat de la nr 1 care a venit cu mucii de la gradi. I-am dat tare cu batista bebelusului (suntem la a treia, celelalte doua au cedat de atata folosinta) cu spray cu apa de mare si cu nurofen pentru copii (am avut impresia ca nurofenul are si ceva "de dormit", ca adormea destul de repede apoi).

Pepsi, cum adica, ai facut ogm-uri cu mana ta? da' cum se fac, amesteci diverse chestii in eprubete si ies alea si te musca de mana? scuzati ignoranta unei contabile...

Carrie, frumoasa Alba ca Zapada ta. De unde i-ai luat costumul?

Miniuta, eu lu' nr. 1 ii faceam baie zilnic. Acu' vorba fetelor cu doi copii (Androix, Carrie) le spal o zi una, o zi alta, ca nu pot singura cu amandoua. Intr-adevar e apa dura, ale mele amandoua au pielea mai crocodiloasa, pe a mare o dau cu cremele mele, ca de, e domnisoara, zice ea . Pe cea mica o dau cu Stelatopia sau cu Atoderm, ma cam feresc de Advantan ca am vazut ca are cortizon (sau corticoizi? ma rog, ceva nasol).

Madi, simpatica foc grasulina.

La multi ani sarbatoritelor de azi: mihamora, michigan, gabiu, care mai sunteti. Pe copii ii pupa toata lumea, hai sa mai pupam si mamele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

motannel da, nu poti sa votezi de 2 ori in aceeasi zi. Multumim pentru vot . Si felicitari pentru steluta.

ella noi folosim klorane si suntem foarte multumite. Eu cumpar sampon pentru par si corp si lapte hidratant pentru masaj.

doxinu si eu tot vibrocil i-am pus in nasuc. Si panadol. Sau 1/2 supozitor paracetamol.

cristinamaria si eu vreau sa imi pun sterilet. Dr mi-a zis ca la 8 luni de la nastere sa ma duc. Nu stiu insa nici un brand. La Multi Ani pentru Mihaita al tau .

LA MULTI ANI POOHY sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire. Sa te bucuri de Manu, minunea ta .

LA MULTI ANI pentru Sf Mihail si Gavril Michelle35, Diana Gabriela de Lilky, MicaM, Gabiu, Mihamora, Michigan sper ca n-am uitat pe nimeni.

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

cristinamaria

Eu am sterilet pus la 6 saptamani dupa nastere...si e Mirena...Nu m probleme cu el..nu ma deranjeaza nicicum..doar menstruatia e putin mai abundenta dar nu cu mult.
Am 4 luni de cand il am si nu am avut nici un fel de nemultumire la adresa lui...E activ 5 ani maxim din cate stiu...si tre sa te duci de 2 ori la control pe an...si`n cazul unei secretii mai neobisnuite imediat!

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by Ninutza

Cica-s 21 de grade afara . Abia astept sa se trezeasca mititik sa iesim la plimbare.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Ninutza, asteptati-ma la primul avion! Nici nu mai imi trebuie Mos Craciun. Aici se face tot ma intuneric, noptile polare sunt foarte lungi. Undeva prin ianuarie-februarie e lumina vreo 5 ore peste zi, si aia gri de tot

Gata, ma sui in avion

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Iar am pierdut mesajul ]!
Sa reiau:
La multi ani, Poohy!Sa fii sanatoasa si fericita, impreuna cu minunea ta de fata si cu sotiorul tau!La multi ani, tuturor Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor si Gavrililor din dotare!La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Carmen_So, bine faci cu Advantanul! E intr-adevar un corticoid si nu trebuie folosit decat in situatii cu adevarat serioase si cat mai putin timp.Vezi ca si Avene-ul are o crema f buna ptr 'crocodilosi': Trixera, desi si cremele de care spuneai sunt fff bune.
Gata! Fug la si la facut ceva de papa. Si poate apuc pana se scoala gazu-bazu sa sortez hainele spalate ieri si sal e bag pe cele de azi la uscator (voi cum va descurcati cu spalatul hainelor, ca sotul meu zice ca sunt cam zuzu-capu' de spal in fiecare zi cel putin o masina).

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

La multi ani, draga Poohy!
Sa te faci tot mai tanara si sa ramai tot asa de dulcica!

pentru toti sarbatoritii!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTI ANI CELOR CE-SI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI
INCLUSIV PT CAPSUNEI SI CAPSUNICI!

Am fost si noi ieri la munte, am plecat pe la 9.30 si ne-am intors aseara pe la ora 19.45 cand era aglomeratie mareeeee din Otopeni spre oras!Am facut mai mult din Otopeni pana acasa decat de la munte pana la Otopeni!
Pitikul s-a comportat mai bine decat ne asteptam, la inceput a plans un pic in masina daca ne opream la stopuri dar apoi a adormit iar pe drum s-a jucat in scaunelul lui si a fost cumintel.Cand am intrat in Sinaia s-a lasat cu burniteala si in Predeal ningea.Am fost sus la Office si ne-am plimbat pe acolo un pic dar n-a vrut in carut sa stea ci numai in brate ca abia se putea misca de imboscanat ce era.Erau -2 grade afara.Apoi am fost la Fulg de nea sa papam, i-am dat lui sa pape apoi ne-a lasat sa mancam si noi in timp ce el se juca in carucior.A adormit intr-un final si asa am mai lenevit si noi ca tare am fi dormit si noi la ce cancer era afara si cald inauntru acolo!Iar dupa o masa buna....ce ne-am fi putut dori mai mult decat un pat?Afara incepuse sa ninga ca-n povesti cu niste fulgi imensi!Dar s-a trezit Davidutz si am iesit sa ne mai plimbam(cu el in brate evident!)Si cum ningea asa....s-a pus pitik pe un ras in hohote.......il gadilau fulgii de zapada pe fatuca!:-)))A fost comic rau!Du[a ce am inghtat de tot ne-am imbarcat spre casa!Si-a pierdut rabadrea in aglomeratia din Bucuresti dar am ajuns cu bine acasa superobositi!El era fresh!Si aseara nu stiu ce-a avut dar s-a trezit f des si pana la urma ne-a lasat tati sa dormim amandoi in pat si adormea doar la san!In brate adormea dar dc il puneam in patut se trezea!M-a capiat!Si mi-a invinetit sfarcurile de tot!Ori era prea obosit,ori s-a speriat de ceva pe drum.....ca alta explicatie nu gasesc!
Oricum a fost frumos pacat ca f scurt!Dar mai mergem noi.....daca nu pana in Revelion, dupa in ianuarie avem deja rezervare facuta asa ca....abia astept!Atunci va fi mai marisor si pote s-o invATA SA stea imbracat gros ca.....e tragedie mare acum!

La voi cum e fetelor?AI vostrii stau afara in carut imboscanati?
O sa pun si niste pozici sa ne vedeti cum a fost la munte dar mai incolo!

Acum am fugit sa-l calc ca apoi iesim un pic afara!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput