***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

MICAvotat una bucata fetita frumoasa care rade
si rusinica pt pirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali, sa stii ca si Livia rade cand ii fac poze! Si eu o scot zilnic afara imbracata mai gros, pt ca altfel nu ne intelegem, si stam cam o ora jumate!

Poohy, Manu, si Livia au cam aceleasi diemnsiuni!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ANDREI DE ROXICUCU
MIRUNA DE NINUTZA
ieri m a capiat bianca... nu m a lasat un minut
ninutza la noi in camera sunt 24-25 gradesi nu i pun caciula decat atunci cand o spal pe cap, dar cand se culca o dam jos.o tine deci o ora -doua dupa baie. holurile sunt f mari si inalte si e mai racoare si uneori un pic de curent si aici punem o caciulita subtire.

mica, am votat si eu papusa

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vali,
asa e, el isi mai suge degetul...cand ii e foame (dar e bine, ca nu plange ) sau cand se frustreaza (nu ajunge la o jucarie, nu primeste ce vrea) si atunci ma apuc sa caut in disperare, sa dau de sursa nemultumirii cupilului...Sigur ca nu reusesc intotdeauna.

Mihamora, Kid
Drum bun! nu e asa complicat, doar ca am scris eu foarte detaliat, atat de detaliat ca aproape nimic nu se mai poate intampla.
Sigur cu exceptii de genul: copilul face kk exact la decolare si incepe sa urle, ca nu-i place sa stea asa, dar tu nu poti sa te ridici sa mergi sa-l schimbi, pana nu se stinge semnalul (peste vreo 10 minute). si intrucat surzeste lumea, te decizi sa-l schimbi pe genunchi, sub privirile oripilate ale donisoarei vecine de scaun (dar era mai bien cu urletele??? ca nici macar nu poti sa-ti pui muzica pana ajungi la altitudinea la care eu oricum aveam voie sa ma ridic sa schimb cupilu'

Sau al doilea avion e anulat, asa ca esti dus la un hotel sa dormi peste noapte. Insa tu nu ai luat pampersi pentru doua zile in bagajul de mana, ci doar cat pentru zbor...iar hotelul asta e in pustiu, langa aeroport, sunt multi kilometri pana la un magazin...

Sau copilul face kk si se intampla ca tocmai atunci i se murdareste bluzita...iar tu n-ai luat alta de schimb, asa ca il tii gratios cu fata spre public cand treci printre scaune

Dar la un zbor scurt totul va fi minunat! Asteptam poze la intoarcere!

DidiAlex ,
tu in perioada asta de depresii esti tare haioasa. M-am zguduit de ras citind (desi am plans la vremea intocmirii actelor). Asa, in spirit romanesc, de-a rasu'plansu'...

Ninutza
Eu am intre 20 si 22 de grade in casa (ca la 23 deja vine ursul polar de sotulache si opreste centrala, cica e prea cald). Nu i-am pus caciula in casa si nici nu i-as pune. Ii pun doar la iesirea afaram si i-o scot in masina, in magazine, sub orice acoperis.

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna!
Fetelor cat piure mananca bebeii vostri?Eu il fac dintr-un cartof dulce , 1/2 dovlecel o feliuta de telina si si o feliuta de alta leguma(variez) si pe urma il subtiez cu apa plata dar nu foarte mult si mi se pare ca e mult desi el mananca tot.
Am ajuns si la 4 lingurite de mar fiert la aburi cu banana.In CURAND VOM MAI AVEA O MASA SOLIDA.
Ce alte legume ati mai introdus ?Ardeiul l-am incercat dar nu-i place?
LA MULTI ANI SONIA!
Maine facem si noi juma de an!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Carstea La multi ani de pe acum ptr Rares. Noroc cu tine ca mi-ai adus aminte de cartoful dulce pe care l-am cumparat de sambata dar azi la supa am uitat sa il pun , sper sa nu uit si maine.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Kid, spre marea mea rusine recunosc ca nu o dau pe Sos cu cremuta pe fata cand iesim, desi ar trebui...
Ninutza, noi nu stam cu caciula in casa.Eu incerc sa o imbrac cat mai lejer posibil.In general o imbrac cum sunt si eu imbracata.
Chiqui, astept pozele! (nu te mai stresa atata, daca pot te ajut si gata!)Multam de aprecieri! Adevarul e ca la inceput semana mult cu Puiu, dupa care a avut o perioada cand era leita figura mea din copilarie, acum parca iar incep sa se amestece trasaturile.
Vali, eu patesc altceva cu Sofia: se opreste din ce face cand vede camera si asteapta...blitul; uneori clipeste preventiv din ochisori!
Mica, votat una bucatica Maya razacioasa (nu stiu de ce nu am auzit sonorul).
Carstea, pare mult cat spui tu acolo (acuma depinde si de cartoful dulce, ca eu am vazut niste monstri prin Cora...). Sofia mananca in jur de 100 ml (maxim 120) piure, dupa care papa si cam 100 ml de lapte. Asta in zilele ei bune!Eu i-am dat si piure de morcov (plus un piculet de patrunjel si pastarnac) cu putina conopida sau brocoli, sau cu putina mazare. Foarte bine a mancat si dovleacul (acela ce se foloseste in placinta), amestecat cu mar copt.Azi a mancat morcovel cu putin brocoli, si apoi si-a baut si portia de laptic (si ma bucur ca a papat bine la amiaza, caci in rest mi-a facut mofturi la papa).Maine ma gandesc sa-i fac un amestec de dovlecel, morcov si o felie de telina (prima data - eu una nu mananc telina, dar ma gandesc sa vad ce zice Sosolina).Sa stii ca nici Sofiei nu-i prea place ardeiul (e gustul f puternic ptr ei). Incearca sa-i pui f putin si apoi sa cresti cantitatile.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Paflo, am re-studiat poza cu tine si sofi de aproape si aveti culoare identica la ochi!!!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Multumim pentru raspunsuri.
Am votat si noi pe MAYA.(ca doar avem acelasi nume de familei).
Pupici!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

elteka ce haios elias pe urs cu degetul in gura! si mai ales cea cu pumnii stransi ready to fight back!
vazut tot albumul azi, super dolofanel

Mergi la inceput