***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Mary_lou, e un dulce Patrick! Si eu tot zic sa va sun sa ne intalnim, dar mereu se iveste altceva.
Eu stau de fapt in cartierul Depozit 10 (ce nume tampit pentru un cartier ), este pe partea cu marea. Mamaia Sat e pe partea canalului. Chiar mi-ar place sa mai am si eu vecini pe aici, ca sunt doar eu si muncitorii.

dicirstea

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy bine ai revenit. Ai pus poze noi cu Manu?

vali e super tare Andrei.

elteka multumim pentru fulguleti . Asteptam si o ninsoare adevarata .

doxinu merci de raspuns. Eu l-am luat la 2 luni de la city cu 270 si acum am vazut la helpnet cu 220.

LA MULTI ANI SONIUTZA

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

AlexAlice, drept sa iti spun am vazut Rosu in fatza okilor cand mi-ai scris de acel Geburtsanzeige. Nu stiu, pt ca momentan nu gasesc cuvintele potrivite pt ca-s la propriu.
Imi pare rau ca nu ne-am cuplat cu info la timp. io am povestit, nu stiu pe unde, daca stiam iti recapitulam inca o data. Fetele dupa aici nu sunt interesate de subiect dar io in nebunia mea de nervi acumulati atunci si acu tot povestesc: ca la noi, la nimenea!!!. Vb serios. Hai sa iti spun cum a fost cu anuntul asta. in sarcina cu mine a mai fost o colega de-a sotzului cu un bb purtator, si el 100% roman. S-a nascut fix la 14 zile dupa bb nostru. Si tatii, amandoi constiincios si-au facut temele, de groaza actelor din timp. Dar las ca nu au invataz unu de la altul. am luat lista actele dupa site-ul consulatului (la Bonn e consulat, nu ambasada, seamana fix cu primaria din Pitesti, numai ca-i pe malul Rinului) si ne-am inpotmolit la Geburtsanzeige asta. In spital pe toate turele le inebuneam DAr : Geburtsanzeige. Nimeni nu stia de el. Cu toate ca aia din Consulat spun ca din spital tre il iei. Pana o tanti din Rathaus i-a explicat sotzului ca acest anuntz nu se mai emite din 2004 si de asta nu stie nimeni de el dar, ii da extrasul de carte civila si sa il arate in locul acestui anuntz. Buuun! Ajunge sotzul la consulat, apoi am aflat ca putea sa vina si singur, si ii cere anuntzul ii explica Georgeascai, asa o cheama pe consul, ca nu mai e valabil si toata tra lal al al la care ii raspunde: Mda, stim, dar nu-i actualizat situ-ul?!!!. si trece. 2 saptamni mai tarziu, vine colegu, dar el se duce marti, dupa amiaza cand e full, ghinion, noi i-am spus sa mearga miercuri ca-i mai lejer de dimineatza si nimeni nervozat. Iar: unde-i Geburtsanzeige????. ii explica omu: Nein!nu avea nici extrasul ca ei sunt in alta primarie, alta localitate si merge colega care era in spital la portar ( era trecute 17, deci nici un salariat de la personal)ca nu avea ora pe certificatul german si nu mai stiu ce, trimtie fax la bonn. Iti spun sincer ca daca ma citeste Marin preda acu ar rade de mine. Stii tu cu gardianu care nu stia sa scrie numere mai mari de 100 si batea detinutii care aveau numar mai mare de 100 si pana la urma s-au prins saracii si ii dictau pe cifre. parca in Cel mai iubit dintre pamanteni era. Asa si la functionarii romani de la bonn.
Acum imi spui tu ca tot nu s-au lepadat de Geburtsanzeige.

Mda, daca ii faci titlu de calatorie roamnesc nu poti scoate fata din tara, mie mi-a scris un paragraf separat sotzul tot la consulat ca pot calatorii cu ei. Si madam de la pass nu intelegea de ce nu ii las ei ambele originale. A trebuit sa ii spun de 3 ori ca in paragraful 2 scrie: ca pot calatorii cu ei ...
Deci, mergi cu sotzul tau la un notar, in ro si declara ca poti calatori liber cu ea, in caz de nevoie ai dovada si nu te mai stresezi data viitoare. 18 luni e valabila o procura. Cand ai intrebari de genu asta insista ca o sa iti raspund, ca uneori se intampla sa fiu trecuta prin birocratia asta cam PA.

Ali24, puteam sa jur ca-i vorba de prospan. Am inceput sa ii cunosc. Daca bb nu tuseste rau nu il pune. E natural 100%. Nu inteleg de ce vrei sa il tratezi neaparat. Uneori si noi aveam probleme de schimbatu aerului, mai lasa.l putin.
ai inteles faza cu grisul?

Elteka, si anu trecut vroiam sa il cumpar, dar am renuntzat pe ca pe circuitul de langa noi nu mai avea loc. Acum il iau.
Numai ca m-a lovit subiectul Livianei cu aniversarea de la Viena si as vrea sa il duc in martie de ziua lui LO. dar fara copii. Iti da.i seama ca tre sa imi aduc pe cineva, eventual soacra si sa ii las. Pt asta sa le rezerv lor bilete, eventual ieftine (cel putin la cursele low cost is mai ieftine biletele la cupluri fara copii)si apoi sa mergem in urmatorul We.

Flore, tu zici de sambata, io tre sa zbor maine ca joi e ziua lor, adika a sotzului si a lu David ca-i Sf. Mihail si Gavrila.
Pt joi m-am gandit la un portofel. Daca as fi in ro, si as avea cu cine sa imi las copii as lua niste bilete la film. Anu trecut am fost intr-un turn de televiziune si am baut o cafea :). Altadata mi-am luat io o lenjerie smechera Tot cadou, nu

Monitza, frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Moaaaaaamaaaa, dar ce active sunteti! N-am intrat 2 zile si deja ati dat gata un capitol! Nici nu stiu daca o sa am timp sa citesc tot...

Elteka Multumesc si eu pt info legate de calatoria cu avionul. Si noi o sa mergem de Craciun in Italia, dar avem noroc ca e drumul de doar 2 ore si sper ca juniorul sa fie cuminte.
Pana la urma, am voie cu termosul in avion? Sau cu borcanele cu mancare?
Am fost si noi cu juniorul sa-i facem poze pt pasaport, dupa vreo 10 poze s-a plictisit juniorul si nu a mai cooperat, asa ca am ales o poza cat de cat, in care nu doar ca e cu gura deschisa, dar se uita si putin intr-o parte. Mergem maine sa-l trecem pe pasaport, sper sa fie ok poza si sa nu ne trimita sa-i facem alta.
Al meu a avut la nastere 3.700, iar la 5 luni 7.300.

ella Super dragut! Felicitari pt Bobita vorbaret!

mica Of, ce nasol cu filmul! Bine ca s-a rezolvat. Spune-mi si mie unde il gasesc, s-o votez pe Maya!
Eu am luat Infanrix Hexa la 2 luni de la centrofarm cu 240 roni, dar am auzit ca la helpnet ar fi mai ieftin.

Alyna Felicitari pt pupic!

Sonia! Si felicitari pt dintisor!

Andrada Sper ca sunteti bine!

Juniorul meu nu spune nici mama, nici tata, doar gangureste pe limba lui si mai scoate cate un buf din cand un cand, dar atat. Nici dintisorii nu se vad inca, desi e cu mainile in gurita si baleste tot.
Si ii place sa stea in fund; inca nu poate sa se ridice singur, dar cum ii dau mainile, se trage si se ridica.

Voi ii dati cu crema pe fata pe bebei cand ii scoateti afara?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica

kid, nici Andrei nu zice vreun cuvant. Tot asa, gangureste si scoate tot felul de vocalize. Lasa ca le vine si lor randul
Ce frumoase sunt pozele cu tine si cu Vladut! Peste ani si ani o sa te uiti cu mare drag si nostalgie la aceste poze. Parca ti-am mai zis (sau am zis alcuiva?!) ca Vladut are un pic fata de asiatic.
Eu nu il dau cu crema pe Andrei cand iesim afara. Uneori observ ca are obrajorii cam aspri si atunci il dau in somn cu putin crema de galbenele.

La multi ani, Sosonica! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de mamica ta!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Fetelor, voi tineti copiii cu caciulita pe cap in casa?
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Monytza,tu esti modesta, dar picioarele unei femei de 1,80 ramna "picioare" indiferent ca e gravida sau nu!

pepsica eu stiam ca NAN chiar e pt copii care iau bine in greutae, ca la cei slabuti se da altul sa ii mai "pufeasca"

ella, am admirat si eu pe dulceata de bobytza (si frumusetea de baie), ocazie cu care am dat cu capul de masa de calculator, cand am bagt firul de la casti, ca era cel de la combina!

motannel, nu o vrea deloc, si scopul e sa manance momentan. La 6 luni i-o dau fortat!

alyna felicitari de pupic, desi m-am chiorat sa vad ce scria cu galben! Noi cu mancarica nu avem probleme, nu am reuzat nuiciodata nimic (exceptand sucul de morcovel si de ceva timp cel de mar, dar asta nu e papa)

didi, eu vreau sa ii fac Liviei asigurare de studii..dar momentan, nu prea mai pot plati nimic in plus.

ali, nu stiu daca e rau cu intreruperea mancarii. Eu i dadeam liviei frecvent suc de mar, dar nu il mai vrea si sunt zile in care nu ii dau, adevarul e ca sucul de mar nu poate fi numit mancare...asa ca nu stiu...

paflo si mie mi se pare ca sofi seamana cu tine! (cred ca diseara pun mailul ac acu' n-am timp sa atasez, sper sa nu te stresez)

Vali, da noaptea, in somn, poc, poc in saltea. Am luat si unul in cap odata pt ca doarme cu mine in patul mare si eram cumva perpendiculara pe ea...

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI, SANATOSI SI FRUMOSI, SONIA ALATURI DE PARINTII TAI!!!

Alyna24, vreau si eu jaluzea ca a lui david(cea verde din camera lui); de unde e???imi poti da un nr de telefon?
Mica0307, eu am luat vaccinul; hexa 220 si penta 208; le am luat direct de la furnizor;pot sa ti dau nr baiatului de pe Pitesti si I ceri un nr din bucuresti; ti l aduc acasa in lada frigorifica.
Paflo,noi mancam nan dar mai avem o luna pana trecem la nan2…. O sa te rugam atunci sa ne spui si noua ce e de stiut.. frumoase cuvinte ai mai scris tu acolo… despre femeie

MA CHEAMA PITIKA!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cine vrea sa o voteze pe Maya o poate face www.procinema.ro/concurs/pune-te-pe-ras/pune-te-pe-ras/cele-mai-noi/1754.html" target="_blank">aici. Videoclipul se numeste "Maya rade". Multumim .

kid chiar nu m-am gandit sa ii dau cu crema afara, desi azi e prima zi cand o scot afara si e asa de frig. O sa intreb dr ca ar trebui, cred, o crema mai grasa.

ninutza eu nu ii pui caciulita nici ziua si nici noaptea in casa. Cei drept sunt si vreo 26-27 grade.

Gata, ma duc afara cu Maya.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

valice haios e andrei, chiar ca e vedeta, si ce zambaret e si mai ales ce par mare are!
si al meu are o predilectie pt telefon , cu care facem poze, dar are tendinta sa stea serios si sa priveasca atent nu sa rada
cele cateva zambete pe care le-am fuart in poze sunt rezultatul unei mari rabdari
ninutza il tineam , pana mi-a zis dr si am mai si citit ca nu e necesara caciulita atata timp cat nu e curent in casa, si banuiesc ca nu are cum sa fie, in rest e destul de cald24 grade , cam asa e la noi si stam destul de lejer imbracati si fara caciulita, iar mie imi place la nebunie sa-l pup pe cap pt ca nu are par, are efectiv un puf groaznic de dulce

Mergi la inceput