LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
kikineata spune:
Dandusa, am admirat pozele de la petrecerea Crinutei. O minune de scufita rosie!
Bambo, tare sexy mami iar fetita haioasa!
Mirona, mi-a placut tare mult rochita bej cu floricele a Karei! Mi-a ramas in minte tricoul galben a lui Dia. Tortul un deliciu?
Dianocica, lamureste-ma si pe mine cu hainutele lui d cine le face care, cine, cand, cum, unde, de ce, de unde timp???
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
m_monique spune:
Iulia de angi_m. sa cresti mare, sanatoasa si desteapta!
am admirat si pozele. o adevarata domnisoara!
voi de ce nu erati trecute in lista?
sbogdana sanatate multa!
dianocica binevenit spritz-ul de vara. desi la ce vreme e afara ar trebui sa facem un vin fiert.
dandusa ce veste buna! acum chiar ca-ti pui amr-ul pe perete.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
eri_ka spune:
La multi ani Emma! de danidani
Emma - poate fi o forma a numelui Erma, forma scurta a nenumarate nume care incep cu elemental Germanic Erm(en), Irm(en), care poate insemna “puternic” , dar mai poate fi trades si ca “intreg” sau “universal”.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
flore26 spune:
Repede, repede ca iar ma cearta printesuca:
DONIA sunt pentru scurtarea listei...
DANDUSA 

Ma bucur pentru voi...ma gandesc...cat de vesela o sa fii cand o sa ai si iubita langa tine?
DIANOCICA 

un scump dmic.La subiectul cu kilele nu intru, la ale 45 kg ale mele...da sa nu sariti pe mine, ca ma doboratiFLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
kikineata spune:
A-dejuleee, colega mea de suferinta ...nici garga nu mai mananca mai nimic...ne tine asa de vreo luna jumate cand incepe mai bine parca se rupe filmul iar nu mananca....e cu ambii pumni in gura roade tot dar dinti nu se vad la orizont am ramas tot cu 2.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
daphna spune:
buna feteleeee!!!!cu scuzele de rigoare pentru intarziere,spunem si noi LA MULTI ANI,KARINA!!!!!!sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!am vazut poze,superbe....
DANDUSA ...ce veste....uraaaa!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
desiree spune:
dianocica, foarte interesanta discutia din linkul de la semnatura ta (attachement parrenting)
eu una ma recunosc in multe postari ale mamelor care practica AP
inca mai citesc....(gazella, tipa super-informata si citita)
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
ruxandra_sb spune:
Sunt rapusaaaaaaa 
sambata nunta
duminica botez
.. iar dimineata am inceput-o in pas saltat la aquagym... Donia, ca tot vroiai indemnuri. Parca maine ar tb sa incerc programul Dianocicai.. ca imi sta de-atunci deschis.. Hmmmm, pana una alta la amiaza am program de rasfat&chin la masaj.. brrr.
Asa, am aruncat un ochi rapid si pana nu uit:
Asiza, noi facem Infanrix penta (cred ca-i echivalentul lui Pentaxim) si Priorix-ul.. dar la vreo 3 luni diferenta. Da voi de ce vreti/trebuie sa le faceti in aceeasi zi?
Mirona, superbe pozele de la party. Despre Kara cea eleganta.. ce sa mai zic.. o nebunie. Iar invitatele, Alessia de Flore si Oana de Dia, veneau tare din urma. Mi-a placut mult si cum ai povestit.
tema cu lista:
- sustin propunerea Doniei&Bambo. Cum zicea si Dianocica.. tb sa fie in ambele sensuri.
tema cu prajitul:
- zau ca nu crez ca multi bb de pe-aici n-o sa pape snitel la greu... mai incolo.
Nu-s de ce .. da prinde ff bine la copii. Cartofii prajiti ii limitam si noi la greu.
.. revin.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!