***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Gata,am terminat de citit din urma...
ELLA Si Ralucami-ms mult de raspunsuri.Ideea era ca eu am fost la control,mi-a prescris anticonceptionalele,dar nu le gasesc aici la nici o farmacie.Asa ca mai astept o luna,si vedem care e treaba.Asa ca tot la anticul prezervativ vom apela si noi(GRAVI).
CRISTINAMARIA-mie mi-a venit cm la o luna de la nastere,dar cand m-am apucat serios de alaptat mi s-a oprit.Nu-ti imaginezi cu c teama am stat 3luni de zile,cum zicea ELLA n-am dormit noaptea.Mi-am facut si test,deja ma imaginam din nou la spital.Dar mi-a venit luna asta.Of,ce m-am intins cu povestea.Ideea era,cum au zis si fetele,ca daca nu te simti cu musca pe caciula,trebuie sa-ti vina.Daca nu,fa-ti un test.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

La multi ani pentru toti cei care-si sarbatoresc azi onomastica!
Nu va stiu pe toate dupa nume, cine-mi vine acum in minte sunt mica , gabiu , mihamora
Daca mai e cineva veniti la apel si va pup pe toate, inclusiv capsuneii cu aceste nume.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Am fost ieri la un control oftalmologic si nu am nimic. Uraaa, nu voi purta ochelari!

poohy, am vazut noile poze cu Manu. Tare dulcica! Ce ma distreaza ca o pozezi mereu langa ursuletul Pooh

mica, ce tare e fetita ta manager!

Carmen_So, da, eu i-am facut asa bretonul lui Andrei, dar din greseala. I-am adunat parul din fata in mot si am taiat o singura data. Scopul a fost sa nu ii mai intre parul in ochi. SI toata lumea ma intreaba acum de ce are asa bretonul.

moko, daca e vioi cand e treaz eu zic sa nu iti faci griji si sa-l lasi sa doarma. Dar ai putea sa intrebi si doctorul ca sa fii cu sufletul impacat.

Ninutza, mi-am aruncat si eu un ochi pe blogul Mirunei. Nu am citit prea mutl, dar m-am uitat la poze. Ce haioasa e cum isi tine singurica biberonul! Tare-s fumusele capsunelele noastre toate!

petit_ange, saracuta Isa cu atatea intepaturi in maini... Bine ca nu e anemica. Felicitari pentru prima rostogolire!

mary_lou, am luat faina de orez simpla. Fac mai intai un terci din apa si faina de orez (seamana la aspect cu grisul gata preparat), apoi pun marul ras. Si seara ii fac acelasi terci dar cu lapte in loc de apa si bea un biberon intreg.
Imi pare rau sa aud ca ai probleme asa nasoale!

Madi, am vazut pozele - o grasunica dulce ai! E haioasa cum rade in poza cu mami.

carrie, ce Alba ca Zapada reusita! Ati gasit undeva costumul sau i l-ati facut voi?

Pespi, sper sa nu fie si David alergic.

Liviana, felicitari pentru marul cu biscuite!

ankaa, eu folosesc anticonceptionale Yasmin.
Ce dulce e Alex cum papa! Ce ii dadeai acolo?

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

VALI parca banana cu biscuite ii dadeam...ai dreptate,avem niste capsunele f frumoase.
Fetelor,voi ce mai faceti cu bebeii pe o vreme ca asta?Sau doar la Brasov a nins?Ca e un ger de n-as scoate nici un caine afara,ce sa mai spun de copil.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

salutare, salutare...

la multe lunisoare sarbatoritzilor zile si zilei de nume

La multi ani! Anca-Poohy. Azi de ziua ta iti doresc sa ti se indeplineasca visurile sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi.

Androix, nu am inteles faza cu firma dar dupa 5 ani nu cred ca mai faci ceva. a trecut termenu de prescriptie. Hai ca m-am trezit si io la spartu targului.

Miniuta, si io de 2 ori, miercurea si duminica, cu mici abateri. la R am venit cu el din ro si spalatul zilnic si avea copilul o piele de crocodil. Apa e dura rau aici asa ca te inteleg. lui R ii mai fac dus, pt ca nu mai e la pampers tra, la la..

Roxicucu, uitandu-ma dupa latepe de la milupa am vazut ca au aparut si cereale Aptamil, ceea ce acu 2 ani nu gaseai.
tot cele mai scumpe din colectie.
dar, pretul la Milumil, cum iti scrisesm mai devreme, cutia de 800g e 9,25E. scriu gramajul sa nu cumva sa te incurc.

pepsica, tie vroiam sa iti scriu, il vaccinez pe R joia viitoare, contra gripei.

Ralucami, o poza cu mami de Maria sa nu primim si noi????????????????
Apostila costa indiferent de land-tara.
si pana la 2 ani tot asa o sa te chinui cu siropelele. acu e greu pt ca ei nu au alt gust, mai tarziu ca-s caposi &rtc. importantul e sa le transmiti un relax ca altfel te vad pe tine crispat si nu reusesti mai nimik. Si, in loc de lingurita foloseste o seringa, du-o cat mai spre centru gatului si apoi tine-o de nas sa inghita. Ce mai traseu de groaza am descris!!!!

Am vazut printesa de Carrie si AlexAlice . Seamana cu tati. amandoua, luate separat
Alex, cel putin noi am rezolvat cu anuntzul ala, dar voi...
Am plecat..

Mergi la inceput

Calin de Arcadia
Livia de Chiquitita

Poohy un si pentru tine. Sa fii mereu fericita si iubita!

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani! Poohy Sa fi sanatoasa, fericita, iubita!

Sarbatoritilor zilei

Livia de Chiquitita

Calin Gabriel de Arcadia

si tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui, inclusiv juniorul si barbatu' meu , sa fie sanatosi cu totii!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

buna dimineata
suntem si noi la apel sa spunem
LA MULTI ANI
tuturor capsuneilor si capsunelelor, mamicilor si taticilor de capsunei si capsunele
care sarbatoresc azi ziua numelui
si mai ales, pt mine (deh, ma rasfat singura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

chiqui
Am vazut postul tau...si m`am grabit sa`ti raspund..asa ca nu stiu dak te`ai hotarat sau nu sa folosesti alte cereale fara lapte

Iti spun pt ca si eu folosesc lapte Nan...si cereale Humana cu lapte(altfel nici n`am gasit). Eu i`am pus Albastricii in biberon mai intai o lingura de cereale Humana si am scos o cupa de lapte, pe care am inlocuit`o cu lingura respectiva.Apoi doua linguri si`am scos doua cupe de lapte..pana am ajuns la 3 linguri cu varf...ca mai mult nu`i pun in bibe ca e prea gros!Ca tetina pt cereale, destul de groase zic eu, folosesc Tigex de la 6+ si Antonia rade bineronul in 3 minute , suge f bine cerealele cu tetinele de la tigex!

Noi asa am procedat cand am introdus cerealele...si pt ca de la nestle nu erau decat cu morcov si orez pt 4 luni...si a mea fetita era tare constipata...i`am dat humana cu fructe...si s`a reglat si cu kk de atunci.

Momentan noi am inceput sa dam si cereale de la nestle...mai am si o cutie de humana cu banane si cirese...care`i mai pun in piureurile de fructe cand sunt prea apoase!
Tu acum vei face cum vei considera mai bine pt puiutul tau..Antonia a fost tare multumita de mesele de cereale...pe care le papa cel mai bine...cam intotdeauna peste 200 ml!

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

la multi ani poohy!!
la multi ani calin de arcadia si livia de Chiquitita
la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!si eu ma numar printre ei, dar m-am trezit o stare asa de rea..as tot plange,si n-am niciun motiv...deh, las'ca-mi trece!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput