***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele!
Da' ce harnicute ati fost azi si ce de sarbatoriti avem. Sa le facem uraturi deci:
La Multi Ani tuturor celor cu numele sfintilor Mihail si Gavril!
Sa traiti cu numele dragi mamici de DC: Mica0307 (si taticul tau), mihamora, michigan, gabiu, miniuta, Michelle35, MicaM,moko!
La Multi Ani Anca (Poohy)! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa-ti vezi printesa mare!
La multi ani Calin de Arcadia (unde esti, mami?) si Livia de Chiquitita!

CristinaMaria, sa-ti traiasca Mihaita! Nu trebuie sa te ingrijorezi cu ciclul... poate intarzia luni bune chiar daca nu alaptezi.
Pepsi, merci pt raspuns!
Ralucami, sa stii ca si B al meu ma cam terorizeaza noaptea. Il apuca foiala si daca il iau in brate sau il intorc pe alta parte, se scoala. Daca il las plange. In cele din urma il pun la san dar nu vrea sa pape mereu... Eu cred ca e de la dinti agitatia asta.
Vali5, Ella, Madi, multumim! Azi am debutat si cu dovlecelul, dar nu cu succes prea mare...
Ella, numai o varianta de culoare pt baie va furnizeaza? Noi avem posib sa alegem din 3 variante pt gresie, faianta si parchet.
Elteka, functioneaza treaba cu catelul de usturoi taiat in apropierea copilului cand doarme? Ai testat?
Cristalina, felicitari pt statul in 4 labe!
Alyna24, si B al meu se inneaca in somn si tuseste. Banuiesc ca ii vine laptic inapoi altfel nu inteleg, mai ales ca ziua nu are nimic... Sa-mi zici si mie ce afli de la dr!
Pitica, te scoala Cosmin numai de 3-4 ori? Sa ma vezi pe mine ce zombi sunt. A venit sotul din delegatie la 3:30 dimineata iar pana atunci printul B ma sculase de vreo 3 ori. Am stat cu sotul la taclale pana la 4:30 si cand sa ma pun in pat, da-i foiala la junior. Pana la 6 m-am sculat cred ca de vreo 10 ori... si la 7 m-am dat jos ca sa-l duc pe M la cresa... Da' lasa ca se fac ei mari, nu? Batista BB-lui e f buna mai ales daca pui inainte in nas si ser fiziologic ca sa inmoaie mucozitatile. Batista ii scoate f bine si o per buna din noapte puiul doarme linistit. Eu zic ca merita achizitia!
Sa ma laud si eu: m-a surprins sotul intr-un mod tare placut! Mi-a adus drept cadou un inel (a nimerit exact marimea!) si o pereche de cercei din aur alb cu pietricele mici. Sunt tare incantata! Pt pitici de asemeni le-a adus jucarii, asa ca deja am uitat greul zilelor fara el!
Va urez distractie placuta celor ce se serbeaza azi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liviana, cand vb cu dr iti spun ce mi-a zis!
Mai, mai ce cadou frumos!Sa le porti cu placere!

De 2 zile David nu prea mananca cine stie ce!NU stiu ce are!
Azi a papat cam 75 fr mar cu cereale,90 gr piure legume si vreo 60 ml lapte pana la ora asta!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da Raluca - da-ne sit-ul daca il mai gasesti, asa e cu locul in avion, ai dreptate.

Multumesc tuturor pentru urari, multumesc Vali5, Carmen So,Addinel, Mica0307, Madi, Liviana
La multi ani Michigan , Moko,Gabiu, Mica 0307, MicaM, MiniutaLa multi ani POOHY

La multi ani Livia si Calin Gabriel, alex-gabriel de chowpersa ,albert mihai de gabiu, mihail vladimir de kid
david gabriel de didialex, calin silviu gabriel de arcadia, diana gabriela de lilky

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Alyna24!
Ankaa, ce frumos mananca Alex al tau! Abia astept sa-l vad si eu B facand la fel. Deocamdata nu e f incantat de papa cu lingurita. Ati inceput demult diversificarea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

multumim lbelciug, mihamora, piticasigogosica

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

La multi ani de Sf MIhail si Gavril!sotul meu e si el sarbatorit azi!
Pepsi multumesc mult de linkuri, nu mi-ai zis care ar fi la voi laptele praf recomandat.
Sper din suflet sa nu fie si David allergic.

Liviana , Madi,Ella, Mihamora, Crmen, Didi multumesc de aprecieri!

Mottanel felicitari pt stelutza!

Ella imi dai linkul la hanoracul Puma de pe LR?eu am dat o comanda sper sa vina ca prima a fost un esec si am pierdut si banii!pe 12 ian incep reducerile?

Doxinu si noi am folosit Vibrocil si e f bun!

Ankaa tare dulce e Alex!

Vali Theodora face dansuri la un club privat pt copii si de acolo inchiriem si costume ca-s tare frumoase.

Elteka suna mai deprimanta vremea de acolo decat cea de aici…

Pitica seara scoate-I cu batista bebelului musii-e chiar f buna-si apoi pune 1-2 pic de vibrocil in fircare nara

Mie mi-a venit ciclul azi desi mai alaptez#61516;era tare bine fara!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sa va zic si baiurile mele cu diversificarea care nu stiu de ce eram f linistita ca nu-mi va da batai de cap, Thea mi-a acceptat tare usor pireurile in ciuda sclifoselii ei la mancare!

mamarutza in schimb, mare fan lapte, mi-l scuipa rau...ziceti-mi daca gresesc:i l-am dat direct din morcov+cartof+patrujel ff putin- pasirate nu i-a placut mai ca nu m-a trimis undeva.
apoi le-am pasirat in supa sa-i dau cu bibe, ieri a mancat cam 70 ml azi 20 si a si plans.ce sa fac??
sa reincep sa-i dau supa limpede, ca dupa ea e rupta de foame...sa-i scot cartoful, sa bag altceva?

sucu de morcovi il bea..

help help help

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Uitati ce am primit noi azi aici si aici

asa il scot pe pitik afara.

asa stam in fundulet:))

Asta e lumea mea si ma simt minunat!

Mai sunt poze noi aici si....aici LA MUNTE

Mergi la inceput

asarade Davidutzul nostru.

Am mai pus filmulete noi AICI

Mergi la inceput

Carrie, de ce nu-i dai separat?Fetele pe aici le dau lapticul dupa
ce au papat fructele sau supica.Eu ii dau separat.
De regula pe noi ne tine o masa de fructe vreo 2 ore iar supica vreo 3 dar dc nu mananca cantit suficienta ii dau completare laptic sau san!Depinde ce vrea.

Al meu, fetelor, mai nou a prins mare drag de tzitzi!Cand era mititel nu adormea la san dar acum, de ex, asa am reusit sa-l adorm!Ma intreb ce-o trage el acolo ca ma indoiesc ca se satura(ink mai curge totusi).A patit careva asa?David cam refuza si laptele de cateva zile, adik mananaca f putin, cam 400 ml in 24 ore.Dar papa san!El care se trezea noaptea si papa de 2 ori cate 150-170 ml acum se trez o singura data sa pape lapte, restul...san pana dimin la 9.30 la masa de fructe!
Si la 6 luni si 2 sapt l-am cant si avea 7410gr.N-a luat prea mult in greut in ultima luna, e adev dar nici sla nu e!Sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput