***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)
Raspunsuri - Pagina 21
Vali5 spune:
Gata si mancarea 
Liviana, de cand ne cunoastem te-am visat de 3 ori. E ceva cu tine de te tot visez.
Pe tine de 3 ori, pe poohy o data si pe Pepsi tot o data.
Multa sanatate lui Matei si tie putere sa rezisti oboselii.
Carmen_So, asa panicos e taticul de fetite? Dar cand or veni baietii pe la usa sa le ia la "un suc", ce o sa faca? Isi ia o pusca? ![]()
La mine merge terapia cu bere cand sunt suparata
![]()
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
moberi spune:
Florentina mie mi se pare mic Matei comparativ cu alti capsunei /capsunici de pe aici...cand aud de aproape 8 kg la multi dintre ei ma apuca bazdacii mai ales ca la inceput era si el un grasunel...
Ella, Bobyta e o vedeta ce mai....Tot am vrut sa iti spun ca ai mei inteligenti de la HR, sustin una si buna ca reducerea de program se da doar daca alaptezi...si nu datorita faptului ca renunti la concediul de ingrijire copil de pana la 2 ani....prin urmare trebuie sa aduci adeverinte ca vezi doamne alaptezi si numai pana la 1 an de zile.Tu ce parere ai, eu zic ca nu e asa avand in vedere prevederile din CCM la nivel national.
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
Vali5 spune:
moberi, da' ce greutate are Matei?
Andrei avea la varsta lui Matei (5 luni, nu?) 7.500 kg
Botez
Prima excursie
dicirstea spune:
Pai Carmen ia-le mai devreme
, ca noi ne grabim, facem vaccinul pe 21.
Androix, firma pe care ai avut-o a avut sediul la adresa ta de acum? Ar fi tb sa primesti instiintare acasa, daca o inchideau in baza legii aia cu majorarea capitalului. Daca nu au facut-o era tocmai ca erau ceva pb. ASa am patit si eu. Ai avut pb cu declararea tva-ului? Adica tb depuse declaratii chiar daca nu ai avut activitate. Si poti verifica statutul firmei pe site-ul min finante sau la camera de comert si ind. La amandoua, una are cautare dupa nume si cui, una dupa j. Nu plati nimic pana nu vb cu un contabil bun.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
lavini spune:
Moberi, io tocmai m-am intors la munca si nenea ala de HR m-a urmarit de-a dreptul si mi-a specificat sa imi iau program de 6 ore ca e dreptul meu(ca io am zis ca momentan nu vreau si o sa depun cererea un picut mai incolo).Si el a fost dezamagit...nici vorba de adeverinte sau alte prostii..
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
moberi spune:
Vali are ~ 7 kg, nu am cantar electronic de aceea nu sunt sigura asupra greutatii.
Azi bat recordurile la scris!![]()
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
lbelciug spune:
Am revenit dupa ce-am recuperat si ult pagini.
Poohy, bine ai revenit pe forum si multumesc pt urari! Mai dar ce mancacioasa e Manuela ta! Eu ma chinui o gramada sa-i dau lui Bogdanel 30 ml de pireu de legume... ce-i drept am inceput diversiifcarea de numai 2 sapt. Mai pune poze noi cu fata!
Vali5, ce scumpic rade ANdrei! Asa era si Matei al meu, radea parca la comanda cand vedea aparatul foto. Bogdanel insa devine serios cand il vede, desi in rest ne zambacim o gramada!
Elteka, vroiam sa-ti spun ca te citesc cu placere mereu, desi nu-ti raspund prea des. Ce de patzanii se pot intampla cu bebelul in calatoriile cu avionul!
Fetele, la 6 luni se face acelasi vaccin ca la 2 luni? (in cazul nostru cred ca ar trebui sa fie Infanrix hexa).
Didi, succes cu organizarea surprizei pt sot! Te invidiez! Eu nici la teatru nu ma pot duce caci 4 ore ar fi prea mult sa lipsesc de langa bogdanel!
Mica, am votat-o pe Maya!
Moberi, cum reusesti sa mai si alaptezi daca mergi la servici? Esti aproape de casa si poti da o fuga la pui?
Lavini, merci, ma uit acum la filme!
Vali5, cine stie ce-o fi si cu visele astea... Cred insa ca ne vom lamuri in timp de ce se intampla asa.
Gata, va pup, ma duc aci s-a trezit seniorul si as vrea sa ies un pic afara pana nu se face noapte.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
dicirstea spune:
Moberi, pai suntem cam la fel si la greutate, nu numai la zi de nastere si nume ![]()
~7.100 kg, ca am cantar care arata numai sutele de gr.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Vali5 spune:
moberi, eu zic sa nu te alarmezi. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Doctorul ce a zis?
Sa stii ca si Andrei, desi are acum la 6 luni 7.900 kg nu arata grasun, i se cam vad coastele.
Botez
Prima excursie
mica0307 spune:
ckristina multumesc, dar daca e tot 220 de ce sa mai ma complic? Cu atat il iau si eu de la farmacie. Si a propos, in week-end o sa vin acasa, la Pitesti
. Maya tot ochi albastrii are, ca la inceput si sper sa nu se schimbe. Nu stiu ce sa zic de cercei.
michigan, paflo multumim
.
ninutza multumim. Si mihamora are nu numai acelasi nume de familie, ci si acelasi prenume. Deci...de cheama la fel ![]()
.
moberi
.
monyza eu am 1.75 da greutate nu prea mai stiu cat. Ultima data (acum vreo 3 luni) aveam 68. Da vad ca acum am reusit performanta sa incap in niste blugi foarte mici, care la botez la Maya nici nu putea sa ii ridic pana sus. CHiar am slabit in ultimele saptamani.
vali multumim. Nu mai stiu de concursul duracel. De fapt nu o mai gasesc pe Maya si nici nu am rabdare sa caut pe atatea pagini. 
liviana of, imi pare tare rau ca s-au strans toate acum la tine. Cand trebuie sa il operezi pe Matei? Multumim pentru vot
. Am fost joi in piata sa iau morcovi da nu am mai gasit asa buni ca cei pe care i-am luat cu tine
.
carmen_so cei de la pro cinema nu cred ca au nici o vina. Iar indivisul se pare ca e un pustan de 15 ani si atunci ce pot sa mai fac? A fost scos filmuletul din concurs de pe numele lui si gata. Sa ne spui cat dai pe vaccin acolo.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze