LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 17
desiree spune:
NU ARE VOIE LA pamantul de la flori..i-am spus-o, i-am explicat frumos...ca se murdareste pe manuta,ca nu trebuie sa deranjam floarea, ca acolo e casutza ei..samd..de multe ori i-am spus aceeasi poveste
adineaouri l-am prins la pamatul de la flori..a inceput sa rada vinovat ca un copil prins asupra faptului si s-a ridicat singur si a venit spre mine cu manutza intinsa...plina de pamant...adica..:ia uite, m-am murdarit!"..m-am facut ca nu inteleg ce imi arata si i-am zis: arata manutza mamei sa vad daca te-ai murdarit:..a ridicat palma si mi-a aratat-o zambind!
acu e iar acolo..il las in pace, poate se plictiseste..daca vrea sa isi bage mainile pana la cot, sa si le bage! nu pot urca ghiveciul pe nicaieri ca are o tona!
creste prea repede!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
m_monique spune:
desiree agronomu' lu' mama.
o sa se plictiseasca curand. dar dupa ceva timp iar o sa-si aduca aminte.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
ruxandra_sb spune:
Dandusoooo ce veste minunataaaa!!! Uau ce ma bucur pt voi. O sa fie tati de Craciun acasa. 
Roana, perioada de incubatie la varicela e luuuunga. Asteptare usoara si sper sa nu va pricopsiti.
Monica, admirat Dragos nazdravanul.
Flore.. 45 di kile.. vai de mine. Is de 2 ori cat mata. Ai grija la butoi. 
Lavinia si m-ai vazut ??.. zau ca sa vrei si nu poti sa ma treci cu vederea.
Da, da!!! Si eu admirat acu cateva zile pozele lui Anateo. Ce mama tinara si cu 2 pui superbi! Si da, mai putem primi o data link la pozele Fatimei si ale Laviniei? Azi am fost taaare cuminte.. Gata, partial rezolvat.. am vazut-o pe Eva. Ce hainuta, ce sepcuta..
Dbunny sanatate sotului. 
Off Bogdana.. multa sanatate Zarei. Va asteptam sa va faceti rapid bine.
si tu Acs.. sa te faci bine.
Pe mine nici acu nu m-a lasat raguseala matinala.. da si eu ma incapatzanez s-o ignor.
Yagmur, aici suntem
.
Desiree.. noi la ghivecele din casa, si sunt din acelea mari rau cu aproape copaci in ele, am pus o plasa peste pamant. Din cauza boabelor speciale puse sa retina umezeala care sunt tratate cu nu stiu ce si nu sunt deloc bune pt degustat.
Si una pupaceala mica .. Roxanicaaa, Marani, Laura, .. si toate fetele cu care n-am mai vb de mult.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
marani spune:
Buna minunatelor..
Tin sa va multumesc ca va uitati mereu la pozele bubamarei si o complimentati, rusine mie ca nu ma uit tot timpul la pozele voastre din varii motive: la munte mere rau netul, acasa nu-mi deschide cu mozilla si cu explorer nu se vad tate, la sot la serv nu m-asez bine pe scaun ca are nush ce treaba....iartaciune!
Am venit aseara acasa, m-a adus sotul pe-o scurtatura pe drum forestier, gropi, mi se facu rau...fata dormea...afara un peisaj de vis: ningea de nu vedeai nik la un metru in fata, f greu am venit pana la Izvorul Muntelui, in oras ploua torential insa...
ma bucur pt DANDUSA ca-i vine iubita acasa, ma bucur ca ANGI a postat iar, am vazut doar pozele KARINEI -mi s-a parut un super chef si m-a intristat pe de-o parte gandindu-ma ca Ana Maria nu va avea nici un bebelus la ziua ei...Dar promite mama ca in urmatorii ani sa-i fac cele mai frumoase zile de nastere cu copii f multi...
si gandindu-ma la chef si la durerea inimioarei mele, m-am dus cu ea in oras si am incercat sa-mi spal pacatele cumparandu-i jucarii f frumoase, iar in curand o sa-i iau 2 porcusori de guineea si un dihor promis de nash..
nu v-am mai zis de casuta visurilor noastre...am sunat proprietarul si e pe moarte; sunt egoista caci m-am gandit numai la ghinionul meu...acu astept sa vina fiica-sa din state sa negociem; YAGMUR, nu-mi pierd visul, numai la vb tale ma gandesc si le iau ca pe o incurajare..
multumesc TEUTZ pt incurajari, sincera sa fiu prefer sa cred ca nu exista nopti bune ci numai cele pe care le traiesc acum...asta ca sa ma consolez cat de cat; nu vreau sa credeti ca ma plang, chiar nu o fac, vreau doar sa va dati seama cat de mult poate suferi un copil si cat de norocoase sunteti unele dintre voi ca nu aveti parte de asa ceva..cumplit...nervoasa, agitata, maraita, roade, baleste, noptile...nici nu mai vrea sa-mi mai amintesc, adoarme la 19 si pe la 20 incepe foiala continua..
revin...
Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
iar are bubite la greu pe piept de la dermatita. abia i-au trecut de vreo 4 zile, acum au aparut iar. ce ma fac???? care e chestia cu hidrocortizonul? cine stie si are timp/chef sa raspunda. ca l-am dat 3 zile cu crema cu hidro... i-au trecut si acum au aparut iar. pot sa il mai dau???? chestia e ca nu stiu de la ce ii apare, de spalat spal la fel ca si pana acum, calc tot in disperare, papa nou nu, doar peste. adica a fost a 3-a oara, oare poate fi de la peste????? ca in rest a papat aceeasi mancare de la 6-7 luni. sunt oficial disperata pt ca il mananca fff rau si se chinuie.
vroiam sa mai intreb ceva, dar sa mor ca nu mai stiu ce
vroiam sa zic: [t mamicile cu baietei deja decalotati, am intrebat-o pe pediatra (aceeasi a carei pareri a cauzat discutii pe aci, eu zic, dar sa mor ca nu mai vreau discutii, deci zic doar cu titlu informativ). deci...sa reiau. am intrebat-o daca sa decalotez si sa curat/sters pe acolo. dupa ce mi-a facut capul calendar ca cine d.... m-a pus sa decalotez, a zis asa: din moment ce copilul este decalotat, pot sa spal o data la 2-3 zile, doar cu apa jet. adica sa tort cu un castronel, ceva, nu sa sterg cu vata/pansament/etc.
pt reducerea listei, desi am impresia ca o sa apara multe fetele, asa pe ultima suta de metrii
sunt fffff obosita, dani se trezeste la 6.30 de vreo 3 zile, eu ma culc pe la 12, ziua nu pot sa dorm, asa ca sunt cam varza. citesc tot, daca voi avea ceva smart de spus ma bag in seama, altfel sunt in penumbra.
va pup/imbratisez pe toate
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
desiree spune:
ruxandra, buna ideea cu plasa
de nu o roade-o si pe aia
thanks
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
marani spune:
DONIA, ma gadeam zilele trecute la cele care muncesc pt pagina noastra, si chiar vroiam sa multumesc, faceti fetelor o treaba minunata si meritati laude. Adevarat e ca lista-i lunga, cand aveam de facut cate-o urare behaiam cautand prin ea. Nu te supara pe mine, dar nu-s de acord cu scurtarea listei. Sunt fulguletii nostri si n-as vrea sa dispara din lista. Poate sunt mamici care nu au timp de postat dar ne citesc saptamanal, poate unele nu mai au acces la internet si vor reveni candva, poate unele nu-si mai stiu parola si nu cunosc calea prin care o pot afla, poate unele au necazuri acasa sau bblusi bolnavi si nu le mai sta gandul la forum dar se vor intoarce, poate unele sunt comode si prefera doar sa citeasca si se simt mandre sa citeasca pe prima pagina numele copilului lor....Poate sunt eu sensibila dar nu cred ca m-as simti f bine sa intru sapt viitoare pe forum ( presupunand ca n-am decat 2-3 postari ) si sa nu-mi mai vad fulguletul prin lista. Daca locul in lista se castiga prin postari, atunci da. Dar daca doar ne deranjeaza la ochishor....poate va mai ganditi. Oricum asta e parerea mea dar nu ma va deranja decizia voastra.
Ajutati-o pe Sonia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Laura13
iar are bubite la greu pe piept de la dermatita. abia i-au trecut de vreo 4 zile, acum au aparut iar. ce ma fac???? care e chestia cu hidrocortizonul? cine stie si are timp/chef sa raspunda. ca l-am dat 3 zile cu crema cu hidro... i-au trecut si acum au aparut iar. pot sa il mai dau???? chestia e ca nu stiu de la ce ii apare, de spalat spal la fel ca si pana acum, calc tot in disperare, papa nou nu, doar peste. adica a fost a 3-a oara, oare poate fi de la peste????? ca in rest a papat aceeasi mancare de la 6-7 luni. sunt oficial disperata pt ca il mananca fff rau si se chinuie.
vroiam sa mai intreb ceva, dar sa mor ca nu mai stiu ce
vroiam sa zic: [t mamicile cu baietei deja decalotati, am intrebat-o pe pediatra (aceeasi a carei pareri a cauzat discutii pe aci, eu zic, dar sa mor ca nu mai vreau discutii, deci zic doar cu titlu informativ). deci...sa reiau. am intrebat-o daca sa decalotez si sa curat/sters pe acolo. dupa ce mi-a facut capul calendar ca cine d.... m-a pus sa decalotez, a zis asa: din moment ce copilul este decalotat, pot sa spal o data la 2-3 zile, doar cu apa jet. adica sa tort cu un castronel, ceva, nu sa sterg cu vata/pansament/etc.
1. eu as renunta sa-i mai dau cu cortizon.. e ff pacatos si cu multe reactii adverse. Plus ca trateaza numai simptomele si nu afectiunea in sine. Daca nu-l deranjeaza ff tare eu as continua numai cu crema emolienta. Si eventual cu ceva care sa calmeze mancarimea. Atentie mare la apa la baie (sa fie cat mai rece), la sapunul/lotiunea de baie sa fie pt piele atopica, de clatit rufele de 2 ori, detergent special, imbracat numai in bumbac la hainele care vin in contact cu pielea, indepartat covorul din camera unde doarme, schimbat des asternuturile, sters praful, blabla.
Da, poate fi de la peste. Pestele este asemanator albusului dpdv al potentialului alergen; de aceea conu inca n-a servit. Nu te mai stresa atata.. posibil sa mai faca episoade.
2. Matei s-a decalotat relativ repede. La fiecare baie, adica zilnic, il spalam la penis numai cu apa simpla dupa ce tragem pielea inapoi.
3. O sa vina si zile mai bune.

Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by desiree
ruxandra, buna ideea cu plasa
de nu o roade-o si pe aia
Iti dai seama c-a ros si la dansa. Da atractia initiala.. n-a tinut prea mult.. si-acum o cam ignora..

Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Laura13 spune:
ruxandra multumesc pt rasp rapid. dar acum alte cateva intrebari:
1. il spal de cand s-a nascut cu nivea din cap pana-n picioare. sa-l schimb?
2. ii spal de cand s-a nascut cu persil lichid. sa-l schimb?
3. are covor in camera de cand s-a nascut. s-al scot?
4 ceva care sa-l scape de mancarimi. ce?????
pls!
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006