***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)
Raspunsuri - Pagina 17
michigan spune:
alyna ce se mai distreaza david cu raducu, si placut botoseii de la matusica
la fel se simte de bine si am meu in lumea jucariilor, pe care mai nou si le ridica una cate una de langa el(noi nu stam in fundulet)si le ridica si se uita la ele
addinel spune:
alyna de un sfert de ora admir pozele lui davidutz. tare frumusel si sta super bine in funduletz. imi place si de prietena lui, bria. in filmuletul in care rade cu raducu parca ar fi dodoloatza mea cand sta in bouncer. mor cand ii vad cum dau din manute, picioruse si rad.
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
cristinamaria spune:
POOHY LA MULTI ANI!!!!
Multumim frumos pt urari ! Pupam si noi inca o data sarbatoritii!!
Eu am vazut ca ba mi se bat apropouri(Ella sa nu cobesti ca te mananc!!) ba mi se spune sa stau linistita! Cert e ca maine( nu mai am cum azi pt ca astept musafiri)ma duc sa-mi iau un test.. asa sa fiu sigura!!!
Va pup! Sa aveti o seara excelenta!!!!
cristina cu
Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
lbelciug spune:
carrie, as zice ca te-ai grabit cu cartoful... poate a durut-o burtica. Incepe mai bine cu supa clara si apoi cu piure doar din radacinoase. Desigur poti sa-i dai si suc de mere dar nu la aceeasi masa.
alyna24, vazut pozele. Frumoase hainutele iar puiul in fundulet sta tare frumos. Dar deja l-ai pus in premergator?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
mica0307 spune:
cristinamaria daca vrei putem sa facem si galerie
ca stim cum. Glumeam, stai linistita ca o sa iti vina.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
miniuta spune:
mai, am intrat ca sa va spun continuarea cu ziua proasta. am stat putin si am bocit si apoi m-am gandit ca ziua o fi ea proasta, dar mai e si cum si-o face omul. asa ca m-am tras pioniereste de urechi si m-am dus sa fac baie, l-am culcat pe pici care a dormit cumintel vreo doua ore si am strans prin casa, apoi am pregatit niste peste sa-l pun la cuptor si am facut rapid si o placinta cu mere. de regim. ca am trecut de luni la regim.
asa ca dragele mele, cele care mai sunteti suparate, incercati sa vedeti si voi partea buna a lucrurilor.
intre timp a venit si tati acasa, ca ghiocelul, fara flori. acum mi-a zis ca stia de fapt ca trebuie sa-mi ia flori, dar nu mi-a luat. ca o sa-mi ia. nu i-am mai zis nimic (am trecut si peste ciorba de limba, pana la urma m-am gandit ca totusi nu vreau sa-l fac sa-si doreasca sa plece in delegatii in loc sa vina acasa). ma duc sa mananc si apoi mai vedem. o sa ma duc sa-mi iau singura cadou - seria a doua din grey's anatomy (saptamana asta am vazut-o pe prima).
va pup si va doresc o zi buna buna.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
lbelciug spune:
Miniutza, hai nu mai fii suparata.
Asa e cu barbatii astia... dar te surprind si cand nu te astepti. Nici al meu nu mi-a luat flori cand am implinit 6 ani de casnici insa azi si-a luat revansa... cu varf si indesat. Mai pune poze noi te rog. Imi place mult www.dropshots.com/puparussa#date/2007-07-21/06:49:18" target="_blank">asta.
Alyna24 spune:
Michigan,Addinel, multam de aprecieri.AM ras si noi cu lacrimi
cand radea cu nepotelul meu!SE amuza singurel defapt!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
alyna24, vazut pozele. Frumoase hainutele iar puiul in fundulet sta tare frumos. Dar deja l-ai pus in premergator?
.Da, deja merge prin toata sufrageria cu el.Azi l-am surprins tragand si balind jaluzeaua!:-)))Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Cristinamaria, bafta si sa fie cum iti doresti tu!
Miniutza,[flo]
pt tine sa nu mai fii supi!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)