***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)
Raspunsuri - Pagina 16
mica0307 spune:
monytza si eu ti-am admirat pozele aseara dar...am uitat sa spun
. Ce ai slabit, arati tare bine
.
dicirstea spune datele corecte si le modific eu.
Cine a cumparat Infanrix hexa cat ati dat pe el si de unde?
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Paflo spune:
Imi vine sa bat pe cineva!Tocmai mi-a dat explorerul eroare si am pierdut tot ce am scris!
Sa reiau deci!
Alexalice, e mortala ciocolatica ta!Abia astept sa-si puna cumnatica mea 'amenintarea' in fapt si sa ne faca niste verisori de ciocolata sa aiba Soso cu cine sa se joace (si ea e casatorita cu o persoana de culoare).
Mary_lou, si eu am mancat vineri la Snow, dar cu siguranta ca nu ne-am intalnit ca nu as fi ratat eu un bebelonc, mai ales ca-mi ardea buza dupa Sosolina mea.
Pepsi, multumim de aprecieri!
Fetelor, a ami trecut cineva pe Nan2? Noi de ieri facem o trecere progresiva de pe Nan1 pe Nan 2 si fie din cauza ca nu-i place gustul, fie inca nu si-a revenit dupa programul haotic de mancare pe care i l-a aplicat socrela cat am fost plecata (cum maraia putin cupilu' cum hat! cu un bibi in gura, din care manca cate putin in mod evident!), cert e ca mananca tare aiurea: cate 60-90 ml la o masa (si nu ma refer la mesele diversificate). Poate ca-s si dintisorii de vina ca si asta-noapte m-a inebunit de cate ori s-a trezit plangand, ca pana la urma a aterizat la noi in pat, dar si asa s-a foit si a plans...Acum pare vesela sui cu chef de joaca...Mai vad eu!
Ella, imi pare rau ca va luptati cu frica Bobitzului de oameni, dar cum spune si Pepsi, trebuie sa incercati sa-l obisnuiti treptat cu lumea.
Ckristina, din pacate sunt destul de mult laboratoare neserioase pela noi. Incearca sa gasesti unul despre carea i referinte bune si lucreaza numai acolo.
Mottanel, facem clubul
!Sofi apreciaza in continuare mai mult eticheta si snururile mingii, decat mingea in sine.
Voi va luadati care mai de care cu ma-ma, ta-ta si alte silabe. Soso, dupa ce ne-a zapacit cateva zile cu silabe, acum nu mai vrea decat sa sasaie si chiuie cand ii place ceva sau sa faca brrr cand nu-i convine.
Didi, Vali5, eu m-am 'scos' cu cadoul ptr sot. L-am vazut pierdut (ar fi fost in stare sa stea cateva ore in Cora sa o citeasca) in fata unei enciclopedii cu istoria automobilismului, asa ca...
Alyna, cred ca te-a topit de tot Davidutu tau cand te-a pupalit.
Didialex, eu ma gandesc serios la o asigurare ptr studii (si noi nu am recoltat celule stem
). Probabil ca o sa o incepem de la anu', cand ne mai reglam si noi cu situatia financiara (sau cel putin speram).
Nu stiu cum e in Bucuresti, dar eu am scos-o si ieri o ora pe Sofia afara. I-a inghetat putintel nasucul, dar i-a placut afara. Alyna, si noi avem aceeasi problema cu statul in fundel (si in carucior sta cat sta pe spate si apoi incepe maraiala, o mai ridic la 45 de grade, iar o las jos si chiar inainte de a veni acasa o las cateva minte in fundel de tot - e atat de incantata!!!). E drept ca e din c 4ein ce mai sigura pe ea si acasa cand o putin fundel in perna de alaptat, dar evit sa o las mult.
Mica, asteptam unda verde la votat!
Se pare ca avem oproblema mare cu papa. Nici banana nu a prea vrut sa manance la 10, si e favorita ei. Banuiesc ca totusi sunt dintisorii.
La multe lunisoare si la multi ani, sarbatoritilor zilei!
Gata! Crosetez la mesajul asta de azi dimineata. Fug sa pap si eu ceva!
Florina si Sofia (09.05.2007)
AlexAlice spune:
Buna dimineata!
Multumim si un pupic
pentru fetele care mi-au vazut negruta! si pentru celelalte 
Pepsi, mergi pe site-ul din semnatura, dai click pe photos si acolo sunt mai multe albume, dai click pe poza din dreptul albumului si apoi apar fotografiile in slide show. Ar trebui sa mearga.... poate a fost vreo problema cu site-ul.
Nu am lasat-o pe Alice sa il atinga decat o data - de 2 ori pe pisic, in rest se privesc de la distanta. Eu am stat in preajma motanului si cand eram insarcinata, dar nu am facut toxoplasmoza. Mi-a spus ginecologul din Germania ca daca am avut pisica in casa inseamna ca am anticorpi (si de aceea nu am facut toxoplasmoza). Un ginecolog din Romania (reputat profesor) mi-a spus tocmai pe dos, ca e periculos gravida fiind sa stau in preajma pisicii. Ma rog.
Didialex, merci de raspuns. Of... Inainte sa vin in Romania am sunat la ambasada din Bonn, si mi-au zis ca nu pot sa imi dea decat titlu de calatorie si sa ii fac certificat de nastere in tara. Cand am ajuns acolo mi s-a spus sa ii fac certificatul la ei ca e mult mai rapid decat in tara. Insa eu nu aveam toate documentele (si anume Geburtsanzeige) si nu am putut sa ii fac. Am depus aici actele (am avut si apostila) si astept 3 luni sa iasa certificatul romanesc. Mie mi-a lasat sotul procura sa fac cerere pt pasaport, eu o sa ii fac la randul meu procura tatalui meu, sper sa mearga. Acum iesim din tara cu fetita cu titlu de calatorie de la Ambasada Nigeriei (sotul e nigerian). Doar ca trebuie sa vina sotul sa ne ia (el e in Germania acum), pt ca eu nu pot calatori singura cu fata, ea avand titlul de calatorie nigerian... complicat al naibii
Ar fi fost mult mai usor sa am certificatul facut in Germania, dar daca nu mi-a zis desteapta aia la telefon ca se poate!!! Sper sa rezolvam pana la urma. Of, ce incurcatura!
Va pup si ma apuc sa mai citesc din urma!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
Florentina Roman spune:
Buna dimineata!
Ieri am reusit sa citesc tot si sa si raspund(in notepad), dar am lasat deschis si m-am dus la baie, iar intre timp desteptu' de fi-miu mai mare a schimbat userul si s-a resetat PC-ul... asa ca incerc acum sa-mi amintesc ce si cui voiam sa-i raspund...
Pepsi, am intrebat de lasatul laptelui ptr ca eu alaptez doar cu un san, care in viata reala e destul de mic si nu face fata cererii si ma oftic tare ca dupa ce am indopat copilul cu formula se trezeste si el sa mai faca ceva lapte..
Elteka, al meu si-a dublat greutatea de la nastere, dar avea 3 600g, am inteles ca bbeii peste 4000g se dubleaza mai greu
Androix, pe mine frate-meu a vrut sa ma omoare, l-a gasit bunica-mea cantand doamne miluieste langa cosuletzul rasturnat peste mine...Si era cu 9 ani mai mare....
Alynta, nici noi n-avem dinti la 5 luni si jumatate
Moberi, cum adica nu prea creste Matei? Pai si al meu tot cam atat are la 5 luni si jumatate, dar nu-mi fac griji.Apropo, Tot Matei il cheama!
Ali24, cred ca singura problema e ca va trebui sa o luati de la capat cu papica, s-ar putea ca bb sa nu mai vrea sa pape diversificat si sa incepi treptat cu alimentele
Monytza, ce ochi albastri are Antonia! Intr-una din poze am vazut niste huse de fotolii care mi-au placut. De unde le-ai luat?
Graviduta mie imi place combinezonul
DidiAlex, buna intrebarea ta, dar eu am una si mai uegenta, ca e ziua lui sambata ce vine si nu stiu ce sa-i mai iau...am fost la cumparaturi, dar mi-am luat eu blugi si raiati si ptr el am amanat ptr saptamana asta...
Pana acum n-am facut la nici unul asigurare, dar ne gandim...
Ella, chiar zice haide...
Noi nu am renuntat la suzeta, chiar mi se pare f utila, bine, nici Cip nu e f dependent de ea...Tudor a scuipat-o singur pe la 8 luni, sper sa scapam si acum usor...
Acum fug la gradi sa-l iau pe Tudor.
Poze
AlexAlice spune:
La multe lunisoare si multi ani cu sanatate Soniutei dragi!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
dicirstea spune:
Cat am crosetat si eu la mesaj ati scris 2 pagini!
Pepsi, da' un efect pozitiv poate sa aiba si licoarea asta??Nu ma mai pot opri din minuneala, este a 2 a zi cand Mati manaca de nu se mai opreste. La masa de aseara cu cereale, a papat 240, daca mai erau mai intrau, azi dimineata i-am dat iar 25ml sana-sol+calciu+5ml ceai + 100 ml lapte, un somn scurt si...220 ml piure de fructe + 100 ml lapte

asta e alt record, ca daca mai era in bibe, mai tragea..si a mai tras un pui de somn..sau o fi un puseu de crestere de 5 luni jumate??
Mica tu razi de mine cu datele corecte???!!!Tocmai cand vroiam sa scriu in mesajul precedent ca am un filing ca oricat s-ar spune ca nu, dar tot s-au format niste
si ca unele pers sunt tratate cu "ignore"...Incepusem sa scriu si apoi am sters, ca nu vroiam sa sune ca parca eram un copil mic si cerseam atentie (desi.....)........ca doar daca te uitai la semnatura mea si vedeai datele corecte

Adica 21.05..
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Paflo spune:
Cititi ce am primit prin email intr-un mesaj din acela 'citeste si da mai departe'. Desi detest genul acela de emailuri, chestia asta e chiar faina:
Bucura-te de viata, femeie frumoasa!
Daca mi-as putea trai din nou viata,
M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi...
As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir, in loc sa o las sa se
topeasca in camara...
As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult...
As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua
trebuie curatata.
As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji
din cauza prafului cand cineva vroia sa aprinda focul in semineu.
Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui.
N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi
frumoasa de vara, doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat.
As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba.
As fi plans si ras mai putin privind televizorul si mai mult privind viata.
Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata, as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai...
Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte...
Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult,
n-ar trebui sa va intereseze cine ce face...
In schimb, sa pretuim prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc
Sa ne gandim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat...
Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea, trupul,
sufletul, emotiile."
Cum ne privim pe noi insine la diferite varste?
"Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina ..
Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot merge la scoala aratind in halul asta!!)
Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede"prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea
inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu
are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai
pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.
La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese
si se bucura de viata.
La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.
Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet!
Trimiteti acest mesaj la 5 femei fenomenale astazi, la sarbatorirea lunii
femeilor frumoase. Daca il trimiteti, se va intimpla ceva bun: aprecierea
fata de sine a unei alte femei va inflori ! "Chiar daca esti pe drumul bun,
vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
Florina si Sofia (09.05.2007)
mica0307 spune:
Draga mea dicirstea cred ca tu razi de mine cu acest mesaj. Incerc sa te ajut si tot eu "mi-o iau"??? Crede-ma ca nu am timpul necesar sa urmaresc semnaturile colegelor din scutecele si nici listuta sa vad care date sunt corecte sau nu. Insa mi se pare de bun simt atunci cand cineva sesizeaza o greseala in listuta cine stie sa modifice. Asta incercam si eu sa fac...dar daca nu vrei...
Asa cum spunea si ella asta nu e o casnicie, nu avem nici o obligatie fata de nimeni, nu sunt mai multe bisericute - suntem toate unite prin acelasi scop = capsunei si capsunele de mai - iunie 2007.
Mi se pare atitudinea ta deplorabila. Nici mie nu mi se da un raspuns la toate intrebarile aici, dar mai insist, le postez cu rosu...sau intreb dr ca de aia in platesc.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ali24 spune:
DidiAlex da mi a recomandat prospan supozitoare.crezi ca mai bine sa nu i le dau?febra nu a facut.mai i se infunda nasucul si cred ca de aia si tusese ptr ca nu pimeste aer.
da eu ma refer la grisul de la milupa ce se da de la 4 luni.
Vali5 mersi.in afara de faptul ca e putin racit a spus ca arata foarte bine ![]()
ella_74 mersi.eiii nu chiar asa mare cum as vrea eu-dar sa zicem ca maricel![]()
Pepsi nu stiu parca mi a fost frica sa ii dau ca si asa i am dat cereale care au in compozitie si fructe si l au cam deranjat la stomac.dupa jumatate de ora dupa ce i le am dat a vomitat si a facut kk.in timpul asta a fost agitat.si i am mai luat o data din ro cereale cu mar si morcov si mie mi s au parut tare gretoase si nici nu i le am dat la copil si acuma zic hai sa incerc cu banane si ,si astea mi s au parut la fel de gretoase dr am zis ca hai sa nu fiu eu asa paranoica si daca mie nu imi plac sa nu ii dau nici la copil ca doar atata lume le foloseste si s a strambat el la ele dar tot le a mancat si apoi i a fost rau.asa ca de acum o sa ii dau numai simple ca astea ne plac la amandoi![]()
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)