LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
ruxandra_sb spune:
"daca mai ai nevoie de gravibinon suna-ma la 0744..."
Dia, parca tu intrebai de gravibinon. Uite subiectul aici.
Marani, danke.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
daphna spune:
LAURA,ptr calmatul mancarimii poti folosi si mixtura mentolata,pana una alta.....
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dianocica spune:
quote:capitala who?
Originally posted by a_deju
la teveu behaie ca fulguieste la capitala... alooo, reporterii la fata locului, nu dati de veste???

laura imi amintesc de dani si cu banana. deci io as zice sa scoti complet pestele si sa cauti sialte posibile motive de DA. am mai zis, la noi a fost din cauza de mucegai de sub cada. deci destul de greu mi a picat fisa. eu as zice asa:
1 si 2. nu cred. dar vezi daca nu cumva s a schimbat ceva. gen noul si mai performantul...noul m zime...alte porcarii...
3. un dus la batut si spalat dar tot cu detergent sigur
4. in afara de mixtura aia de care zice si daphna...nu stiu..cred ca am zis si data trecuta...nu are vreun body cu ceva cusut pe piept? sau cu vreun imprimeu..?
desiree ma bucur ca ti a placut linkul. imi aduc aminte sa fiu mai buna si mai calma de fiecare data cand citesc de acolo.
mai era...ma gandesc si revin
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dianocica spune:
laura eu il desfac la putulica sa il spal, dar doar cu apa, si nu trag deloc. fix cat se desface. de vreo cateva zile iar s a lipit. nu pot sa desfac deloc. dar il las ca isi revine singur...daca azi nu s a imbunatatit situatia o sa pun niste rivanol. dar atat. cu sapun nici nu ma gandesc pt ca nu stiu daca sta si cat sa il limpezesc bine. are zile cand parca nici nu simte ca i fac ceva si zile cand nu am voie . punct. deci nu risc. plus ca e atat de fina pielicica aia..pe cuvant ca mi se pare prea dur sapunul, fie el si de copii. si oricum e un pic de sapun in apa deci eu zic ca e suficient
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Laura13
iar are bubite la greu pe piept de la dermatita. abia i-au trecut de vreo 4 zile, acum au aparut iar. ce ma fac???? care e chestia cu hidrocortizonul? cine stie si are timp/chef sa raspunda. ca l-am dat 3 zile cu crema cu hidro... i-au trecut si acum au aparut iar. pot sa il mai dau???? chestia e ca nu stiu de la ce ii apare, de spalat spal la fel ca si pana acum, calc tot in disperare, papa nou nu, doar peste. adica a fost a 3-a oara, oare poate fi de la peste????? ca in rest a papat aceeasi mancare de la 6-7 luni. sunt oficial disperata pt ca il mananca fff rau si se chinuie.
vroiam sa mai intreb ceva, dar sa mor ca nu mai stiu ce
vroiam sa zic: [t mamicile cu baietei deja decalotati, am intrebat-o pe pediatra (aceeasi a carei pareri a cauzat discutii pe aci, eu zic, dar sa mor ca nu mai vreau discutii, deci zic doar cu titlu informativ). deci...sa reiau. am intrebat-o daca sa decalotez si sa curat/sters pe acolo. dupa ce mi-a facut capul calendar ca cine d.... m-a pus sa decalotez, a zis asa: din moment ce copilul este decalotat, pot sa spal o data la 2-3 zile, doar cu apa jet. adica sa tort cu un castronel, ceva, nu sa sterg cu vata/pansament/etc.
pt reducerea listei, desi am impresia ca o sa apara multe fetele, asa pe ultima suta de metrii
sunt fffff obosita, dani se trezeste la 6.30 de vreo 3 zile, eu ma culc pe la 12, ziua nu pot sa dorm, asa ca sunt cam varza. citesc tot, daca voi avea ceva smart de spus ma bag in seama, altfel sunt in penumbra.
va pup/imbratisez pe toate
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cred ca e de la peste
scoatel din meniu un timp,am citit ca e alergen ,multi 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 12

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

saryta spune:
salutare ... cam tarziu dar sper sa nu se supere nimeni urez si eu LA MULTI ANI! KARINEI, IULIEI SI ANEI MARII multa sanatate si tot ce va doriti sa se indeplineasca ... sa aduceti parintilor numai bucurii.
Mirona - sa-ti traiasca printesa ... am vazut pozicele sunt f frumoase si Karina e o scumpa ... ati avut o petrecere pe cinste, iar copiii s-au simtit excelent dupa cate s-a vazut.
AngieG - Iulia este o adevarata domnisoara ... chiar ca aveati o intreaga gradinita acolo ... nu vreau sa-mi inchipui ce era dupa ce toti au plecat 
Dianocica - am vazut poze cu d mic ... un adevarat barbatel
Mariana - mamicuta de 3
-www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_deju
si ca tot veni vroba de noapte, am visat ca impodobeam brazii.. da, brazii, ca doar nu ma puteam multumi cu unu'... si copchilu' topaia prin beteala si spargea globuri, si eu nu aveam nervi.. :))) ce fain a fost :)))
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

abia astept sa impodobesc bradul
il leg de tavan Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 12

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Donia spune:
quote:
Originally posted by m_monique
reset! nu mai suntem gravizi!
Cred ca merge si la mine!Ce faci la sala? Eu faceam vreo 10 aparate pentru muschi si la urma vreo 20-30 minute cu aparat eliptic.
asiza, raportez pentru ieri aparat eliptic 15 minute, 130 calorii arse. Putin, stiu, dar trebuie sa imi intru in forma.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
In iasi termometrul arata 2 grade dar cred ca sunt -2
brrrr
am fost si am luat revista "mami" si ne-a inghetat nasul
am trecut si prin parc nu era nici un copil...
Dandusa-ma bucur tare mult ca-ti vine iubita acasa 

predam legatura....
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
Donia spune:
desiree, Mirona, dianocica, imi place mult cand povestiti de fulguleti.
Chiar ma gandeam acum vreo luna, daca nu ma insel, ca atunci cand citesc de ei imi rasare un zambet pe fata... uneori ma simt ca o matusa care se amuza de nazdravaniile nepotilor.
Povestiti, povestiti...!
Sa va zic si eu cu mucii.. o noua poveste frumoasa cu muci ![]()
Cand ii pun ser in nas el sta in fundulet si ii fac tzusti, tzusti, ca sa imit zgomotul sprayului si a inceput sa ma imite si el pe mine. Se arunca in sertar dupa spray si daca ii dau lui tubul si-l baga in gura si face tzusti, tzusti... Apoi iau tubul si ii dau lui altceva in mana si intinde nasul... aproape ca imi pare ca intinde nara
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.