LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 18
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Laura13
iar are bubite la greu pe piept de la dermatita. abia i-au trecut de vreo 4 zile, acum au aparut iar. ce ma fac???? care e chestia cu hidrocortizonul? cine stie si are timp/chef sa raspunda. ca l-am dat 3 zile cu crema cu hidro... i-au trecut si acum au aparut iar. pot sa il mai dau???? chestia e ca nu stiu de la ce ii apare, de spalat spal la fel ca si pana acum, calc tot in disperare, papa nou nu, doar peste. adica a fost a 3-a oara, oare poate fi de la peste????? ca in rest a papat aceeasi mancare de la 6-7 luni. sunt oficial disperata pt ca il mananca fff rau si se chinuie.
vroiam sa mai intreb ceva, dar sa mor ca nu mai stiu ce
vroiam sa zic: [t mamicile cu baietei deja decalotati, am intrebat-o pe pediatra (aceeasi a carei pareri a cauzat discutii pe aci, eu zic, dar sa mor ca nu mai vreau discutii, deci zic doar cu titlu informativ). deci...sa reiau. am intrebat-o daca sa decalotez si sa curat/sters pe acolo. dupa ce mi-a facut capul calendar ca cine d.... m-a pus sa decalotez, a zis asa: din moment ce copilul este decalotat, pot sa spal o data la 2-3 zile, doar cu apa jet. adica sa tort cu un castronel, ceva, nu sa sterg cu vata/pansament/etc.
pt reducerea listei, desi am impresia ca o sa apara multe fetele, asa pe ultima suta de metrii
sunt fffff obosita, dani se trezeste la 6.30 de vreo 3 zile, eu ma culc pe la 12, ziua nu pot sa dorm, asa ca sunt cam varza. citesc tot, daca voi avea ceva smart de spus ma bag in seama, altfel sunt in penumbra.
va pup/imbratisez pe toate
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
si noua cand am fost la chirurgie si l-a rezolvat la putza, ne-a spus sa-l spalam la 2-3 zile cu apa si sapun (inca nu am indraznit cu sapun, ca tocmai i-a trecut usturimea), sa tragem pielea si sa spalam capul, iar apoi sa-i tragem pielea la loc, sa nu ramana capul scos in afara. e igiena normala de barbat. asa ca puneti sotul sa faca, ca doar el stie mai bine.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
marani spune:
LAURA, daca zici ca n-ai schimbat nik, tind sa cred ca-i de la peste. Fa o pauza si vezi daca mai au loc pusee. Sanatate multa!
RUXANDRA, sunt f fericita, i-am luat fetei o super crema, o dau doar pe obraji si are tenul extraordinar. Dupa baitza in schimb i se accentueaza pe picioare, de la genunchi in jos.
DIANOCICA, zicea brrr de 5 grade....Noi la Durau avem sub 0 grade. Ce zici de asta? ma gandesc cu drag la sarbatori, zapada asta imi induce starea creata de Craciun...
Ajutati-o pe Sonia
a_deju spune:
hai salut!! hop si io cu 5 grade, real feelu' -2, deci am castigat :))) mi-e groaza a ma gandi ce-o mai urma.. la teveu behaie ca fulguieste la capitala... alooo, reporterii la fata locului, nu dati de veste??? cu toate acestea, si in mod foarte surpinzator, e cald in casa
dar.. sa nu ma bucur prea repede, ziua e lunga, ce sa mai zic despre noapte...
si ca tot veni vroba de noapte, am visat ca impodobeam brazii.. da, brazii, ca doar nu ma puteam multumi cu unu'... si copchilu' topaia prin beteala si spargea globuri, si eu nu aveam nervi.. :))) ce fain a fost :)))
si de la mine un nu hotarat pt modificarea/prescurtarea/abrevierea sau ce vreti voi a listei... am mai zis-o si pana acum, oricum :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
desiree spune:
de aici de unde sunt eu nu vad nici un fulg prin aer....
da e frig, bate vantul, deci e posibil sa inceapa sa fulguiasca in curand!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Laura13
ruxandra multumesc pt rasp rapid. dar acum alte cateva intrebari:
1. il spal de cand s-a nascut cu nivea din cap pana-n picioare. sa-l schimb?
2. ii spal de cand s-a nascut cu persil lichid. sa-l schimb?
3. are covor in camera de cand s-a nascut. s-al scot?
4 ceva care sa-l scape de mancarimi. ce?????
1. nu, Nivea este in general bine tolerata
2. poate ar fi mai bine sa treci pe ceva special pt bb/persoane alergice.. gen Dermalin
3. eventual. Nici la Matei cand era bb, cu atat mai mult acum la Grigore, nu am tinut covor in camera in care dormea. Retine praf, se face curatenia mai greu (spalat pe jos numai cu apa simpla - ATENTIE si la produsele de curatat.. mai bine folosesti apa simpla si otet), blabla. De misunat/jucat avem noroc c-o poate face prin alte parti.
4. sorry, aici tb intrebat dr. Il poti intreba daca ii recomanda Peritol sau Romergan, pana trece faza urata cu mancarimi si agitatie.
Si eu presupun ca pestele a declansat criza de acum.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
desiree spune:
Laura, sa treaca repede mancarimile alea pacatoase!
si eu ti-as sugera sa schimbi detergentul de rufe al lui Dani !
si sa faci o pauza de peste!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
marani spune:
in Piatra Neamt fulguieste slab de dimineata...asta daca tot se vrea a se sti vremea-n tara..
maine ne intoarcem la Durau si sunt curioasa dac-o fi multa zapada; stati calme ca anuntara de Craciun zapada-n toata tara, oricum in momentul de fata exista cod galben in multe judete, cu temp scazute
ADEJU, noi nici in momentul de fata nu avem acasa apa calda si caldura, f putini sunt in oras care au; traiasca caloriferul electric...ca la plata curentului nu vreau sa ma gandesc!
Ajutati-o pe Sonia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by marani
RUXANDRA, sunt f fericita, i-am luat fetei o super crema, o dau doar pe obraji si are tenul extraordinar. Dupa baitza in schimb i se accentueaza pe picioare, de la genunchi in jos.
Care?? Care?? zi si la noi, please ..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
flore26 spune:
LAURA noua dermatologul ne/a recomandat sa dam peshte dupa 1 an, din cauza dermatitei. Nu a zis nimic de detergent, dar poti schimba pe dermalin, o perioada, si sa nu folosesti limpezitor. Noi avem covor in camera, ca doar una avem
, si cum stam la casa e mai frig pe jos. Cat despre cu ce sa/l dai sa nu/l mai manance...chiar nu stiu, la noi nu a fost cazul. In legatura cu Nivea...eu folosesc doar produsele pentru piele cu tendinta atopica de la Mustela Stelatopia, si nu am mai avut probleme. E foarte important sa folosesti produse speciale pentru tipul lui de piele. Va pup 
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
marani spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by marani
Care?? Care?? zi si la noi, please ..
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
de la laboratoarele KLORANE crema nutritiva cu cold creme - hipoalergenica,KLORANE BEBE se numeste; 50 ml, 25 ron parca; am rugat nasa fetei sa-i ia din Iasi de la Mustela si nu gasi, iar in Piatra nu mi-a adus tanti la farmacie;
Ajutati-o pe Sonia

Daniel - 14.11.2006