Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ligeea, suntem posesorii unui storcator din ala de la teleshopping, Jack La Lane si e fix ca in reclama, scoate tot din fructe. Doar ca suntem cam lenesi la curatatul lui, asa ca spre rusinea noastra nu-l prea folosim. Dar merita fiecare leu, e absolut extraordinar, nici eu nu am crezut pana nu l-am avut.

Cat despre: nu mai folosesc dau sau arunc, sunt perfect de acord, de-abia astept sa am timp sa mai fac niste pachete pt tanti de la curatenie, eu cam la 6 luni fac o deratizare mare si ma scap de bulendre si diverse nefolositoare. In schimb in pivnita e balamuc in partea vara-mii, ca ea strange absolut tot, numai mizerii si tampenii nefolositoare, da' nu le-ar arunca nici s-o pici cu ceara. Cred ca depinde de om.

M-a distrat aia cu pantalonii de la 18 ani, eu am unii de acum 3 ani care ii tin ca pe moastele sfinte in ideea: "vom fi ce-am fost" ba chiar mai bine, sper eu. :))

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, e grea tare scoica aia, mi-a rupt mainile.
Eu imi revin dupa botez, revin mai tarziu cu detalii.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

sabina , ma- zapacit cu hainutele eu i-am mai luat de pe site-uri dar astea sunt supe misto si am vazut si carut. Cum comanzi si cu ce card platesti- eu am un Visa electron pe care-l folosesc pe Ebay , e bun ?
Sunt seriosi , in cat timp vine comanda si..a , da livreaza in Romania ?
Scuse pt. scris -eu mai mult vorbesc decat scriu ( nu zic gandesc ca-s modesta din fire 0 si nu pot tine pasul..

Mergi la inceput

M-am lamurit -nu accepta comenzi din afara UK , pai normal vrei sa cumpere romanu tot magazinu si sa-l vand apoi la Mall ?

Asa mi-e de ciuda ca -s ,,mioritica cateodata de- mi vine un dor de duca //

Chiar e bun storcatorul ?
Eu am o prietena care e fan la cumparaturi de teleshopping dar n-am
vazut la ea nimic de soi si toate merg anapoda -incepand cu o chestie gen termocuveta ( o patura mare de slabit daca nu gresesc ) cu tot felul d fire , se baga constiincios in ea in fiecare zi da degeaba - o fi de vina si papa dar ...

Mie imi plac sucurile de fructe si noi luam o data pe sapt cate 2 lazi de fructe din Voluntari -acum sunt tare amarata cu compotul- dar am un robot cat un sertar mare de bucatarie si nu are storcator adevarat doar pasator -( mi-a zis consortul sa luam Kenwood da io nu ca e MAI FRUMOS altul ) Asa ca am rams cu frumusetea la sertar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ligeea, astia sunt scarbosi.Nu poti plati din Ro
Eu am parintii la Bristol....
mai, si eu trebuie sa arunc juma de casa,da ce ma fac cu husbandu...strange tot!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Stiu eu -ti-am zis ca are gena in familie .
Arunci cand nu e acasa , la inceput lucrurile de care nu tine minte si nu le foloseste des -acuma nu arunca sui tu bormasina ca n-a mai flosit-o de-un an si cand e nevoie ii da tot tel lui nea Gogu , si dupa aceea se va obisnui cu ideea .

Fii relaxata cand o sa te intrebe de X --A pai e pe undeva , cine stie ca la ce harababura e in casa .

Altfel nu tine , ti-o spun din experienta mie imim lua la puricat tot sacul si ramanea fix nimic in el ca toate mai erau ,,bune .
Nu ce zgarcit , chiar deloc doar..strangator

Mergi la inceput

ligeea, exaaaact! imi ia sacul la puricat si zice: pai asta mai e buna pt gheorghe(camasa veche de-a lu baiatu cel mare cand avea 7 ani.....)
si nu e zgarcit, da chiar de loc, e f galanton

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Bine v-am regasit la scutece.
Ce-a fost mai greu pentru noi, speram ca a trecut.
Ne-am cam chinuit cu nascarea, chiar daca fu cezariana si teoretic nu trebuia sa intru in travaliu. Cert e ca am stat 3 zile in dureri cumplite si cand am ajuns pe masa, mi-a spus doctorul ca bb3 si eu in viata nu se prea mai poate la cum s-a desirat uterul meu.
Bebele meu e un draguzt cuminte foc si mancacios cat incape. SI a iesit din spital cu un microb la buric si unul la ochi. Asta cu toate ca spagasinii ne-au golit bine buzunarele (aici zic mai ales de asistentele de la copii, care au facut treaba de mantuiala de am ajuns acasa cu un buric verde de puroi).
Cu alaptatul. Si aici ma gandesc sa-mi zica si mie Sabina ceva. Il tin atarnat de mine de cand s-a nascut (acum are 10 zile). Sta la tzatza non stop. SI eu rabdatoare si el rabdator. Problema e ca nu doarme deloc, pana nu-i dau suplimentar. Cum i-am bagat suplimentul cm baga somn. La pranz ii dau 90 si doarme 3 ceasuri. Aseara aproape l-am dovedit la 11 cu lapticul meu (tinut non stop la san de la ora 6), dar tot a halit 40 ml supliment. Cred ca semana cu ta-su: mancare "fara numar". Nu suporta sa lase ceva nebaut pe undeva. De la 11.30 doarme 5 ore! Ceea ce mi se pare enorm. Apoi scularea, papa, somn din nou 3 ore si urmeaza tzatza pana-n ora 2. EU ii dau supliment numai cand isi pierde rabdarea si devine agitat, plange si refuza sa mai prinda sanul. Ca in rest sta si suge. Nu se satura pentru ca e maricel? Sau eu il banuiesc si ca nu suge eficient. Cum sa-l fac sa suga efectiv, nu sa suga la san ca la suzeta? E adevarat ca nici eu nu am chiar atat lapte, dar zic ca-i suficient cat sa-l satur. Si ma straduiesc sa-l sporesc (laptele) prin toate metodele clasice.
Despre mine? CUlmea e ca am dat 10 kg jos intr-o saptamana. Stiu ca-s maaare la 68, dar oricum e nesperat.
Fetitza mea e foarte incantata de bebel. Si grijulie foc, fara a fi calare pe el toata ziua. Ma bucur tare mult de ea. A avut o perioada mai proasta, cand a stat cu socrii imediat dupa ce am nascut. SI la intoarcerea acasa am gasit-o cam isterizata. Dar sa zicem ca si-a revenit.
Vai ce m-am intins. Bebe doarme de jumate de ora, ceea ce e bizar pentru el. Nu prea dormea la orele astea. L-oi fi saturat in cele din urma.
la mamici si bebelusi mici.

Mergi la inceput

Alibinutz-o, ai incercat ca atunci cand e aproape doborat sa inchizi ochii si sa dormi impreuna cu el? pe unii bebelusi ii trezeste mutatul in patut.
Si eu cred ca ai destul lapte, doar ca unii sun haplea rau de tot, sau mai simt nevoia sa mai si suga pt confortul lor personal.
cand suge, trebuie sa sustii santul cu mana opusa, ca sa nu ii vina greu si sa nu oboseasca. Si eu am ditamai tzatoaiele, daca nu-mi tin bine bidoanele se enerveaza si oboseste...bine, acuma e mare si are putere, dar cand era mititel era teroare.

la banuiesc eu ca mai si adoarme la san...dupa care se trezeste, iar suge, si tot asa. De aia accepta si suplimentul.Iar laptele praf se digera mai greu, de aia baga somn.

nu stiu ce sa-ti spun...decat sa perseverati, si cred ca se va mai regla odata cu inceperea plimbarilor pe-afara.

de ce te-au tinut 3 zile in dureri? m-am necajit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sabina, la chestia cu plimbarile ma gandeam si eu. Ca o sa oboseasca, va dormi mai bine si va suge mai cu spor. Cu sustinutul stiu, altfel nici nu se poate ca-l sufoc! La fel si cu dormitul langa el. Chiar cu sanul lipit de fatza lui. Dar mishuna in 10 minute. Acum doarme de la 1, ceea ce e de mirare. EU perseverez in ciuda adversarilor (mama, care ma incurajeaza ca n-am lapte si flamanzesc copilul!).

Mergi la inceput