LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

excelent linkul attachement parenting! citesc intr.una.
mi.e util si acum si la al doilea bebe (a doua bebe sper)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Capitala prezent la apel!
Ma uit pe geam da' nu fulguieste nene! Insa e un friggggg, de crapa pietrili!!!
Io nu stiu ce sa zic in legatura cu lista. Pot sa ma abtin? Fiindca, dau exemplu pe Pet72, care nu a mai scris de la Odisee, dar a intrat acu' ceva vreme inainte de ziua fulguletilor ei, sa ne intrebe nu mai stiu ce. Deci, sunt mamici, care chiar daca nu au mai dat demuuult vreun semn, tot mai apuca cateodata sa zica 2-3 cuvinte.
Sau mai bine sa zic ca am o propunere: Sa stergem din lista persoanele inactive pe care nimeni nu propune sa le mentinem. Adica, sa zicem, ca se decide sa o stergem pe Veronici, de exp( un exemplu tamp, dar asta mi-a venit acu in cap fiindca Veronici e prima pe lista) si macar una din noi zice sa nu o stergem, atunci Veronici ramane.
Gata cu asta...va anunt ca Rares a facut bube, mici si rosii si numai pe burtica. Vad ca se discuta despre potentialul alergen al pestelui. Acum ma gandesc ca bubele i-au aparut a doua zi dupa ce a papat peste. Acu' ce sa-i fac? Cu ce sa-l dau? Nu pare sa-l deranjeze cu ceva, nu se scarpina sau alte chestii. CU CE SA-L DAU?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

multumesc de urari tuturor!
maine o sa va pun cateva poze.

quote:

LA MULTI ANI, ANA NICOLE!!!!
(cadou de la mine, o marturisire secreta.. acum un an si ceva zile in plus, cand mami a ta a venit cu tine acasa, si a pus poze pe forum, m-am uitat.. si m-am tot uitaaat... si nu ma mai puteam satura de uitat :) si am conchis pe-atunci cu mihaiul ca nicole era cel mai frumos bebe pe care-l vazuseram noi vreodata :) )

asta mi-a mers la suflet. merci a deju

multumesc erika pt semnificatia numelui. chiar nu stiam.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Scurtarea listei

Pentru:
- Donia
- Bamboletta
- Mirona
- dianocia
- luly
- roana
- ruxandra
- flore
- Teutz
- desiree

Contra:
- a_deju
- marani

Abtineri:
- asiza
- danutz

Va rog sa ma trageti de maneca daca v-am sarit si nu votul vostru nu e trecut aici.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

va multumesc din suflet pt sfaturi/opinii/incurajari
imi vine sa imi trag 2 pumnii ca nu am stiut ca pestele e alergen. offf, de-ar trece
va pup, ma duc sa ii plang lui dani de mila si mie de proasta

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fac capitol nou.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

repede,repede,ca azi a stat tati cu noi casa ca sa ne duca la gimnastica si n-am avut aces la net.acu s-a dus dupa teo.
am vazut pozele petrecaretelor,fff frumoase.miro,rochita Karinei mi-a placut mult.angi,ce mare a crescut si Iulia,si ce de par!codite!sunt invidioasa,noi tot cheliosi suntemfatima,Eva e o adevarata domnisoara.am admirat garderoba.
kokorina harbujii sunt superbi,iar tu arati demential!
monica te-am recunoscut.cu draga inima as vrea sa ne vedem poate vorbim pe pm.
dandusa ma bucur mult
laura pt mancarimi i-ar trebui un antihistaminic.peritorul il poate turti,fara somnolrenta sunt zyrtecul,aerisul,vezi ce-ti recomanda dr-a.iar crema cu hidro o poti folosi,dar trebuie sa dai in strat fff subtire sa nu ramana nici pic de crema vizibila dupa ce ai terminat si doar pe zona cu leziunea.si incerca sa scoti pestele,schimba detergentul cu dermalin,nu folosi balsam si hainute din bumbac.
fetelor va mutumesc pt aprecieri.m-ati facut sa rosesc
ma duc ca tipa.
sustin felele care vor sa dea jos kg,eu inca nu ma simpt in stare,poate la primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by danutz

Sa stergem din lista persoanele inactive pe care nimeni nu propune sa le mentinem.

minunat!

pt bubite eu nu l as da cu nimic daca nu il deranjeaza, dar, evident, fara peste mult timp de acum in colo...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis. Va rugam sa continuati la capitolul 105.

Mergi la inceput