***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata.
Ella, super tare Bobitza al tau!Felicitari pt bebe vorbaret!

Si eu mai intreb una-alta, mai astept cate o parere si.....nu mi se raspunde mereu dar.....insist!

Ieri, David M-A PUPAT PT PRIMA DATA asa de la el cand il tineam in fata calculatorului.Se intoarcea spre mine si ma mai balea un pic pe obraz!A fost un sentiment super!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Fetelor, nu mai fiti suparate ca au fost dati in care nu vi s-a raspuns. Si mie mi s-a intamplat si cred ca toate am "patit-o". Eu incerc sa raspund la toate, dar de multe ori e doar un raspuns fara un real ajutor pentru ca eu nu am mare experienta. Dar imi face o reala placere sa va citesc, sa va vad copilasii. Va pup pe toate!

Pepsi si Liviana, v-am visat azi-noapte. Eram cu Pepsi intr-un jeep cu toti copii (Dominic, David, Matei, Bogdanel si Andrei) si o asteptam pe Liviana sa iasa de la stomatolog. Doar ce il luasem pe Matei de la doctor - isi rezolvase problema. Si cand a iesit Liviana ne-a spus ca dentistul i-a rezolvat si problema de la operatia de cezariana. Apoi am mers sa dam copiilor cate o inghetata ca sa sarbatorim. M-am trezit zambind
Apropos, Liviana, sper sa se rezolve cat mai repede probleme tale si ale lui Matei.

mihamora, am vazut pozele cu Mario Dominic in luna 5. Ce falcute dulci are si imi plac tare mult ochii lui mari! Vacanta placuta in Portugalia! Sa vii cu poze.

dicirstea, si noi l-am luat peste tot pe Andrei. Si mie imi place ca e sociabil si rade la toata lumea. Parca nu as vrea sa urle cand se uita sau il ia altcineva in brate.

Wow, Sosonica are un dintisor! Ce dulce!

Androix, imi pare rau ca Filip e asa gelos. Ce frumosi copii ai! Iar genele Georgiei m-au dat gata!

ali24, multa sanatate copilasului tau! Sa ne zici parerea doctorului neamt de copilul tau. Am vazut pozele cu Rafi
Imi pare rau, dar nu stiu ce sa-ti zic legat de intreruperea mancarii 2 saptamani.

Motannel, saracuta fata - cu indigestia... Incercati mai tarziu cu supica. Felicitari pentru intoarcerea pe burtica!

Paflo, si noi am fost plecati 4 zile cand avea Andrei 5 luni si ma asteptam sa nu mai poata de bucurie cand ne revede. Aiurea! Se uita ca la niste nebuni la noi... Mi-am dat seama ca e prea mic si nu prea-l ajuta memoria
Am vazut pozele cu draguta Sofia. Nu l-am vazut pe tati, dar cu siguranta are ceva de la tine.

mica, ce faza nasoala cu filmuletul. Bine ca ati reusit sa il scoateti.

roxicucu, felicitari pentru mutarea la 4 camere! Spor la treaba, ca stiu cum e la mutare.

chiqui, cum adica da din picioare noaptea? In somn? Sau e treaza?

Monytza, pupa fata ranjita din partea mea ! Cum reusesti sa arati asa bine dupa nastere? Vreau si eu....

Addinel, imi pare rau daca am uitat de fata ta! Dar de multe ori urez la gramada tuturor sarbatoritilor zilei, fara sa nominalizez.

Graviduta, e super combinezonul!

Pepsi, ai zis de Napoleon ca s-a nascut cu un dinte. Daca imi aduc bine aminte avem si noi Napoleonul nostru - Patrick de Mary-Lou s-a nascut tot cu un dintisor

Didi, buna intrebarea cu cadoul pentru sot. Si eu imi storc creierii de vreo doua saptamani ce sa ii iau de Craciun si nu iese nimic. Poate imi dati voi niste idei.

michigan, am vazut pozele cu Octavian. E scump foc! Imi place tare mult poza in care e sucit dupa camera si cu mana in gurita.

mary_lou, ce mare s-a facut si Patrick! Am tinut eu bine minte sau am visat - Paty s-a nascut cu un dinte, nu?

Bantui pe forum si va citesc de la 8 dimineata. M-am intins cat o placinta si tot nu am reusit sa citesc tot. Ma duc sa mai fac si eu cate ceva prin casa.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

michigan si octavian, pofta buna la papat supica si spor la . O dimineata frumoasa in casutele voastre, ca afara e cam frig.

O, si avem si un sarbatorit de seama azi...
si multe lunisoare frumoase pentru Sonia lupatatoare si mamica ei curajoasa.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Pepsi, esti tare cu tot timpu din lumee...
David, papa, dar parca s-a mai domolit.

AlexAlice,din pacate nu te pot ajuta la faza cu transcrierea pt ca noi l-am facut la Consulat in Bonn la 6 zile de la nastere. Trebuie facut in 15 zile caledaristice de la nastere..mama lor de nesimtiti!!! Am facut in 6 iunie un drum de 300km cu 2 copii si io abia nascuta..ce sa zic nice. plus intorsu'.

Tu ai certificatul german pe care le-ai primit presupun prin posta? Tare interesant mi s-a parut aici sa vina tanti de la primarie in spital sa te chestioneze si sa iti trimita certificatul prin posta. Sotzul meu a fost totusi dupa el la Amt pt ca ne trebuia pe linia romaneasca urgent . Inchid paranteza, ai apostila pe el? Trebuie apostilat. Acum daca tot esti in ro intreaba ce apostilezi: pe cel german sau pe cel romanesc. Io te-as sfatui sa il apostilezi pe cel german daca locuiti permanent in DE. Sau tu erai fata care vroia sa se intoarca in ro?
Asta in legatura cu transcrierea. mai mult te-am ametit decat lamurit. Stii tu, daca il nu convingi pe om macar zapaceste-l.

ACu, sa trec la lucruri stiute. ALta intrebare: Esti din bucuresti? daca da dupa ce aveti certificatul de nastere se merge la sediul din Nicolae Iorga.
DA, merge cu procura de la AMBII parinti. ii faci poza tip pass si cu aceea foto si toate actele precum si procura. te-as sfatui sa lasati si ambele CI originale (io aveam copie dupa CI si parca numai sa ma intoarca, imi zice Da, e buna dar trebuia stampila consulatului pe ea sa fie sigura tanti ca io nu vreau sa insel tatal si ma folosesc de stat si atunci i-am aratat CI in original, cu toate ca vedea negru pe alb ca aveam imputernicire) Aici am numai bile negre de dat. Costa 2 mil si dureaza 7 zile regim normal si 2 ore la urgenta. Pp ca acelasi traseu il au pass la orice alta circa de sector sau judeteana.
Si, nu lasa sa treaca 1 an ca ai mai multe castane de scos din foc.
Sincer, daca sotzul meu era neamt nici nu ma oboseam sa le mai scot pass rom. Altfel ne-am facut rapit temele si ne-am incadrat in cerintze. Bafta la titulu de calatorie. Altii 55E ?
Daca nu intelegi scrie-mi cu 1,2,3 sa raspund.

Ali24, iar am citti in diagonala, ce ti-a recomandat medicul? ceva naturist: pp prospan? sau niste pastilutze albe tot hemeopate,io le-am aruncat ca le aveam de prea mult timp de asta nu le scriu denumirea. Acum, tu tre sa privesti din punctul lui de vedere. Ei sunt mai reticenti mai ales cand e vb de un paciet asa trecator, fara istoric. Daca nu are febra, lasa-l in pace pe copil.
Distractie la greu, mai ales ca esti la 30km de Miniuta, o aruncatura de batz.

Gravi & Ali24, voi cand spuneti Grieß presupun ca nu citit dupa o cutie de gries alimentar folosit la galuste in supa , DA?
presupun ca acel cuvant este pe o cutie pt bebelusi si atunci traducerea bruta nu e tocmai corecta. L-as traduce mai degraba cu TERCI. si e bun de la indicatia scrisa pe cutie. Adika pui apa si ai facut o pasta buna de administrat bebelusilor. Nu trebuie fiert ca grisul pe care il facem pt bebei mai mari cu lapte de vaca, de ex..
sper sa fi explicat bine ca nu am mai folosit de ceva timp cutiile alea si nu stiu 100% ce contin, dar erau prescrise de la 4 luni.

Roxicucu, Aptamil si milumil sunt produse de la Milupa. Aptamil e mai scump. acum depinde si de gramaj, dar de obicei sunt la 800g. Cat aveam cutiile luate de mama ta?

Edit: am dat o cautare pe net si am gasit www.humana.de/de/produkte/breie/4_monat/index.html" target="_blank">urmatoarele tipuri de de terciuri.

Vali5 Io m-am gandit la un bilet la F1. E mare fan, circuitul nu e prea departe de noi. Dar tre sa il cuplez cu un coleg ca ar fi mai interesant sa mearga pereche. Faza negativa a cadoului e ca e scuuump.

DAr, in legatura cu asigurarile copiilor, nu ati facut niciuna? parca nu imi vine sa cred. Bag mina in foc, sper sa nu ma ard, dar cate ati facut asigurarea cu celule stem nu ati facut si una de studii?

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu ma mai inteleg cu David Numai vrea sa stea decat in fundulet.Altfel....e jale!Acum nu stiam de ce plange si cand l-am pus in popou s-a calmat instant!
Ieri mi-a cam facut greva foamei de nu staim ce sa-i dau numai sa manance!Abia spre seara s-a mai dres si a papat iaurtel cu biscuitei.
Azi noapte a papat o singura data pe la insa apoi s-a tre4zit iar din ora-n ora si il luam cu mine in pat pana adormea la san!Nu stiu ce sa-i fac sa nu se mai trezeasca asa des si sa nu mai adoarma noaptea doar cu tzitzi in gura!

Maine ne gandeam sa mergem pana la munte dar sa ne si intoarcem.Ce ziceti?Ar fi prea frig?Adevarul e ca nu prea am mai iesit din casa cu el pe frigul asta si o sa innebunim cu totii asa!
Azi m-am hotarat sa-l scot un pic.
Voi iesiti cu bebeii pe timpul asta?

Mergi la inceput

Am uitat sa spun si eu "LA MULTE LUNISOARE TUTUROR SARBATORITILOR
DE AZI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

motannel a fost postat filmuletul insa deocamdata nu se poate vota. O sa va spun cand...

alyna si eu vreau sa o scot pe Maya azi 10 minute pe afara.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Multumesc tuturor fetel;or pt aprecierile la adresa Albastricii

Alyna24
Sa ne incuscrim...cam devreme aa?...Davidutz e un scump...La fel si Antonio de Andrada..care a revendicat`o pe Antonia mai de mult...Acum ramane la aprecierile piticilor nu?Aaa....si felictitari pt pupicDavidutz e tare smecheras..stie cum sa o faca pe mami sa se topeasca de dragul lui...Sa vezi cand s`o face mai mare si`o sa faca vreo pozna, apoi iti va "furniza" zambetul lui zdrobitor...Ce`ai sa faci?

Angelabv

Antonia vrea in picioare de pe la 4 luni si ceva...de cand a implinit 5 luni nu ma pot intelege cu ea dak n`o las pret de cateva secunde sa stea in picioruse...E drept ca ea e lungutza...si la cei 70 cm...7 kg nu o trag de funduletz in jos.Cum spuneau fetele...fiecare copil are ritmul lui...si toti se vor mobiliza la momentul optim pt ei.

Paflo

Antonia a primit cercelusii la botez...astia si inca o pereche ceva mai marisori pe care am zis ca ii voi pune cand va fi si ea mai mare...tot ca sa evit sa`si bage degetelele in ei si sa traga...e de ajuns ca trage de cerceii mei de ma dor pe mine urechile rau de tot

Didi

...pt ca nu`s activa ca alte fete...de cele mai mul;te ori ma multumesc sa "dau raportul" cu privire la ce mai face Albastrica...Recunosc ca mi`ar placea si mie sa ma integrez mai bine si sa intreb/raspund la multe intrebari...dar...pana acum nu am prea avut succes.Sunt intr`una pe fuga...Albastrica imi ocupa cam tot timpul...Acum doarme..si imi permit si eu un moment de respiro DC

Chiqui

Am ras cu pofta ..ba chiar am cautata poza aia de care imi ziceai tu...Ce`i drept...majoritatea se cam mirau de mine ...si cand mai aveam cateva zile pana sa nasc toti imi ziceau ca sunt undeva in luna a 7`a.....asta doar din cauza ca sunt inalltaaa(1.80 cm)...si normal ca cele 20 de kg pe care marea majoritate dintre noi le`am dobandit in timpul sarcinii...nu erau atat de evidente ca la o fata cu vreo 15-20 cm mai scundutza.

Pepsi

Si eu mi`am pus problema ca Antonia e prea micutza ca sa stea in picioare...dar pana la urma am cedat insistentelor ei..si`am lasat`o pret d ecateva secunde sa se bucure in voie...La 7-8 luni mie nu mi se pare insa prea devreme...intrucat stiu multi copii care de la 9 luni mergeau singuri chiar foarte bine.

Vali25

Mercic mult ...nu`s dak e vreun secret ...pt ca n`am facut nimic ca sa "arat asa bine"...de fapt stii cume cu nemultumitu...(adica eu0...mie inca mi se pare ca`s marisoara...pt ca mai am de dat jos vreo 8 kg ca sa fiu "cea de inainte de sarcina".Sotul meu in schimb imi spune ca arat tare bine...De fapt eu nu prea aratam a mamica nici la o luna dupa nastere..pt ca nu mi`a ramas burtica de loc(s`a mirat tare si doctorita)...Bine...poate mai a contat si faptul ca eu sunt un pci mai zbuciumata de felul meu.
Ca sa exemplific..inchipuieti fara sa te sperii..ca la o luna dupa operatia cezariana eu ma dadeam pe topogane cu apa si tuburi la strand in Otopeni...Gandind retrospectiv..acum mi se pare inconstienta curata!!
Altceva...nu`sh...ca sport nu fac...cure nu tin...mananc dulciuri zilnic si`n cantitati industriale...aaaa....sex sex si iar sex

Motannel

Felicitari pt rasucirea pe burtica

kay

Sosonica cu dintisorul !

ella

Sper scump Boby de la Anto pt el

Addinel

Desi te consider o prietena draga...aproape niciodata nu conversam pe dc...asta inseamna inca odata ca aici nu se discuta "pe prietenii" pt tine si Maria

Androix

Sorry pt probleme...Ai sa vezi ca or sa se rezolve toate cu bine!

Maria Antonia de Mone&Ionutz[/b]
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si eu pe aici...

MA speriasem ieri seara rau de tot cu Mati. Am fost la showroom la Rose Garden si l-am lasat pe bb in grija unei fete de acolo cat ne-am uitat noi la schite si machete si cand ne-am dus sa vedem ce mai facea, ne-a intrebat fata ce a patit la frunte. Cand m-am uitat ..sa mi se faca rau un ditamai cucuiul, vreo 3 cm, dar pe lungime, ca o dungulita. Mi-am tot stors creierii cum ar fi putut aparea. Daca ii facea ceva fata, ar fi plans, iar cand am plecat de acasa nu avea nimic, si nici acasa nu a plans de durere, iar de cazut nici vorba, nu l-am lasat cu mama nici 5 min...singurul lucru mai dur a fost o carticica ptr bebei, cu pagini groase, cartonate, pe care ii place sa o rasfoiasca si sa se chinuie sa-i desfaca paginile. In 2 ore i-a trecut si roseata si umflatura, dar chiar asa de rau sa reactioneze ???!!!!!

Pepsi, multumesc pentru raspunsuri. Gata cu sana-sol, l-am taiat de pe lista. Am mai apucat sa ii dau si astazi si arunc sticluta, ca daca o vede mama sau sotu' poate le vine vreo idee. Nu imi era frica de portocala ca am inteles ca tot ce e prelucrat (capsuni, piersici, banane, porto) au inactivata, sau cam asa ceva, chestia care le da alergia. Desi acum ma gandesc ca la mine nu a functionat, dar probabil ca era alergie incrucisata , (chestie pe care am auzit-o numai la tine, desi am batut pana acum 2 spitale si nici nu mai stiu cati dr alergologi cu alergiile mele) ptr ca se manifestau violent cand aveam pb hormonale. De aceea sunt impotriva soiei in toate conditiile...Iar de aici si pana la mancarea "sanatoasa"...ajung la concluzia ca in ziua de azi nici cu aer nu mai poti sa traiesti, ca nici ala nu mai e sanatos . Cica cea mai buna carne - cea de peste - da alergii, ciuperci, soia, vinete, ardei gras, banane, alune, nuci, citrice, capsuni si fragi, piersici, ciocolata, fasole, linte, mazare, varza, ptr cei cu pb la rinichi (pietre) nu sunt bune nici verzituri (salata, spanac, urzici), lapte nu, oua nu.. Ma simt cu mainile legate si nu pot decat sa ma rog ca Matei sa nu imi semene. Si te mai stresez cu o intrebare...de gutuie ce imi poti spune, ii pot da coapta, in piure de fructe?

AlexAlice nici eu nu pot vedea poze, doar 2 filmulete!!

Si ptr ca s-a sugerat ca daca nu suntem bagate in seama sa insistam...sper ca 25 Aprilie (xx.xx)Dcarstea, nastere prin cezariana, 34s, Matei Constantin 2.300 gr, 47 cm, Apgar 8, nu ar tb sa fie totuna cu 21 Mai (xx.xx) Dicirstea, nastere prin cezariana, 34s, Matei Constantin, 2.300 gr, 47 cm, Apgar 8

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Monytza, sar'na pt cuvintele frumoase!Pai....niciodata
nu e prea tarziu, nu?Evident ca voi lasa la aprecierea "barbatelului"!

Am incercat si eu la Andrada, dar...nimik!Era inchis tel!

Mergi la inceput