***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

buna ziua mamici si capsunici!

La Multe Lunisoare Sosonica!
Multumim pentru urari :)
Multa sanatate si numai bine pentru toti capsuneii si capsunicile

Noi suntem bine :) Manuela creste, creste si se rotunjeste. E o pufoasa rotunjoara, la 69cm si 8.550kg :D Ma asteptam si eu sa ia mai putin de la 4 la 5 luni, da' de unde, tot aproape 900g a luat.
Nu vrea sa stea decat pe burtica si trebuie sa fiu foarte atenta sa nu o ridic in fundulet mai des - ca acolo ar vrea sa ramana :)
Se invarte ca un titirez pe burtica, se taraste in spate si vrea sa isi ridice funduletul si sa stea pe genunchi - dar nu reuseste inca :))
Am citit ce a zis Elteka despre Elias certatul rau cu jucariile, ei asa a fost si Manu. Acum nu mai face chiar asa de rau, dar pe aproape.

A inceput si ea sa manance supa de morcov, nu numai zeama, ci si morcovul pasat si ii place la nebunie. Mananca plescaind un borcanel de 180ml destul de consistent si grosut facut. Si dupa mai papa imediat inca 180 ml de lapte Adica sa nu ma mir eu de ce e asa de rotunjoara. Nu plange decat cand ii e foame si cateodata la somn, dar atunci plange rau.
Culmea de cand i-am bagat morcov a sarit de la 2 scaune pe zi la 4-5 - numai ca mai tari (unul ramane pastos, si restul tari cu ceva urme de morcov).
Mi-a zis pediatra ei sa ii introduc si mar, ca e destul de maricica, cateodata mesteca laptele si prezinta toate semnele ca vrea si altceva de papa, dar nu vrea Manu si pace (nici un soi, nici copt, nici nimic). Se stramba si face niste mutrite certandu-ma pe limba ei, ca am abandonat si am zis ca mai incerc abia peste 2-3 saptamani.

Nu am avut timp sa citesc tot, am citit mai mult in diagonala. Insa m-am uitat la poze :) Mai da' ce capsunei si capsunele frumosi si frumoase avem!

Roxicucu si Pepsi, Manu bea Nan HA1. Mie cel putin toti pediatrii la care am fost mi-au zis ca nu are rost sa ii schimb laptele - pe unul total hidrolizat sau de soia - dar asta era in cazul ei

Liviana, multa sanatate! Si Matei sa isi rezolve repede-repede problemele

pupici la capsunici si mamici!

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, fi-miu cred ca si-a dat seama ca e vedeta in casa - rade de fiecare data cand vede aparatul foto. Ia uitati cateva exemple: 1, 2, 3, 4, 5

A papat mai devreme un mar intreg (ras bineinteles) cu cereale. Nu-mi vine sa cred! Si nu l-am fortat, el casca gurita. Si eu sunt intr-o dispozitie foarte buna si lalaiam si eu dupa melodiile de la radio. M-am sursprins cantandu-i baiatului meu "Girl, you'll be a woman soon!" M-am tacanit...

Didi, un circuit de F1 vazut live e visul nostru. Ne place la amandoi, dar cam departe de a fi realizat acest vis.
Noi nu i-am facut asigurare lui Andrei, dar avem in plan acest lucru.

Alyna24, si de ce nu il pui mai des in fundulet daca ii place? A trecut un pic de 6 luni, nu?
Eu nu ma feresc sa il scot pe frig pe Andrei. Il imbrac mai gros si il scot afara. Vreau sa se obisnuiasca si cu temperaturi mai scazute. Si ieri am iesit cu el - ciorapi lungi, niste raiati mai grosi, un plovarel si o gecuta + un fes. Combinezonul il pastrez pt sub 0 grade.

Haideti, fetelor, nu va certati...

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am uitat sa intreb - am vazut ca si voi intrebati de Andrada - ati aflat ceva? Si pe mine ma ingrijoreaza ca de obicei ea era online pe ym, si de ceva timp e offline. I-am trimis si mesaj si nu a raspuns.
Poate a plecat in vacanta cu domnu' Antonio cel frumos :)

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Buna dimineata si de la mine!

Copilul meu a "revenit" la programul din Japonia: doua somnuri bune pe zi: unul dimneata (2h) si unul dupa-masa (3h)

Michigan,
admirat una bucata copil acrobat cu soseta-n gura

AlexAlice
superba bebica ta. Imi pare rau de probleme, acum doi ani m-am dat si eu pe cap cu transcrieri de certificate si schimbat buletine si pasapoarte...a fost ingrozitor! Pana la urma am facut treaba de aici, trimis si primit acte cu DHL catre Romania, apostilari, imputerniciri...sute de euro

Monytza
Foarte bine arati, bravo! Albastrica ta seamanacu Albastrelu' meu, e o scumpa!

Ali24,
nici aici nu se recomanda decalotarea.

Graviduta,
e misto combinezonul, dar al meu copil n-ar sta in el, ca nu suporta sa fie imobilizat. Eu il tin in geaca doar, din cauza asta Dar bebele cui ii cumperi tu e mic, asa ca precis o sa fie un cadou excelent! Ma intreb insa - asa mult s-au schimbat preturile in Romania? Eu aveam impresia ca pe 10 euro (hai sa zic 400 de mii) iei chestii misto la noi ...

Addinelu'
Hai mai, pai eu am admirat ipostaze si portrete de Maria superbissima, numai ca probabil n-am zis nimic! In general spun daca tocmai pun un post, dar mai vad poze si cand nu scriu. Recunosc ca nu deschid la prima pagina sa vad ce copii aniverseaza, ca sunt multi (mai dau copy la mesajele lui Motannel , care felicita mereu si le scrie frumos, cu culori), dar pe mamicile cu care interactionez incerc sa nu uit sa le felicit!. Uite pentru aniversarile Mariei pe care le-am ratat! Avem si noi jucarie ca a voastra, am pus poza AICI, dar are o parte taioasa, desi e facuta special de rontait, il gasesc tot zgariat pe Elias. Numai inelul ala de agatat e bun de rontait, ca e cel mai polisat...

Duda,
Multumesc pt raspuns. Pune si tu data nasterii la Anastasia cand ai timp, si daca se poate un link cu poze, ca sunt "inspirante" pentru mamicile "aspirante"

Moko
Multumim! Vazut pagina de Stefanut pe care il contrapupam. Unde apar rezultatele sondajelor, mereu m-am intrebat?

Chiqui
e adevarat ca e greu cu deplasarile, dar prefer asa, decat sa stau singura acasa. Pana la urma se obisnuieste si Elias, deja e din ce in ce mai putin influentat de schimbari.

Ella,
ce crezi tu ca am facut eu azi noapte decat sa ma uit la filmuletele lui Bobita??? E un dulce! Vorbeste si in swing, e grozav!!! asa ca m-am culcat tarziu si am fost asa obosita, ca am ratat sa-l insotesc pe sotulache in "orasul vecin", unde aveam de gand sa merg la masaj si terapie cu lumina. Mi-era prea somn de dimineata, acum imi pare rau... (Setul ala de pat era de la Mothercare, intr-adevar. Aici nu prea vin firmele mari, ca e piata mica si nu renteaza, asa ca sunt doar cateva chestii la preturi exorbitante. O plapuma, aparatoarea si un set de cearceafuri a fost mai bine de 100 de euro. Un combinezon de bebei la chicco e 80 de euro...Si nu-mi pare rau decat - cum zici tu - ac le poarta 2 luni si gata...)

Aici e asa frig si intuneric, iarna tine 8 luni!!! Asa ca nu pot tine copilul in casa atat timp, chiar daca e frig! Il imbrac bine si iesim. Sambata a nins toata ziua, cica merge frontul atmosferic spre sud - Mica, asa ca eu ti-am trimis fulguletii!

DidiAlex,
ah, ce as vrea eu sa merg la F1, ca tot am ratat, desi am fost "langa" exact cand era o data in Ungaria si o data in Japonia... Ma apuca groaza vand ma gandesc la cadouri, aici este famelie maaare, nu mai am idei in fiecare an...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ali24
Graviduta da inseamna gris.de ce? te miri si tu ca scrie ca se da de la 4 luni?ca si eu m am mirat cand am vazut

alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Nu neaparat, dar comandasem asta http://www. chic bebe.ro/products/260-cereale_fara_lapte/134-milupa_cereale_fara_lapte_orez.mbs, pt ca ma gandeam ca e faina de orez, nu fulguleti, ca de-aia am, si, cand colo, mi-au adus tot fulgi.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MICA din cate stiu io INFANRIX XEXA ste aproape 3 mil la DONA.Io de acolo l-al luat dar la help net cica ar fi mai ieftin(nu cine stie ce,cateva sute).Io mi le iau tin timp intotdeauna ca la prinul nu-l gaseam in nici o farmacie si asa m-am speriat ca nu il face cand trebuie,ca acum il cumpar mai devreme!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Ella,

iti imaginezi ca am plecat joi pe la 8-9 dimineata din Cta,am colindat toate magazinele mai mari din Buc si Paty al meu nu a plans nici macar 5 min.;atata doar ca la 4 ore trebuia sa coboram in parcare sa-i pregatesc lapticul pt ca aveam incalzitorul la noi,la Plaza ne-am luat ochelari de soare si am tot probat cu sotul la ochelari,ne-am luat amandoi si am stat cam 20 min timp in care Paty a stat cuminte la el in carut la intrarea in magazin(nici macar nu l-am bagat dupa noi in magazin)si se uita pe sus la beculete si s-a mai jucat agentul de paza al magazinului respectiv cu el

Dupa o zi intreaga de colindat magazine,ne-am urcat in masina si am plecat spre Sinaia,a adormit bustean si s-a trezit cand am ajuns la destinatie,uite Patrick cel plimbaret
Cu timpul asa va fi si Boby al tau

Haideti sa va arat si pe Patrick cu mami

Gabiu

da,am scapat,nu mai am un copil urlator,acum imi vine sa-l mananc la cat este de cuminte,il pun la el in cosulet si plecam amandoi in parc cu masina,nu zice nimic,sta si ma asculta(pt ca trebuie sa-i cant sau sa vorbesc cu el)

Vali,

asa este,Paty s-a nascut cu un dintisor,era asa ciudat cand deschidea gurita si se vedea dintisorul,ne saturasem sa ne intrebe toata lumea de ce are un dinte;pe la 3 luni insa,m-am trezit intr-o zi ca ma jucam cu el si nu mai era dintisorul,m-am speriat rau si l-am sunat pe sotul si apoi pediatra care m-a linistit,mi-a zis ca e mai bine ca a cazut......deci,l-a inghitit
Ce mare si frumos e Andrei al tau,cand ajungi in oras sa ne vedem si noi,unde stai in Mamaia sat?Vrem sa ne facem si noi o casa si ne gandeam sa luam un teren acolo,poate ne facem vecine,ce zici?
Bogalina
ce mai faci?

Alyna 24
eu cred ca e foarte bine sa-l duci pe Davidut al tau la munte,ii face bine aerul curat de munte,nepoluat,dr nostru ne-a zis sa-l scoatem afara indiferent de vreme,sa nu-l tinem in casa ca nu e bine, noi stand pe malul marii ai vazut la tv ce furtuni au fost si noi am iesit afara si Paty nu a racit niciodata pana acum,nu a fost niciodata bolnav

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Elteka, ce dulce e Dolofanel cum adormise pe jos cu degetelul in gura!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vali e o scumpete, e frumusel rau de tot si imi place ca e si pletos.

Pentru ca vorbeati de asigurari si celule stem mi-ati adus aminte de o suparare mai veche de-a mea... Ca noi nu am mai apucat sa facem recoltarea, eram de o zi in spital cand m-a sunat curierul ca a venit cu contractele asa ca mai dura inca 5 zile sa ajunga si pachetul in sine si eu nu mai puteam sta sa-l astept..Iar asigurarea cea mai buna eu am considerat ca tb sa fie o casa a lui, care sa fie inchiriata pana la cel putin 18 ani ai lui.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by ali24
Graviduta da inseamna gris.de ce? te miri si tu ca scrie ca se da de la 4 luni?ca si eu m am mirat cand am vazut

alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Nu neaparat, dar comandasem asta http://www. chic bebe.ro/products/260-cereale_fara_lapte/134-milupa_cereale_fara_lapte_orez.mbs, pt ca ma gandeam ca e faina de orez, nu fulguleti, ca de-aia am, si, cand colo, mi-au adus tot fulgi.

DidiAlex, daca e asa, atunci o sa-i sun sa mi-l schimbe, ca eu vroaim ceva mai fin decat fulfuletii, nu pot sa-mi fac stoc de fulgi de orez in casa.

Mica, eu nu stiu care dintre vaccinuri a fost Infarix Hexa, ala de 2 sau ala de 4 luni. Cert e ca pe ala de 2 luni am dat 250 de ron, iar pe cel de 4 luni am dat 270 ron. In ambele dati ni le-a adus pediatra.

Elteka, combinezonul se separa si in gecuta si sac de picioare, de-aia mi se pare k lumea.

La multi ani si pupici sarbatoritilor!!!

Diversificarea

Diversificarea

Mergi la inceput