***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)
Raspunsuri - Pagina 22
Vali5 spune:
Liviana, da, vaccinul de 6 luni e acelasi cu cel de 2 luni.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
mica0307 spune:
vali ce mancare ai facut? Ma duc si eu acum sa fac o salata de vinete.
Cam frigut afara. A fost si noi putin.
Se pare ca am reusit sa pierd gecutz Mayei de toamna. Pur si simplu nu stiu unde e si nici nu imi mai aduc aminte cand a imbracat-o ultima oara. Cred ca cel mai sigur am fost undeva, la cumparaturi cu ea si am pus-o jos, in cosul caruciorului si ori a luat-o cineva de acolo ori a cazut
.
Stie cineva de unde pot cumpara din Bucuresti produse wella gama SP (gama profesionala). M-a rugat sora mea sa ii iau si nu stiu pe unde sa gasesc. Pana acum le luam din baneasa, dar acum, cu bb e cam departe.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
dicirstea spune:
mica vezi la salon Vogue, in Lahovari, acolo aveau, dar nu am mai trecut dinainte sa nasc si nu mai stiu. Si ar tb sa mai gasesti si la alte saloane,
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Vali5 spune:
mica, am facut supa de pui si pilaf cu ficaciori prajiti. Si acum abia astept sa vina sotul sa mancam, ca mi-e o foameee.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
piticasigogosica spune:
Buna capsunici
De o saptamana am ramas fara PC...de fapt fara soft,am luat un virus de pe internet
nici acum nu e ok!
Asa ca am ramas in urma....
Despre noi:
-Cosmin manaca f bine supa pasata,deja i-am pus toate legumele,e un papacios.Suculetul doar de mere...mandarine nu a vrut;
-a zis PA-PA....cu adresa la mancare
cum simte ca gatesc cum saliveaza si zice papa,nu putem nici sa mancam langa el;
-zice mama f des,de fapt nu pot sa dispar de langa el
si cel mai scump e ca se trezeste noaprea si zice mama ;
-a inceput sa tuseasca sa atraga atentia,asa facea si Iris ![]()
-aaaaa si ma musca de tzatzi de mor 

Cam asa "golanasul" meu![]()
Iris inca cu geloziile 
Va pupam
si sper sa recuperez din urma ce pot!
La multe lunisoare sarbatoritilor!!!!!!!
mica0307 spune:
dicirstea multumesc pentru raspuns. Poate reusesc sa ajunga pana in Lahovari. Stiu ca le pot gasi si in alte saloane, da mi-e cam greu sa le identific, ca nu toate au. Nici chiar cele are au wella nu au toate si gama SP.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Pepsi spune:
La multe lunisoare Sonia noastra draga, sa fii sanatoasa!si .....s-o musti pe mami cu dintisorul!![]()
vali, am ris la visul tau! deci liviana stai linistita ca problemele se vor rezolva!
didi, era puseul de 6 luni!al meu imi roade sfircurile!
dintii. am vrut io sa stau departe de forum, da poci?aici intru si la fetele mele dragi stii tu!
alyna24, eu ies cu bebei pina la -10C mai mult nu![]()
monytza, asa ma gindeam si eu ca 8 luni nu e prea devreme sa=l lasi in picioare daca copilu vrea! micuta ta va umbla repede din cite vad eu!si chiar ca arati tare bine, deci sexul e secretul![]()
dicirstea, nu arunca sana-solul inainte sa intrebi pe medicul tau. asa este cu mincatul, eu, dupa ce mi-am terminat studiile in alimentatie.....mincam tare prost si o stresam rau pe biata mama, cu toate e-urile si cancerigenele, si cum spui tu, nici aerul nu mai e safe.......dar sa incercam sa mincam cit mai putine porcarii, si mai ales la pitici sa le dam un start bun, eu, lui dominic ii luam produse certificate biologic ca erau legume ca fructe, ca borcanele. de gutui nu stiu nimic, ptr ca aici nu sint
n-am mai vazut gutui de mai bine de 4 ani.....dar imi aduc aminte cit de mult imi placea dulceata de gutuie. la ce esti alergica, daca nu sint prea indiscreta?mai ceva efect o fi avind licoarea, zaharul face pofta de mincare
da de ce vrei sa manince asa mult, e el slabut?lui al meu i-am dat vitamine cind era mai maricel si nu minca mai mult!sa nu te superi da la inceput nici eu nu am inteles ce vroiai sa zici cu datele alea, apoi m-am uitat in semnatura ta si am inteles!n=o fi citit bine mica!
lui dominic tin minte ca-i placeau mai mult ambalajele decit jucariile!
alex, imi zice canot find server cind vreau sa vad pozele. daca ai pisic nu inseamna ca ai facut toxoplasmoza, ai fi remarcat.....si aici iti zice daca esti gravida sa nu atingi fecalele de pisica(alea sint periculoase ptr ca au spori de toxoplasmoza) sa schimbe altcineva litiera, in rest nu sint probleme.la copii mici parul de pisica e periculos.
florentina, acuma am inteles!
da sa stii ca nu are deloc legatura cu marimea sinilor productia de lapte, am o prietena cu sini ff mici, si a alaptat pina la 1 an si 8 luni
fug sa-i dau sa pape lui dominic apoi in parc, revin deseara
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Carmen_So spune:
Fetele, maine ia tati vaccinul infanrix si o sa va pot spune. Prevenarul il facem mai tarziu, pe la 7 luni, asa ne-a zis pediatra. Am ratat sa-l facem la 2 luni (noroc cu voi ca de aici am aflat despre el, Kay parca a scris), asa ca o sa-l facem la 7 luni si la 9 luni.
Vali, da, asa e tati. Pusca, ca pusca, da cred ca o sa-i intervieveze pe bietii baieti inainte sa vina la usa, mama-mama. Io o sa le spun dinainte ca trebuie sa trimita CV-ul pe mail inainte sa apara la usa.
"Aprob pozitiv" terapia cu bere, si ce mai merge cu pilaful de orez...ne-a facut si noua bona ieri, ca altfel eram gramada peste tine acu.
Moberi, nu e numai in CCm chestia cu programul de 6 ore, parca era si in OG 196. Ma uit maine la birou in programul de legi si-ti spun exact. Oricum, n-ai nevoie de nici o adeverinta, nimic, fiindca nu e o favoare, e un drept al tau. Ti-l da statul ca pe o compensatie ca revii la birou, asa ca e suficienta o notificare. Angajatorul trebuie doar sa ia la cunostinta, nicidecum sa aprobe.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
Carmen_So spune:
Iar am uitat ceva
: mica, eu am gasit produse wella la un salon din tineretului, chiar la metrou la tineretului, langa megaimage.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
Paflo spune:
Chiqui, adresa mea este
c_florina@yahoo.com
Astept pozele!
Pitica, cand te-am citit pe tine am avut o mica revelatie! Si Sofia a vut operioada cand aveam senzatia ca tuseste ca sa atraga atentia, dar mi-am zis ca-s eu dusa cu sorcova si ca e prea mica de chestii din astea. Se pare ca nu!
Am uitat sa va spun ca noi suntem pasionati de baloanele cu sapun. E atat de uimita cand le vede...merita sa incercati!
Florina si Sofia (09.05.2007)