***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)
Raspunsuri - Pagina 20
ckristina spune:
am si eu doua intrebari, va rog
1. s a schimbat culoarea ochilor???cei care au fost albastri mai sunt???
2. cerceii de aur ai biancai s au inrosit .... oare de ce?(sunt sigur de aur,au certificat)
paflo m am uitat pe poze. ne a facut sofia la lungimea parului.bianca il are mai scurt
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
moberi spune:
Buna dimineata la amiaz’!
Eu sunt pe la birou vesnic stresata ca nu-mi ajunge timpul de nimic.Ma intrebai Pepsi cum ma descurc….greu, sunt tot timpul pe fuga, tot timpul in criza de timp si cel mai rau e ca parka incepe sa scada lapticul de la agitatie si sarit peste o masa.Iar m-a incercat gandul completarii…..Am calculat ca in 24 de ore il alaptez de 6 ori, ceea ce nu e rau, doar ca 2 mese sunt noaptea…ceea ce ma dispera in continuare.Eu tot sper sa fie un puseu de crestere ceva , ca altfel…
Mihamora, Vacanta placuta in Portugalia! Sa vii cu poze.
Androix, imi pare rau ca Filip e asa gelos. Din fericire macar problema asta nu o am, dar asta tine de avantajul/dezavantajul diferentei mari de varsta intre copii, intre ai mei sunt 8 ani asa ca cea mare deja gandeste un pic altfel, dar si trebuie sa am grija in permanenta sa se simta iubita sis a n-o apuce ideile!
Motannel, saracuta fata - cu indigestia...Mai incercati cu supica, desi imi inchipui ce curaj ai dupa toata patania.
Paflo, eu n-am curajul sa plec de frica ca nu ma va mai iubi cand ma intorc….si in grecia l-am carat dupa mine, desi sincer tare mi-ar prinde bine si o noapte departe de el ca sa dorm civilizat, ca n-am mai dormit de 6 luni!Noi am trecut pe Nan 2 fara probleme…e drept ca a primit doar doua masuri aseara, dar n-a reactionat nicicum.
Mica, ce faza nasoala cu filmuletul, dar ce sa faci daca Maya are lipici , caci e o dulce!!!
roxicucu, mersi mult de mesaj!
Monytza, tu esti o frumoasa, dar fiica ta!!!! Are cei mai albastri si frumosi ochi.Deosebita!
Didi, sa stii ca nici noi nu i-am facut asigurare copilului…copiilor de fapt, considerentele sunt mai multe de ordin financiar , dar si uman.Noi am facut niste calcule si asigurarile de studii de la noi nu sunt la fel de avantajoase ca asigurarile de pensii cu acumulare de capital…una peste alta platesti mult fara sa obtina copilul mare lucru.Plus din pataniile altor parinti cica nu e recomandabil ca la 18 sau 21 de anis a stie ca primesc sume de bani destul de maricele ca le vin tot felul de idei.Asta poate parea o prostie , dare u am exemplu fratelui meu care cu banii primiti de la parinti la 21 de ani nu face nici facultate, ca tot repeta, nu vrea nici casa ….vrea BMW….si nimic mai mult….Oricum asta e o discutie lunga apropos de beneficiarii banilor din asigurari , poate parea meschina…dar din pacate unii parinti au si astfel de probleme.
Mary_lou, ce mare s-a facut si Patrick si ce cuminte …sic and imi aduc aminte de disperarea voastra de la inceput.
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
Ninutza spune:
CKRISTINA, Mirunei nu i s-a schimbat inca culoarea ochilor...tot albastri sunt.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Monytza spune:
mica
Merci pt laude...asa m`am infuiat zici ca`s curcanitza
...ma bucur(ca oricare dintre noi dealtfel) cand mi se zice ca arat bine...eu sunt mai perfectionista...si n`as vrea sa par snoaba...cand zic ca vreau sa scap si de aripioare si celulita ca nu ma prea inteleg cu ele
Si tu imi pari a fi inalta mica...si ai cam aceeasi structura cu mine asa....da` kg?[:d]Eu am 74...
Flore Roman
Husele alea sunt facute la comanda....nu s cumparate...dar eu ti le`as da cu placere...ca de cand vreau sa scap de ele
...mie nu`mi plac husele ...mileurile...fetele de mese(decat cand se mananca)...asa ca`s inamicul declarat al huselor!
chiqui
Pai ai dreptate..nu zic nu...la 1.80 picioarele sunt implicit mai lungi...
ca esti tare simpatica
alyna
vorbe frumoase meritam toate...ca suntem mamici grijulii...care vor sa`si creasca puiutzii cat mai bine posibil
moberi
Oi fi eu frumusica,...dar fata mea face capatu`...nah..zic si eu ca cioara
...oricum..nu cu mine seamana...e ta`su toata...deci...am un sot atre aratos[:d] 
Maria Antonia de Mone&Ionutz[/b]
(31 mai 2007)
lavini spune:
Salutare, revin si io pe scurt dupa saptamana de absenta.M-am intors la serviciu, nu prea am avut timp nici sa citesc, am citit asa, mai pe sarite, printre picaturi, nu am avut timp sa admir capsuneii dar ma revansez.
Liviana, imi pare rau pt problmele tale, sper sa treaca cat mai repede.Am pus in sfarsit filmuletele promise, plus alte cateva cu bb certaret si zambaret!
Addinel, asa e, ne felicitam reciproc, da noi sa fim sanatoase si bb-ii la fel, asta conteaza!
Cu iesitul afara-eu l-am scos pe Andrei si pe racoare, si pe vant, il imbrac bine si gata.In casa sunt cam 22 de grade, mai mult decat suficient pt un bebelus, nu trebuie sa-l tin la 27-28 ca asta-vara.Si nici caciulita nu ii pun, ca doar nu-i gerul bobotezei in casa(parerea mea, copilul meu).
Va las ca mai e treaba de facut.Si recunosc ca imi e tare greu fara bebelul meu...abia astept sa se termine programul si sa ma duc aacsa.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Vali5 spune:
mica, am votat-o pe Maya. Concursul Duracell s-a terminat?
Ninutza, nici eu nu-i pun caciulita pe cap. La noi sunt 19-20 grade in casa, si nu i-am pus niciodata.
chiqui, cred ca Livia profita de pe acum si iti mai trage cate una in cap
. Am glumit... Cine stie ce o visa ea de da din picioruse.
Ce o fi in capul copiilor nostri cand vad aparatele foto de reactioneaza asa?
michigan 
ckristina, Andrei inca are ochii albastri. Dar mi-a zis cineva ca s-au schimbat ochii copilului pe la 8 luni, din albastru intr-un cacaniu.
Referitor la cea de-a doua intrebare nu stiu ce sa-ti spun.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
dicirstea spune:
Ochii lui Mati inca nu s-au hotarat la ce culoare sa ramana
seara sunt gri albastrui pe margine si in interior un kaki maroniu. ca sa nu zic cacaniu, cum bine a zis antevorbitoarea![]()
Mor de oftica, pt ca in familia mea toata lumea are ochii albastri, inclusiv bunicii, iar din fam. sotului numai el si soacra au ochii caprui..asa ca tot sper sa se razgandeasca.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
lbelciug spune:
Buna fetele,
mai am 5 pag de recuperat, dar raspund totusi la ce-am citit pana acum.
Didi, lui M i-a iest un chist in scrot si trebuie sa-l operez. Cat despre postul cu Viena... e vechi si intre timp am renuntat la idee pt ca deocamdata e imposibil.Am sarbatorit cei 6 ani de casnicie acasa cu parintii si socrii, un tort de casa si o sampanie din comert. Sotului as vrea sa-i fac cadou un ceas de mos craciun, dar sa vad daca reusesc... Copiii nostri tot la ING au cont.
chiquitita, multumesc! o sa iesim bine si din incercarile astea. doar nu o sa ne lasam sifonati, nu?
Ella, foarte frumos "haide"-ul lui Boby! Cat priveste iesitul in public, eu as zice sa nu renunti, dar nici sa-l duci la aglomerari gen botez din prima. Incepeti cu plimbari prin mall, eventual dimineata cand nu e aglomerat si apoi cu vizite la cunoscuti. Si Bogdanel initial se sperie de cate o figura noua (mai ales daca are ochelari) insa, incurajat de noi ii trece repede si se acomodeaza cu strainii (sta chioar in bratele lor).
Vali5, ce frumos ca m-ai visat! Problemele s-au rezolvat partial, mai exact cea cu operatia. Nu mai supureaza si cred ca se va vindeca. Dintele e in stand by dar va trebuie sa fac o interventie la el. Nu pot musca nimic asa ca trebuie sa rup mai intai si pe urma bag in gura sa mestec. Acum il am pe Matei bolnav acasa azi caci a facut diaree toata noaptea si inca face apa. M-am si speriat, eu fiind singura cu cei 2 pui in casa (sotul e in delegatie). Sunt zombi de nesomn. Acum dorm amandoi dar eu nu am somn caciam baut cafea...
Monytza si MaryLou, frumosi tare puiutzii vostri!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Carmen_So spune:
Mama-mama, da' cat ati mai scris! pai acuma am bagat doua cafele mari ca sa-mi ajunga la citit, daca nu dorm la noapte, voi sunteti de vina.
Scriem si noi repede, ca am inceput serviciul si nu mai avem prea mult timp.
Carstea, noi avem o domnisoara ne-promisa inca si ne intereseaza un baiat cretzuliu si pufos (fireste, daca si pe tine te intereseaza o donsoara subtirica da' voioasa).
Dicirstea, noi am luat sanasol la donsoara nr 1, dar nu am remarcat cine stie ce efect. Da' parca-parca as mai incerca o data, si la nr 1 si la nr 2, cand te aud cum mananca de bine. Nu ca n-ar manca si ale mele, da' parca tot as vrea sa le vad mai grase. Stiu, peste douazeci de ani, cand o sa scriem tot aici (la odiseea "capsunele-n scutecele se intoarce") o sa-ti spun ca as vrea sa le vad mai slabe, dar de, mama nebuna.
Graviduta, eu m-am dat o data, mai demult, cu ulei de masline nefiert amestecat de mine, in mod inteligent, cu vitamina A si vitamina E. Pe vremea aia credeam ca daca fac asa, o sa-mi creasca o piele minunata, de reclama
. Mi-au crescut in schimb niste bube de toata frumusetea
, insa nu mi-am dat seama daca de la uleiul nefiert sau de la dozarea inteligenta de vitamine. Cred totusi ca de la vitamine...
Mica, tu esti draguta ca n-ai facut scandal cu filmuletul. Eu sigur ii amenintam cu legea dreptului de autor si cu legea protectiei datelor si le mai ceream si despagubiri. O s-o votez si eu pe Maya.
Androix, cand povestesti de Filip si Georgia, parca le vad pe ale mele. Le-am gasit intr-o zi gramada in patut, nr 1 aproape calare pe nr 2: nr 1 urla ca nu se mai putea da jos din pat, iar nr 2 radea (cred ca-si zicea: na, asa-ti trebuie, daca te-ai urcat pe mine). In alta zi am prins-o cand ii plimba prin gura un martian (o vitamina d-aia). M-a linistit ca nu i l-a lasat in gura, doar i l-a plimbat asa, putin... I-am explicat ca poate sa moara surioara daca mai face asa, iar de atunci nu mai face, " ca sa nu mureasca surioara".
Cum ti-au lichidat firma, din oficiu? din cat stiu eu, numai daca nu mareai capitalul social ti-o puteau lichida din oficiu. Si oricum, trebuia sa-ti trimita macar o notificare, ceva, inainte de a o lichida, ca sa nu mai vorbesc ca daca ei zic ca aveai datorii, trebuia sa incerce sa si le recupereze de la tine. In mod normal, toate impozitele si taxele pe care le-ai platit se regasesc in fisa pe platitor pe care o ai acolo, deci ei ar fi trebuit sa aiba datele corecte, insa nu ma mir ca nu le-au avut. Daca vrei sa te ajut sa caut prin monitoare, sau pe site-ul registrului comertului, mai da-mi ceva date.
Didi, eu i-am facut asigurare lu' nr.1 si dupa ce-mi revin un pic cu banii o sa fac si lu' nr. 2. Am ales una cu bursa de studii.
Alex alice, frumoasa foc negruta ta. Mie imi plac mult copiii cu pielea mai inchisa, nr. 1 a iesit asa, nr. 2 e alba-branza ca mine, fir-ar sa fie.
Ella, tare dragut e Boby (presupun ca e deja promis, nu?)
Ninutza, noi nu punem caciula in casa (decat dupa baie, daca cumva e tati prin preajma
). Dar si atunci, o punem pana pleaca el din camera. Caci tati e putin mai stresat de fel, la nr 1 a avut diverse nelinisti existentiale: fata are o dunga pe pupila (avea o geana). Fata are un picior mai lung si unul mai scurt (n-avea). Fata are sindromul Down (n-are). La nr. 2 nu mai are asa de multe: fata nu aude (ba da).
Pepsi, tu de ce nu te-ai facut doctoreasa? ca la cate stii... Ai observat ca lumea pe aici pe tine te intreaba, in chestii despre alaptat, alergii, mancare? Noroc cu tine si cu Paflo, ca ne mai spuneti una-alta.
Pe mine va rog sa ma scuzati ca nu mai apuc sa va felicitez de zilele voastre. Abia apuc sa mai vad o poza, doua - si atunci, ma intereseaza mai mult baietii, la fete nu intru sa nu fiu invidioasa
glumesc, desigur. Noi n-am mai pus, poze, am pus cateva, demult, cand stateam acasa cu nr 1 si stiam cum se face. Acuma n-am mai apucat si nici nu mai stiu asemenea chestii complicate.
Pupam toate capsunelele, capsuneii si mamele lor. Celor care se simt neglijate sau suparate, le recomand terapia cu ciocolata. Garantata.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
Carmen_So spune:
Am uitat sa va spun ceva. Vaccinuri mai ieftine se gasesc la farmacia de pe strada Soimus (undeva prin spatele pietei Progresul). E un fel de depozit de medicamente, iar preturile sunt aproape la jumatate fata de farmacii.
M-am gandit sa va spun si voua, ca pentru medicamente de zi cu zi nu merita sa bati drumul, dar daca iei un vaccin cu un milion mai ieftin, eu zic ca merita. O sa iau de la ei infanrix-ipv-hib pe care tre' sa-l facem si va spun cat m-a costat. O sa iau si prevenarul tot de la ei (asta e 350 lei la dona), sper sa fie mai ieftin, desi e nou.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara